• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem seviyor hem ayrılıyor nasıl iş

Bakalım canım, umarım haklı çıkarsın. Bundan önce hep öyle oldu zaten, yine zaman bırakıp bekleme kararı aldım. Yani aslında belki de iyi bir durum bu çünkü bu sefer ilişkiye nokta değil noktalı virgül koymuş olduk. Aramayacağım ortadan kaybolacağım bir süre, özleteceğim kendimi, daha önce de öyle yapmıştım zaten. Ama aklıma takılan tek soru var: Diyelim ben aramadım, o aramadı, böyle böyle bir süre sonra tamamen geri dönüşsüz şekilde biter mi? Bu ihtimal var mı? Tamamen kopar mıyız?

onu bende düşündüm inan ya aramzsa ya böyle biterse diye,düşüncesi bile üzdü beni ama sonra dedim ki bu tarzda ilişkiyi bitiren adam ilerde daha büyük dengesizlikler yapar herhalde dedim ve kendimi azda olsa durdurmayı başardım..şimdi o kadar acıoki içim keşke diorum keşke arasada sesimi duyup dayanamasa:( of ağlıyorum ben ya:(((

onu bende düşündüm inan ya aramzsa ya böyle biterse diye,düşüncesi bile üzdü beni ama sonra dedim ki bu tarzda ilişkiyi bitiren adam ilerde daha büyük dengesizlikler yapar herhalde dedim ve kendimi azda olsa durdurmayı başardım..şimdi o kadar acıoki içim keşke diorum keşke arasada sesimi duyup dayanamasa:( of ağlıyorum ben ya:(((

Hmm, peki kızlar araya bu sırada başka biri girerse, gidip başkasından hoşlanmaya flörtleşmeye başlarsa bu görüşmediğimiz esnada, belki sırf bizim canımızı yakmak intikam almak için ama sonuçta ortaya başka biri çıkarsa ne yapılmalı? Sonuçta ilişki bittiği için aldatıyor da sayılamaz ama gidip en klasik erkek davranışı olan anında başka arayışlara girmesi gibi durumlar olursa? Hiç takmıyor gibi davranmayı onu yok saymayı sürdürmek en doğrusu gibi geliyor bana yine de ama yorumlarınızı bekliyorum.

aşkta gurur olmaz sözüne katılmıyorum. bal gibide olur.
kimse için gururundan ödün vermeye değmez. sen kaçtıkça o napıcak kovalayacak. 4 yıllıkmı ilişkiniz kaç senelik evlilikler bitiyor. seni sevse zaen bırakmaz o arardı. sevgiside yalanmış demekki. kim ister ki sevdiğiyle ayrı kalmayı. bence kendini düşürme onun gözünde. ağla zırla ama ona belli etme geçer gider.

Seven insanda kaybetme korkusu olur, ayrıca sana değer verir çekip gitmek yerine sorunları çözmeye çalışır. Bir ömür böyle biriyle devam edeceğine inanıyor musun? Seni yıpratmaya, psikolojini bozmaya hiç hakkı yok yani söyleyeyim de

Back
X