Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evet böcük ev olayındaki tavrımı sabit tutmam gerek soğuk değilim ama çok sıcakta olmamam lazım bu aralar
kızım yeğenim evet cnm çok zilli yaaa hiç susmuyo sürekli bağırıyo cır cır konuşmya çalışıyor hep gülüyo :nazar:

böcük oda bişeymi ben aklıma gelenleri sayıyım...mutfak sandalyem,akvaryum dolabımın camı,süs biblom,duvar biblom...bardak çanakları demiyom...

selam kızlar sanırım koyu bir sohbet var benım baslık dikkatımı cektı bakayım dedim:):) umarım benıde aranıza kabul edersınız:)

selam kızlar sanırım koyu bir sohbet var benım baslık dikkatımı cektı bakayım dedim:):) umarım benıde aranıza kabul edersınız:)

ederiz etmezmiyiz gel buyur..hoşgeldin...
bu son kapanış muhabbetleri vakit öldürmece..sen asıl koyu muhabbette gör burayı...

kızınmı var Allah bağışlasın..nekdrlık?? çalışıyormusun???

bu son kapanış muhabbetleri vakit öldürmece..sen asıl koyu muhabbette gör burayı...

teşekkürlerrrr:) bende işten cıkp eve gıdyrm sımdı yrn devme derm sızlerle ozmn. oglum var 14 aylıkk:):)

teşekkürlerrrr:) bende işten cıkp eve gıdyrm sımdı yrn devme derm sızlerle ozmn. oglum var 14 aylıkk:):)

guneşim hoşgeldin topiğimizee
bebeğini Allah bağışlasın...
çalışıyormusun ne kadarlık evlisin yaş kaç

apar topar çıkmak zorunda kaldım :14:
görümcek ve hayınpeder geldiler,yazlıktan dönerken uğramışlarmış....nasıl evi şöyle bir toparladığımı,üzerimdekileri değiştirdiğimi bilemedim.....bu derece düşüncesizlikte olmaz be yaaaaaa,yahu cep tlf.u var arayın bir,gelecekseniz yine gelin....yok yok bunlardan da adam olmaz ben anladım.....
hala buradalar,salondayım şu anda,kocem ve babası bahçedeler,ben de yemekleri pişirdim geçtim içeri....görümcek bacaklarını uzatmış bir halde,tv keyfi yapıyor.....
babaları oruç,iftara burada olacakları için hemen dedim birşeyler yapam
yayla çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
tel şehriyeli bulgur pilavı
şekerpare
2 tane butum vardı haşladım ama ne etcem bilmiyorum
bir de kaynımı da aradılar şimdi biz burdayız sen de yemeğe gel diye........artık veririm butu ellerine tövbe tövbe.....şu mübarek günlerde ne konuşturuyorlar.....
hayınpeder yine başladı,az yap,çok şey yapma,peçeteyi bimden aldın mı vs. vs....
böyle birbiriyle alakalı olmayan ama cimriliğin tavan yaptığı bir sürü konuşma yaptı durdu......
görümceğe baktım da şimci çok yorgun görünüyor.....
ula kaç saattir mutfakta uğraşan benim bu neye yoruldu ki acaba :1:
hepinize hayırlı iftarlar....Rabbim düşünceli insanlarla muhattap etsin hepimizi inşallah.....

Son düzenleme:
birsen sanada ii iftarlar...

ev işi demeyin moralim bozuluyor..hiç yapasım yok..bu haftadan sonra her akşam 2 şer saat ayırıcam napiim..kadın filan tutamıcam sanırım :((

yorma kendını cnm yaa kadın tutamıyorsan bıle yakının yok mu yardımcı olcak
bızde herkes cok şanslı ben harıç
gelınler ablalar yakın hıc tereddüt etmeden herkes bırbırıne yardıma gıder

evet böcük ev olayındaki tavrımı sabit tutmam gerek soğuk değilim ama çok sıcakta olmamam lazım bu aralar
kızım yeğenim evet cnm çok zilli yaaa hiç susmuyo sürekli bağırıyo cır cır konuşmya çalışıyor hep gülüyo :nazar:

