Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kızlar nasılsınız? havalara nazar değdi valla. dün rüzgar bugün kara bulutlar hava çok sıkıcı evde kaldık yine. güneş çıkmaya çalışıyor ama nafile. ben bu havada da denize girerim ama bebek olunca olmuyor işte. birde deniz eve uzak, eve dönmemize az kaldı ama yine kocemle denize doğru düzgün giremedik. bende şans yok ki zaten :( hava öğleden sonra biraz iyi olursa erdek'e ineriz yine yapacak bişey yok evde.

yüsük konusundan bahsetmişsiniz, biz parmağımızdan hiç çıkartmadık. eşim işi nedeniyle bazen çıkartmak zorunda kalıyordu iş yerinde parmağı yanıp yara oluyordu. ben hiç çıkartmadım, taki 3 sene önce borç yüzünden yüsüklerimizi satana kadar :59: şu an ikimizinde parmağında yüzük yok!

bal sen cinsiyetini nezaman öğreniyosun.hissettinmi bebeğin hareketlerini.

ayy hergün yazıyom bıkçaksınız beeeee
aklınızda tutun nasipse yarın öğrencem :)) hareket henüz hissetmedim 19 haftalık filanken hissediliyomuş ilk hamişlikte..

az önce hastaneden aradılar..dedim Allah randevum iptal edilcek heralde..1,5 saat ertelesek olurmu dediler..ii dedim olur..yaramaz kuzu iyice merak ettircek yani..:emir_bebek:

KIZLAR biz hep ezine peynir alıyoduk bu seferki market alışverişinde eşim yörsanın noormal peynirini almış pek yenmiyo sizce poğaçanın içine koysam olur mu yaklaşık 1 kilo peynir :((((

yüsük konusundan bahsetmişsiniz, biz parmağımızdan hiç çıkartmadık. eşim işi nedeniyle bazen çıkartmak zorunda kalıyordu iş yerinde parmağı yanıp yara oluyordu. ben hiç çıkartmadım, taki 3 sene önce borç yüzünden yüsüklerimizi satana kadar :59: şu an ikimizinde parmağında yüzük yok!

canım eşin iş buldu mu şimdi senin az önce konularına baktım ben merak ettim üzme kendini sağlık olsunda gerisi gelir gider:70:

he valla sabahta gelirken ıslandımmm , üşüyommmm şuannnn :84::84:

gel saram sarmalam zaten sende kuş kadarsın..ısıtam gell:48:

kötü olmuş çıkarma sebebi..ama Allah başka nedenden çıkartmak nasip etmesin..yenisi alınır cnm olsun..

KIZLAR biz hep ezine peynir alıyoduk bu seferki market alışverişinde eşim yörsanın noormal peynirini almış pek yenmiyo sizce poğaçanın içine koysam olur mu yaklaşık 1 kilo peynir :((((

canım eltine annene yada kayınvalidene versene ?
ben kapalı peynirleri sevmiyorum eşim yemez biz tadarak alırız sert yağlı

kelebekçim poğaça yada börekte değerlendirebilirsin güzel olur.

melikecim eşim çalışıyor çok şükür. 1,5 yıldır aynı yerde ama yüzdelikle çalıştığı için işlerin iyi olmasına bağlı. sağlık önemli tabiki.

ayy hergün yazıyom bıkçaksınız beeeee
aklınızda tutun nasipse yarın öğrencem :)) hareket henüz hissetmedim 19 haftalık filanken hissediliyomuş ilk hamişlikte..

az önce hastaneden aradılar..dedim Allah randevum iptal edilcek heralde..1,5 saat ertelesek olurmu dediler..ii dedim olur..yaramaz kuzu iyice merak ettircek yani..:emir_bebek:

ben okumadım yavru.ben 16.haftada hissetmiştimde ondan sordum.çok duygulanmıştım.işyerindeydim gözyaşlarım sessiz sessiz dökülmüştü yanaklarıma.çok güzel çok değişik bir duygu.eşimi aramıştım ağlamaklı oda korkmuştu bişeymi oldu diye dedim yavrumuzun hareketlerini hissettim hissediyorum.:69:

mesajım iki kere çıkmış kızlar! bende kapalı peynir pek sevmiyorum ama bimin aknaz inek peyniri çok güzel. tadı ezine gibi çok lezzetli.

Son düzenleme:

nan sen nası garusun bunuda bize soruyo :PPPPP
koyy gitsin börek lor u kabul ediyoda bunumu beğenmicek :))

Back
X