cevap için çok teşekkür ederim...
evet estetik olmayı düşünüyorum...en azından dikişler alınana kadar icmemeyi düşünüyorum gerçi..ama yinede sormak istedim..içenler ne yaptı diye merak ettim..
ameliyattan 1 gün önce içme dedi bana..sonrasında da 1 ay dedi..bırakmak istiyorum zaten belki bu vesiyleyle bırakırım..
ama insan yinede,çok istersem bi tane icerim,diyebilmek istiyor..psikolojik olarak bu bile rahatlatıyor..zaten bu rahatlık olduğu için icmiyim şimdi diyebiliyorsun :))) ah ah inşallah bırakırım ve bir daha asla ama asla başlamam...
Vallahi içtim bende akşamına. Bi hafta olmadı ama içiyorum gene azda olsa tasvip etmiyorum kesinlikle yaraların iyileşmesini geciktirir ama dayanamadım napim :/
ay öldüm gülmekten size :) bende ilk kemik aldırma ameliyatımda.gecesine kadar içmiştim.ameliyattan sonrası da sabah taburcu oldum daha hastanenin kapısında koca bir burunla içmiştim :)
şimdi yine ameliyat olucam ve biliyorum ki yine aynı haltı yiyeceğim :)
siz nerede ve kime ameliyat oldunuz öğrenmem mümkün mü ?
İstanbul'da Abdulkadir Göksel'e ameliyat oldum 5. günüm bugün tamponlar dün çıktı rahat rahat içiyorum :) Güzel bişey değil kesinlikle ama zaten ameliyat psikolojisi bide içememek olmuyor :)
doktorun hakkında biraz konuşmamız mümkün mü ? çünkü yine ameliyat olucam
burada yeni olduğum için nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?