ıyı yapılıyorsun tatlım bırak bişilerı azcıkta olsa anlasınlar
yerımonu ben zıllı:1:
böcük oda bişeymi ben aklıma gelenleri sayıyım...mutfak sandalyem,akvaryum dolabımın camı,süs biblom,duvar biblom...bardak çanakları demiyom...
bunlar kırılanlar mı:53:
maşallah sağlam bişi kalmamış
cok şükür daha bişi kırmadım:nazar:aman aman kocem sakarlık cok yapar ama onuda mutfağa sokmak ıstemem o yüzden
:1:

h geldın
oğluşunada maşallah:nazar:
apar topar çıkmak zorunda kaldım :14:
görümcek ve hayınpeder geldiler,yazlıktan dönerken uğramışlarmış....nasıl evi şöyle bir toparladığımı,üzerimdekileri değiştirdiğimi bilemedim.....bu derece düşüncesizlikte olmaz be yaaaaaa,yahu cep tlf.u var arayın bir,gelecekseniz yine gelin....yok yok bunlardan da adam olmaz ben anladım.....
hala buradalar,salondayım şu anda,kocem ve babası bahçedeler,ben de yemekleri pişirdim geçtim içeri....görümcek bacaklarını uzatmış bir halde,tv keyfi yapıyor.....
babaları oruç,iftara burada olacakları için hemen dedim birşeyler yapam
yayla çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
tel şehriyeli bulgur pilavı
şekerpare
2 tane butum vardı haşladım ama ne etcem bilmiyorum
bir de kaynımı da aradılar şimdi biz burdayız sen de yemeğe gel diye........artık veririm butu ellerine tövbe tövbe.....şu mübarek günlerde ne konuşturuyorlar.....
hayınpeder yine başladı,az yap,çok şey yapma,peçeteyi bimden aldın mı vs. vs....
böyle birbiriyle alakalı olmayan ama cimriliğin tavan yaptığı bir sürü konuşma yaptı durdu......
görümceğe baktım da şimci çok yorgun görünüyor.....
ula kaç saattir mutfakta uğraşan benim bu neye yoruldu ki acaba :1:
hepinize hayırlı iftarlar....Rabbim düşünceli insanlarla muhattap etsin hepimizi inşallah.....

cok anlayışlılarmış:90:
günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn:79:

günaydın kızlarr..

günaydın fıstıklar

günaydın hatunlarrrrrrrrr
güzel ama güpgüzel bir gün geçirmek dileğiyleeee

adaaaaa
kız ne güldüm hayınpedere koptum valla sanaaa
balımmm bende temizliği düşünüyom ama sen yapma tatlım yaaaa tek başına bide maşallah nasın kırıldı okadan şeyyyy

brcğm taviz yok ha eferin koy tavrını

böcükkkk lamecimmm melikecim günaydınnnn ve diğer gelecek hatunlarrrrrr hoşgelirler inş.....

Son düzenleme:
balıımm ben farketmiştim de yazmaya fırsatım olmadı kii

adacıım çok düşünceliler maşallahhhh

patikiimm ne oldu da gelmicem bi daha dedin yaa :(((

başka neler vardıı pofff unutkan oldum iyicee yaa

bu arada dün eşim kayınvalidemleri iftara çağırmış yok gelmem demiş pofff canım çok sıkkınn çook

günaydın kızlarrrr
adacım çok güldüm görümcekle hayınpedere:)
birsencim :34:
akşam gittim güzeldi kızlarr iftar çok kalabalıktı....
patikten haberi olan varmı kızlar :44:

Günaydın herkeseeee

enee belim çok ağrıy yaaa

ada aynısını ramazanın 2. günü kaynım yaptı bize ne buldularsa yediler valla yapcak bişey yok

pazar günü herkes bende yemekte bu aradaaa şimdiden şans dileyin bana ....:52::52:

brcğmmmm iyi yaptın tatlım kalabalık iftar güzel geçer kafa dengi de varsa muhabbet koyu ohhhhh demli biçayyyy
casper nan gelmesin ne diye üzüldün şincik belki başka yere davetli kadın allalala herşeye üzülürsek ooooooooo stres topu oluruz vallaaa

Back
X