Haklisin cok uzuyorlar bizi,Allaha havale etmekten baska ne yapabiliriz,allah goruyor.sizin ailenize gitmeme sebebi nedir esiniz neden gitmiyor ozel degilse cokmu obemli birsey oldu aralarindaEşimle konuşursam gururumdan durmamam lazım. Böyleleri nnasıl can verecek ki
zaten baştan mesafeliydi ben daha bi haftalık evliyken kv bana dedi ki eşin evine sahip çıksın annene gelmese de olur dedi ben orda çaktım. Sonra eşimle sorunum oldu ve aileme tav8r aldı hep doldurmuş eş kişisi de 5 yaşında ya aklı ermiyor zavallının ne yapsın annesi ne dese oHaklisin cok uzuyorlar bizi,Allaha havale etmekten baska ne yapabiliriz,allah goruyor.sizin ailenize gitmeme sebebi nedir esiniz neden gitmiyor ozel degilse cokmu obemli birsey oldu aralarinda
Haklısın valla daha ailemle yüz yüze görüşemedim tel de konuşup onun gibi açık vermek istemiyorum o yüzden bekliyorumsaf mısın kızım sen benim kaynanam böyle olacak yüzüne yüzüne ağzıma geleni söylerim kurban ederim anama babama o kocan olacak kalın kafalıyım da al karşına aç ağzını yum gözünü bide tükür yüzüne ben burda çatladım seni düşünemiyorum bile.... aaaaaaaa
Bugün çağırdı gitmedim eşim yemek getireyim annemden desdi canım istemiyor dedim. Bi de bi ilgili bi ilgili sanırsın meleksende gitme bidaha o kadının evine
Vur yuzune esinin de kayinvalideninde!!!Sonrası yok ki bi ömür nasıl olacak telde konuşmuşlar ailemi kötülemişler beni kötülemiş kadın daha neler neler
Vuracam inşallah mülakat sonucu bekliyorum atansaydım rahat ederdim. Eşime _sevgim bitti sanki yüzüne bakınca hiç bir şey hissetmiyorum anlamsıznasıl bi koca ki eşine sahip çıkmıyor adamlığa sığmaz ki buVur yuzune esinin de kayinvalideninde!!!
Yok canim ben aslina bakarsan cook istiyorum 1 yillik evliyim ve hic korunmadim ama bundan sonrasinda kendim korunucamSenin çocuğun var mı. Çok şükür şimdi adet oldum yeniden korunacam ama nasıl bilmiyorum eşim korunmuyor
Bugün çağırdı gitmedim şeklinde değil,resti çekeceksin kocana " sen anneme gitmiyorsan bende senin annene gitmiyorum artik hadi bakalım " diyeceksin,kayinvalidenle asla muhatap olmayacaksın.Neden böyle sağlam duramiyorsun ?Bugün çağırdı gitmedim eşim yemek getireyim annemden desdi canım istemiyor dedim. Bi de bi ilgili bi ilgili sanırsın melek
Gitmeyecem zaten bi iki gitmeyince sorun çıkacak ve ben onu bekliyorum aileme niye gelmiyorsun demeyecem eğer o derse sorun çıkarırsa ben sana karışıyor muyum ki sen karışıyorsun diyecem zamanını bekliyorum. Hem ben eşimi affedemem ki ailemi kötülediler bana laf söylediler ben şu an sakinsem pişman olmamak için böyle davranıyorum. Bu durum boşanmayada gidebilir hatta eşime laf arasında boşanma davası açsana dedim o da espiriye vurdu yani anlayacağınız onun da kafasında var gibime geldiBugün çağırdı gitmedim şeklinde değil,resti çekeceksin kocana " sen anneme gitmiyorsan bende senin annene gitmiyorum artik hadi bakalım " diyeceksin,kayinvalidenle asla muhatap olmayacaksın.Neden böyle sağlam duramiyorsun ?
