hem seviyor hem ayrılıyor nasıl iş

benı sevdıgıne cok emınım 4 yıl oldu

yani canım ozaman beni dinle..aynı yoldan geçiyoruz.benm ilişkim 5.yılına giricek.onu durdur ama şimdi degil.bekle biraz durulsun anladın mı .hemde koç diyosun eger benim gibiyse zaten gelicek. kim öyle tak die bırakmış 4 5 yıllık sevgilisini.sen unutamıcaksan oda unutamıcak.sadece patladı okdr.sakin ol şimdi bekle bişey kaybetmessin..akşmda sinirleri yatışınca güzel mi msj cekersin yada ararsın yumuşıcaktır. göriceksiinn

bende tam başlık açıcaktım ki burayı gördüm bebişler..biz de dün itibariyle bey efendinin artık skıldığını söylemesyle ayrıldık..hasbam zaten sadece o sıkılabilir o çekip gidebilir..bizim neden öyle bi hakkımız yok acaba o kadar snirli ve o kadar doluyum ki anltamam..dün snirimden bütün evi ovalaya ovalaya temizledm..bnmki bide yurtdşında böylesi daha zor biliyormusunuz herkes birbirine söz versn herkes dayancak kmse ilk adımı atmasn onlar gelcek sürüne sürüne hem de burnlarndan getrcez..gelmezse de kendi bilir..zor bulur o bnm gb beklyeni sabredeni..çok snriliym çok

dogru soyluyorsunda ıste sevıyorum ya
farklı bı yol bu sefer dık durmak gıbımı

Sevmek seni reddeden adamı ağlayarak kendine döndürmek mi?
Dik durmak zorundasın hayata,insanlara dair.
Ailen seni elalemin adamı üzsün,ağlatsın diye mi yaşa getirdi?
Bırak gitsin,ağlayan,yalvaran o olmalı sen değil!

yumusamaz kararı net yanı bundan son derece emınım ama bıraz durulmasını bekleyım dıyorum:26::26::26:

canım yaaaa benı ekle surdan haberleselım tamam dayancaz tamam mı onlar donsunler bu benım kacıncı terk edılısım ve hep ben arıyorum onu

dogru soyluyorsun tamamen bıterse ben anneme babama ne derım

canım yaaaa benı ekle surdan haberleselım tamam dayancaz tamam mı onlar donsunler bu benım kacıncı terk edılısım ve hep ben arıyorum onu

ekledm tatlım..bzmde 2.5 yıl oldu..blmiyorum blki orda ki rahatlığı daha çok sevdi..abuk subuk nedenler bulup ayrılması beni fitil ediyor fitil yaa..saplantılısn dedi bana adam ya o lafa o kadar içerledim ki normalde üzülen ben böyle duygusuzluğa bi ruhsuzluğa kapıldım,sinirimden hiçbişi hissetmedm..özel msj yazabilirmym bilmiyorum ama olmadı bi şekldr haberleşirz burdan

aşkta gurur olmaz lafına hiç katılmıyorum..
her zaman gururlu olcaksın. seni istemeyen çaba göstermeyen adam yanında olsa kaç yazar?
bırak kendi haline gidiyosa gitsin.. emin ol ki pişman olcaktır. birazda o yalvarsın. tut kendini sakın ulaşma ona. bi süre mesajlarına da cevap verme. zaten hep karşılık verdiğin için bu sefer ciddi olduğunu anlayıp döncektir geri..

sayenızde kendıme guvenım bıraz yerıne geldı ınsallah donmesını beklıycem

Bence çok fazla üzerine düşmeyin bir süre aramayın sormayın görünce konuşmayın hatta yüzüne bile bakmayın onu umursamadığınızı hissettirin ona. Erkekler üzerlerine fazla düşünce ne oldum havası oluyorlar. Onsuzda mutlu olabildiğinizi gösterin ona. Gerekirse gerçekten çıkartın hayatınızdan sizi umursamayan birini siz hiç umursamayın.

ne kadar çocukca bır hareket ya bence hala cocuk bu bunu olgun olan yapmaz......alan alınmıstır ve gerı de verılmez yanı görmeyı ıstemıyorsan çöpe atarsın yada kaldırısın bu ne oluyor hıc anlamam yanı genelde kızlar yaparda erkeklerın yapması tuhaf ötesı....zaten senı degıstırmeye çalısması da kendıne hıc guvenı olmadıgının göstergesı bence......bende öyleydım karsımdakını degıstırmeye çalısırdım ama sonra olgunlastım ve nekadar sacma oldugunu anladım.umarım o da bıran önce olgun bır erkek halını alır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…