- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
Sen bugün kafanı dinlemek için dışarı çıksan iyi olur. Ailene de gitme dayanamazsın anlatırsın bir anda. Ben haklıysam kimse üste çıkamaz ama belliki sen öyle değilsin. İş boşanmaya kadar giderse zararlı çıkmamak önemli bu noktada.Ha*lısınız şoktayım nasıl sevgi kalsın şu an her tarafım boşalmış bacaklarım ayaklarım uyuşuk ne deseniz haklısınız
Benim elimde değil ki oailesine her şeyi anlatır bana kalsa ben tekrar toparlamaya razıyım da olmuyor işte.Sevgi kalmamıştı ve zerre kadar pişmanlık duymadım Rabbim hiç bir zamanda pişman ettirmesin benimki farklı bi durumdu canım kalabalıktı ailesiyle beraberdik görümcem boşandı geldi çoçukla birlikte yani kısacası 7 kişi bir evde kaldık ne sen ailem diye konuş ne eşin konuşsun siz ikiniz bir ailesiniz bunu farkında olmasını sağla kararlarınızı siz alın anne babaya bırakmadan
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bunlar sadece çok küçük bi kısmı iki yıldır neler yaşadığımı bilsenizBöyle kaynanaları okuyunca bi kez daha şükrediyorum ki melek gibi bi kv dem var.rabbim bana da öyle bi kv de olmayı nasip etsin.sizde kendinizi ezdirmeyin.nasıl bi insanmış o öyle.
Tşk ederim canım allh razı olsun mutluyum huzurluyum çok şükür ben 6 yıl oldu boşanalı zor bir süreç seninki bir yolu vardır her şeyin kendine yaparsın kimseye bişey olmaz takma bu kadar kafana kimse için üzülmeye değmez topla kendini kalk bi silkelen hayat o kadar kötü olamaz iyi düşün bir daha gelmiyoruz dünyaya geçen yılımıza üzülüyoruz arkaya baktığımızdaBenim elimde değil ki oailesine her şeyi anlatır bana kalsa ben tekrar toparlamaya razıyım da olmuyor işte.
Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz
+1Eşin neden kendi konuşmalarını kayıt ediyor?
Çok haklısın ama annemi babamı dadüşünüyorum ikisi de daha57 yaşındalar ve ikisi de kalp hastası ayrıca babamda şeker tansiyon var annemde unutkanlık çok korkuyorum onlar çok üzülecekTşk ederim canım allh razı olsun mutluyum huzurluyum çok şükür ben 6 yıl oldu boşanalı zor bir süreç seninki bir yolu vardır her şeyin kendine yaparsın kimseye bişey olmaz takma bu kadar kafana kimse için üzülmeye değmez topla kendini kalk bi silkelen hayat o kadar kötü olamaz iyi düşün bir daha gelmiyoruz dünyaya geçen yılımıza üzülüyoruz arkaya baktığımızda
Allah yardımcınız olsunKızlar ne olur dua edin sonuç bekliyorum inşallah atanırım şu an başka çıkış yolum yok. Bu hayırlı günlerde dualarınızı ne olur eksik etmeyin allah rızası için
Arama kaydedici diye bi program play stordan bak+1
Birde hangi programmış acaba
Amin allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyinAllah yardımcınız olsun
Şu mübarek günlerde onları da Allah'a havale edin, sizinle uğraşamaz hale gelsinler, herkesin yaptığı yoluna gelsin
Allah razı olsun kızlar iyi varsınız. Dualarınızı eksik etmeyinİnşAllah tez vakitte atanırsınız da şu ana kuzusu erkek müsveddesini boşar annesine iade edersiniz...
Evet ben öyle değilim annesinin dolduruşuyla beni dışarı bırakmıyor ki zaten bugün pazar evde kocam. Dua edin atanayımSen bugün kafanı dinlemek için dışarı çıksan iyi olur. Ailene de gitme dayanamazsın anlatırsın bir anda. Ben haklıysam kimse üste çıkamaz ama belliki sen öyle değilsin. İş boşanmaya kadar giderse zararlı çıkmamak önemli bu noktada.
Selam kızlar konuya nasıl giriş yapacam bilmiyorum elim titriyor çok kötüyüm
2 yıllık evliyim eşimle uzun beraberlikten sonra evlendik.
Geçen yaz eşimle sorun yaşadık. Bana ve aileme göre büyütülmeyecek bi şeydi onlara göre de çok çok büyük bi sorundu yada onlar bana bahane aradılar ve o sorundan sonra sürekli eşimi doldurdular hayatı bana zindan ettiler
ailemi kötüleyince onaylıyordu beni kötüleyince susuyorduKv bu konusmayı yapıyor. Eşin ne cvp veriyor. ses tonundan annesinin söylediklerini inanarak evet haklısın anne demek var hıı baabında demek var. Acaba diger cocuklarına söylüyoda onlar dikkate almıyomu. Huydur yani bu buna karişim ötekilerine karişmim yapamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?