Eşim dışında 3 oğlu daha var ama hep benimle uğraştı aileme karşı hep doldurdu yaşadığımız sorunu buraya yazardım ama yazamıyorum şaştım kaldım ben ya nasıl o kadına gideyim ki nasıl ona anne diyeyim kiiki yılda o kadar yıprandım ki
Zaten başka konuşmalarda var allahım neler neler şok oldum şu an şokun etkisinden çıkıyorum yavaş yavaş ve yüreğim soğudu eşimden allaha sığınıyorum bana doğru yolu göstersin diye. Evet eşim de annesine fırsat veriyor ve çok kötü biri. Gelecek göremiyorum hep sonu karanlık sanki bi ömür nasıl geçecek böyleEşin ana kuzusu da ondan elbette kv seninle daha çok uğraşıyor herşeyi anasına danışıyorken elbette sen üzülesin diye hep ters akıl verip ara bozup soğukluk verdiği yetmiyormuş gibi kocan olacak adamda anasına yaranmak için akıl danışıyorken sen ve ailen bunlar için ne yapsalar boş şeytanlar şu mübarek günde bağlı ama kv nefsanî duygusu şeytana takla attırır hâlbuki oğlum git karınla kv kp gönlünü al onlarda ana baba kötülükten kimseye iyilik gelmez dese fesat kayınvalidenin o yılan dilinde yaralarmı çıkar işte artık ana oğulcuk nasıl kötü kişilikli olduklarını gördün yüzlerine vursan seni suçlu çıkartırlar
Bence eşim düzelmez ve zaten yuvamız sağlam değil ben şu an gelecek göremiyorum ne yapacam bilmiyorumAnasının ters akıl vermesine devam ederse eşin olacak safff bu yuvaniz korkarim sağlam kalmayacak umarım aklî başına gelsin gerçekten senin kıymetini bilsin
Bence kv nin derdi benim çekip gitmem benden hizmet bekledi kölelik bekledi ben kabul etmeyince böyle yapıyor kv şeytan gibi hayatımda böyle kötü riyakar insan görmedim. Eşime nasıl beni kötülüyor tellde benimle nasıl konuşuyor allaha havale olsunlar hakkım helal değilEşin ana kuzusu da ondan elbette kv seninle daha çok uğraşıyor herşeyi anasına danışıyorken elbette sen üzülesin diye hep ters akıl verip ara bozup soğukluk verdiği yetmiyormuş gibi kocan olacak adamda anasına yaranmak için akıl danışıyorken sen ve ailen bunlar için ne yapsalar boş şeytanlar şu mübarek günde bağlı ama kv nefsanî duygusu şeytana takla attırır hâlbuki oğlum git karınla kv kp gönlünü al onlarda ana baba kötülükten kimseye iyilik gelmez dese fesat kayınvalidenin o yılan dilinde yaralarmı çıkar işte artık ana oğulcuk nasıl kötü kişilikli olduklarını gördün yüzlerine vursan seni suçlu çıkartırlar
yani benle alakalı olduğunu düşünmüyorum ki öyle olsa beni konuşturmaya çalışırdı hem biz telde pek konuşmayız ki gün içinde mecburiyet olmazsa konuşmayız. Artık onların o iğrenç sesini duymak istemiyorum ama mecbur öğrenmem lazım ayrııca eşime şimdi konuyu açsam bundan sonra tedbirli olmam lazım şimdiki hedefim eşimin kadın muhabbeti var mı onu öğrenmek şu an yok gibi ama ileride olmayacağı anlamına gelmez.Konu sahibi bak sana şunu söyliyim arama kaydedici programını bende kullandım daha önce,o program telefona ait bir program değil,o program telefona sonradan indiriliyor.Yani demek istediğim eşin o programı kendi telefonuna bilerek indirmiş,senle olan konuşmalarını kayıt altına almak için,yani sen eşine bir laf söylediğinde kendi ailesine dinletcek senle olan konusmalari sırf seni suçlamak için veya da mahkemede delil olarak senin konuşmalarını suncak bosanmak istiyorsa.Eşin çok açıkgöz,ama ondan önce sen onun annesiyle konuşmalarını yakalamışsın,ara ara dinlemeye devam et,hakkında ne konuşuluyor öğren, ve sen de eşinle telefonda konuşurken dikkatli ol konuşmalarıni delil olarak topluyor eşin benden söylemesi
bunlar nasıl insanlar ya Allah düşman başına vermesin gercektenSelam kızlar konuya nasıl giriş yapacam bilmiyorum elim titriyor çok kötüyüm
2 yıllık evliyim eşimle uzun beraberlikten sonra evlendik.
Geçen yaz eşimle sorun yaşadık. Bana ve aileme göre büyütülmeyecek bi şeydi onlara göre de çok çok büyük bi sorundu yada onlar bana bahane aradılar ve o sorundan sonra sürekli eşimi doldurdular hayatı bana zindan ettiler eşim hep annesinden etkileniyor tabi yanlış anlaşılmasın eşimi savunmuyorum çocuk gibi davranmak onun suçu.
Hep ailemi suçladılar halbuki ilk günden beri kv yüzünden evliliğim zehir oldu üç aylık evliyken psikolojim bozuldu hep intiharı düşündüm kendi kendime ağladım konuştum vs.
Eşim aileme gelmez ailemi suçlar ramazan dolayısıyla aradaki buzları eritmek için anneme yemeğe gidelim dedim anneme biz gelelim dedim eşime de annem davet ediyor dedim eşimde tamam dedi.
Neyse günü geldi işe gitti akşam anneme gidecez falan birden iftara yakın aradı yoğunum gelemiyorum seni bırakayım dedi. Bende gel yemek ye git dedim bakarız dedi ve beni bıraktı gitti yukarı dahi çıkmadı bende hep şüphelendim iş bahaneydi dedim ve bugün telefonunu karıştırırken arama kaydedici diye bi şey var onda kimle konuşmuşsa konuşmalar kaydolmuş. Arama kaydına baktım annesiyle konuşması yok arama kaydedici programına baktım annesiyle o gün ki konuşması var ve annesine danışıyor gideyim mi diye anbesi de karın gitsin sen gitme yalancılar falan diyo eşimde baktılar ben gitmiyorum o yüzden çağırdılar diyo annesi de işim var gelemem de diyor dönüştede yorgunum de aşağı insin diyor. Annesi bize gel bizde yemek ye diyor eşin bilir ister kabul eder ister etmez gitme diyor o da tamam diyor.
Kızlar karışık oldu uzun oldu ama çok kötüyüm ellerim titriyor uyuyamıyorum ne yapacam eşime şimdi söylemeyi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?