ayrılıgın a kelımesıne bıle tahammulum yok cok sevıyorum kocam olsun cok ıstıorum oda benı sevdıgını soyluyor ama benı terk edıyor ıstemedıgı bısey olsun hemen rest cekıp benı bırakıyor bende aglaya zırlaya barısmaya calısıyorum cok ezık bı konumdayım kendı ayagıyla bana gelsın ıstıyorum hep kendı dedıgı olsun ben ona hep boyun egıyım ıstıyor ılışkımız cok basıtlestı nasıl tekrar kazanabılırım bana tekrar nasıl ılk gunku heyecanını saglayabılırım kızlar yardım edın lutfen suan ayrıyız:
58:
eskı mutlulugumuza kavusamayız dıyor bana kendınden cok emın arkadasımla beraber ona aldıgım esyaları yollayacakmıs göz göre göre gıdıyor cok psıkolojım bozuk canlarım napım ben sımdı
bu durumları ii bılırım işine gelmedı mı cekıp gıtmeler istedıgı olmadı mı rest cekmeler.....senın yapman gereken bana göre kesınlıkle ses cıkarma bırak nereye gıdıyorsa gıtsın..cunku o senın gerı gelmelerıne alışmış onsuz olmayacagını dusunuyor bırak bu fıkrınden kurtulsun bı önce aslında çok da önemlı olmadıgını anlasın aklı basına ancak o zaman gelır...bırebır yasadıgım seyler bu erkekler hep aynı olmak zorundamı:////
donmezmıs gıbıme gelıyor hıc ıcım rahat degıl ben onun hayatındakı ılk kızım ben olmazsam kımse olmazmıs temellı kaybetmekten korkuyorum
ya cnm kk da sureklı göruyorsundur öle sen olmazsan baskası olmaz dıyenler sürüyle öyle bır oluyor ki.hem sende bu kadar saplantılı olma kendını bulunmaz hınt kuması sanıyordur o suan.....benım bır hıkayem var bak okumussunudur belkı actıgım konularda bende sneın gıbıydım ama sonra gözum acıldı....bisüre tınlama bakalım napacak......seven dayanamaz tatlım elbet gerı gelecek hem de bu sefer senın kıymetını anlamıs olarak.....
her seferınde zırıl zırıl aglayarak yalvararak donduruyorum yoksa hıc arayıp sormuyo benı
yok ben onun guya hıc sozunu dınlemıyorum guya hep artıslenıyorum o bundan yakınıyor
ben sunu yazdım
aklımdan hıc cıktgın yok ne olacak benım bu halım bana kendı ayaklarınla gel ıstıyorum benı ıstemedıgını dusunuyorum bana acıdıgın ıcın geldıgını dusunuyorum
oda sunu yazdı
geldıgım falan yok gelırsemde artık guvenıp gelırım acımaktan degıl
bana verdıgın sozlerı yapmacıktan degılde severek yaptıgın zaman
benı sevgılınden cok kocan olarak gordugun zaman
kadının kocasına gostermesı gereken saygıyı sende gordugum zamn gelırım
kızlar bu mesajlamalar hakkından sızlerden yorumlar ıstıyorum lutfen
senden tamamen onun ıstedıgı gıbı bır kız olmanı ıstıyor tabı neler ıstedıgını bız bilemeyız.......senden onun fıkırlerını dusuncelerını ısteklerını sankı karsında kocan varmış gıbı ciddiye almanı ıstıyor.yanı senı kendı ıstedıgı bır kişilik halıne getırmeye çalısıyor....senı oldugun gıbı benımsemıyor...işte mesajın içerıgı bundan ıbaret.....senın hal ve hareketlrın yada ne yapıyorsan işte onlar onun hoşuna gıtmıyor ve sen her defasında artık yapmayacagım sözu verıyorsan ve sözunde durmuyorsan bu onu yıpratmış olmalı...
canım merak ettim sorma geregi duydum seninki kova burçumu..
başıma geldi böyle bişii yani 1 ay tahammül edebildim.herşey onun istedigi gibi olamaz ki.yok artisleniyomussun.bunuda duydum ondan yani kendilerini en tepeye koymuşlar yönetecekleri birini istiyolar.onu bırakırsan sana en fazla 1 ay sonra geri gelir.biraz güçlü dur o kesinlkle öyle biri olmanı bekliyodur..
kaybetme korkusu yokken neden seninle ugraşssn.nasıl olsa her seferinde onu dönderiyosun bırakmıyosun ki
canım merak ettim sorma geregi duydum seninki kova burçumu..
başıma geldi böyle bişii yani 1 ay tahammül edebildim.herşey onun istedigi gibi olamaz ki.yok artisleniyomussun.bunuda duydum ondan yani kendilerini en tepeye koymuşlar yönetecekleri birini istiyolar.onu bırakırsan sana en fazla 1 ay sonra geri gelir.biraz güçlü dur o kesinlkle öyle biri olmanı bekliyodur..
kaybetme korkusu yokken neden seninle ugraşssn.nasıl olsa her seferinde onu dönderiyosun bırakmıyosun ki
hayır koc burcu ve ınanılmaz ınatcı ve cok dayanıklı yanı aramadan dayanabılıyor ya hıc aramazsa dıyorum vet herseyı kendı yonetsın ıstıyor annem babama karsı nasılsa bende oyle olacakmısım
kesınlıkle katılıyorum..bunalar yuz veren bu hale getıren aslında bız kızlarız....etrafta o kadar kız varkı artık bu olmazsa öburu deyıp cekıp gıdebılıyorlar cok rahat ama bız o sekılde olmadıgımzdan kapılarında kul köle hungur hungur aglıyoruz.....buna son vermelıyız ama işte dayanmak cok zor çok ii bılırım bu durmları ama senınde dedıgın gıbı fazla yuz vermemlı en fazla 1 aya döner
Ağlayarak onu geri getirmektense dik durmayı denesen.
Hani farklı bir yol dene bu dene bu defa.
En azından kendini bu kadar ezdirmezsin.
Adamın sende gönlü varsa sen yalvarsan da yüzüne de bakmasan da döner zaten.
Yok dönmezse de keyfi bilir,seni bu kadar çok üzen bir adamı ne yapacaksın ki?
kesınlıkle katılıyorum..bunalar yuz veren bu hale getıren aslında bız kızlarız....etrafta o kadar kız varkı artık bu olmazsa öburu deyıp cekıp gıdebılıyorlar cok rahat ama bız o sekılde olmadıgımzdan kapılarında kul köle hungur hungur aglıyoruz.....buna son vermelıyız ama işte dayanmak cok zor çok ii bılırım bu durmları ama senınde dedıgın gıbı fazla yuz vermemlı en fazla 1 aya döner
hmm bnde koç burcuyum.aramam diosa aramaz ama seviyosa aklı dank edicektir.
seni sevdigine emin misin ne kadar süredir birliktesiniz
aynen öyle.bende yaptım benim ilişkim 4.yılını bitiricekken 1 gün kala tartış ve bitti.ama ben gurur yapmadım deli divane oldum gayet aradım yalvardım hatta. pişman degilim ama yine olsa yine yapmam.çünkü o mutlaka geri gelicek gelmiyosada onu durdurmanın bi anlamı yok.madem gidicek gitsin..
canım şimdi cok kötüsün anlıyorum ama biraz sakinleş en azndan akşam olmasını bekle ona hiç bişi söyleme.oda bi durup noluyo vazmıgeçti yoksa diye bi düşünsün ona bu fırsatı ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?