Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar sanırım koyu bir sohbet var benım baslık dikkatımı cektı bakayım dedim:):) umarım benıde aranıza kabul edersınız:)
ederiz etmezmiyiz gel buyur..hoşgeldin...
bu son kapanış muhabbetleri vakit öldürmece..sen asıl koyu muhabbette gör burayı...
kızınmı var Allah bağışlasın..nekdrlık?? çalışıyormusun???
ederiz etmezmiyiz gel buyur..hoşgeldin...
bu son kapanış muhabbetleri vakit öldürmece..sen asıl koyu muhabbette gör burayı...
kızınmı var Allah bağışlasın..nekdrlık?? çalışıyormusun???
birsen sanada ii iftarlar...
ev işi demeyin moralim bozuluyor..hiç yapasım yok..bu haftadan sonra her akşam 2 şer saat ayırıcam napiim..kadın filan tutamıcam sanırım(
evet böcük ev olayındaki tavrımı sabit tutmam gerek soğuk değilim ama çok sıcakta olmamam lazım bu aralar
kızım yeğenim evet cnm çok zilli yaaa hiç susmuyo sürekli bağırıyo cır cır konuşmya çalışıyor hep gülüyo![]()
bunlar kırılanlar mıböcük oda bişeymi ben aklıma gelenleri sayıyım...mutfak sandalyem,akvaryum dolabımın camı,süs biblom,duvar biblom...bardak çanakları demiyom...
selam kızlar sanırım koyu bir sohbet var benım baslık dikkatımı cektı bakayım dedim:):) umarım benıde aranıza kabul edersınız:)
apar topar çıkmak zorunda kaldım
görümcek ve hayınpeder geldiler,yazlıktan dönerken uğramışlarmış....nasıl evi şöyle bir toparladığımı,üzerimdekileri değiştirdiğimi bilemedim.....bu derece düşüncesizlikte olmaz be yaaaaaa,yahu cep tlf.u var arayın bir,gelecekseniz yine gelin....yok yok bunlardan da adam olmaz ben anladım.....
hala buradalar,salondayım şu anda,kocem ve babası bahçedeler,ben de yemekleri pişirdim geçtim içeri....görümcek bacaklarını uzatmış bir halde,tv keyfi yapıyor.....
babaları oruç,iftara burada olacakları için hemen dedim birşeyler yapam
yayla çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
tel şehriyeli bulgur pilavı
şekerpare
2 tane butum vardı haşladım ama ne etcem bilmiyorum
bir de kaynımı da aradılar şimdi biz burdayız sen de yemeğe gel diye........artık veririm butu ellerine tövbe tövbe.....şu mübarek günlerde ne konuşturuyorlar.....
hayınpeder yine başladı,az yap,çok şey yapma,peçeteyi bimden aldın mı vs. vs....
böyle birbiriyle alakalı olmayan ama cimriliğin tavan yaptığı bir sürü konuşma yaptı durdu......
görümceğe baktım da şimci çok yorgun görünüyor.....
ula kaç saattir mutfakta uğraşan benim bu neye yoruldu ki acaba
hepinize hayırlı iftarlar....Rabbim düşünceli insanlarla muhattap etsin hepimizi inşallah.....
günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn:79:
günaydın kızlarr..
günaydın kızlarrrr
adacım çok güldüm görümcekle hayınpedere:)
birsencim
akşam gittim güzeldi kızlarr iftar çok kalabalıktı....
patikten haberi olan varmı kızlar :44: