Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Lamemmmm şu tarifi tekrar ver zahmet olmazsa ben atlamışım sanırım .
Mutfakla pek haşır neşirim çoğu şeyi denedim ama güllacı nedense hiç yapmadım yapam bakem tatlımmm

gunaydın kızlarrrr
genemi güllaç aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biz akşam iftara davetliydik dışarıdan tatlı almıyım dedim sütlü irmik yaptım öyle gittim yemeğe:)
fırında makarna yapmıştı kıymalı çok güzeldi maginin soslarıyla yapılıyomuş fırına çiğden konuluyomuş güzel geldi bana.
kışın güllaç yufkası bulunuyormu kıslar?tahminen cumartesi yapıcam bende güllacı.sabah bende çok üşüdüm kızlar çok serinnn

Son düzenleme:
slm kızlarr
geçmişee baktım eccik üzüldüm ama :(( neysemm..

güllaçç güüllaaçç lameccim başlattı bu akımı çok da güzel oluyo valla :52:

nasılsınız bakalımm

ist.da hava bozuk diye gösteriodu aman dikkat edin havalara

gunaydın kızlarrrr
genemi güllaç aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biz akşam iftara davetliydik dışarıdan tatlı almıyım dedim sütlü irmik yaptım öyle gittim yemeğe:)
fırında makarna yapmıştı kıymalı çok güzeldi maginin soslarıyla yapılıyomuş fırına çiğden konuluyomuş güzel geldi bana.
kışın güllaç yufkası bulunuyormu kıslar?tahminen cumartesi yapıcam bende güllacı.sabah bende çok üşüdüm kızlar çok serinnn

canm ben bi tek ramazanda görüyorum markettlerde

gunaydın kızlarrrr
Kışın güllaç yufkası bulunuyormu kıslar?tahminen cumartesi yapıcam bende güllacı.sabah bende çok üşüdüm kızlar çok serinnn

brcğmmmm nasısın şekerim

nasın maginin sosuyla yapılıyomuş ki anlamadım bende severi fırın makarnayıda.

CASPER HOŞGELDİN TATLIMMMM

Son düzenleme:
kocemle küstük sabah :(((
dün akşam bişi yapmıştı kızdım darıldım neysem sahurda barıştıydık :69:

sabah da yüzüğünü evde unutmuş otobüste farketti neyse ya falan dedi
bende surat yaptım unuttu diye şebeklik yapıp gönlümü almaya çalışıodu
bende cırladım biraz o da iyi yaa dedi gitti iş yerine bırakmadan sokağın başından geri döndü :(((

=)=) hoşgeldiniz yenı gelen hatunlarrr

lamecım güllacın bu halını araştırıom bende=) bi yerde okudum tarıfıde az yorum almış bi halini bulup denemek isitom =)

bu akşam denmek kısmet olursa fırın sütlaç yapçam =)
aklımda okdr çok trf varki
mutfaktayızbiz die biyer var tatlılara bayıldım =)
incirli bi pasta gibi bişiy var onuda çok merak edıom denemek istiom :)

Lamemmmm şu tarifi tekrar ver zahmet olmazsa ben atlamışım sanırım .
Mutfakla pek haşır neşirim çoğu şeyi denedim ama güllacı nedense hiç yapmadım yapam bakem tatlımmm

canım hemen vereyim
5 yaprak güllaç
1 litre süt
1,5 bardak toz şeker
1 vanilya
yeteri kadar fındık

sütü, şekeri ve vanilyayı karıştırıp kaynat, ılımasını beklee..

güllacın her katına süt ve dövülmüş fındık koyuyorsun... en üstede aynı şekilde...
biraz bastır bitince.. alttaki sütler üst katına yeterince dağılsın....
sonra dolapta 1 saat beklet ve afiyet olsun:))

=)=) hoşgeldiniz yenı gelen hatunlarrr

lamecım güllacın bu halını araştırıom bende=) bi yerde okudum tarıfıde az yorum almış bi halini bulup denemek isitom =)

bu akşam denmek kısmet olursa fırın sütlaç yapçam =)
aklımda okdr çok trf varki
mutfaktayızbiz die biyer var tatlılara bayıldım =)
incirli bi pasta gibi bişiy var onuda çok merak edıom denemek istiom :)

mblue yazarmısın onun tarifini bayılır benimki fırın sütlaca süpriz yapim bi akşam :66:

slm kızlarr
geçmişee baktım eccik üzüldüm ama :(( neysemm..

güllaçç güüllaaçç lameccim başlattı bu akımı çok da güzel oluyo valla :52:

nasılsınız bakalımm

ist.da hava bozuk diye gösteriodu aman dikkat edin havalara

hoşgeldin canım..
bal kız bi söyledi hepimizin canım çekti valla:)

brck, hoşgeldin...
bende çok gördüm o makarna sosundan ama almaya cesaret edememiştim.. deneyeyim bari...

brcğmmmm nasısın şekerim

nasın maginin sosuyla yapılıyomuş ki anlamadım bende severi fırın makarnayıda.

CASPER HOŞGELDİN TATLIMMMM

iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım
ya maggi dedi sanırım 1 paket burgulu makarnadan yapmışlar 2 adet borcama çıkmış yani baya çıkmıuş cnm
kıymalı bir sos yapmış kendisi bide maginin sosu sanırım çiğden koyuyosun makarnayı fırına su falan ekleniyo ama lezizdi alıyım ben tam tarifini yazarım size kızlar.beşamel sos yok içinde.ben sevmiyrum zaten

bende cırladım biraz o da iyi yaa dedi gitti iş yerine bırakmadan sokağın başından geri döndü :(((

ayy adamcağızı bezdirmişsin be tatlım....
bu kadarda naz yapılmazki:))

takma kafana canım benim adam bak gönlünü almaya falan çalışmış arar o seni dayanamaz sen de az değilsin hee:89:

caspersy fazla naz aşık usandırır yavrum:34:adamı sinirlendirtme cnm birzdan arar.
lamecim hoşbulduk.ya kıymalı sosuymuş maginin ama kıyma yok içinde:1:onu kendin koyuyosun heralde kalabalıktan anlayamadım en kısa zamanda yazarım buraya canım alıp tarifi.bide fesleğenli yapıcam ben sonra fesleğene bayılıyorummmm:56:

caspersy fazla naz aşık usandırır yavrum:34:adamı sinirlendirtme cnm birzdan arar.
lamecim hoşbulduk.ya kıymalı sosuymuş maginin ama kıyma yok içinde:1:onu kendin koyuyosun heralde kalabalıktan anlayamadım en kısa zamanda yazarım buraya canım alıp tarifi.bide fesleğenli yapıcam ben sonra fesleğene bayılıyorummmm:56:

bende bayılırım fesleğenli soslara knor aldım bakalım denicem güzel olur inşallah

ayy adamcağızı bezdirmişsin be tatlım....
bu kadarda naz yapılmazki:))
poff evet haklı paşam da oyy oyy bi msj atam :)))
takma kafana canım benim adam bak gönlünü almaya falan çalışmış arar o seni dayanamaz sen de az değilsin hee:89:
çok fenayım çook :69:

ben msj atcam dayanamadım yine :)))

deneyelim canm fırında makarnayıı bende pek severimm ayy sabah sabah yemek muhabbetine başladıkk

dün akşam bide kocemi kandırdım ondan bu kadr kızdı duş aldım bitti dedim :52: inandı ama yanıldı :52: ahh ben ahhh:22:

bende fesleğenliyi severim.. denemiştim ve beğenmiştik, tavsiye ederim yani::)

Back
X