- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
Sizi ayıracak olan kayınvalideniz değil, eşinizin ta kendisî!!!!Anneme giderim gitmesine de eşimi daha çok dolduracak ve kesinlikle ayyıracak bizi
Kesinlikle oyle zavalli erkekler aciyorum bunlara . Sen naptin peki canim bosandinmi ?Sizi ayıracak olan kayınvalideniz değil, eşinizin ta kendisî!!!!
Bazen tek bir yanlış tüm doğruları götürür... Eşim iyidir, şöyledir böyledir diyorsunuz ama eşinizin kendi kararları bile yok!!!
Emme basma tulumba gibi annesi ne derse o oluyor... Haklıyı haksızı ayırt edecek olgunlukta değil!
Benim ex eşte anasının dolduruşlarıyla, salakça bahanelerle aileme düşman olmuştu, ailemle görüşmeyi reddetmişti.. Ama bu kayınvalidenin suçu değildi, henüz adam olamamış o eş müsveddesinin suçuydu...
Umarım en kısa sürede atanırsınız ve bu saçma insanlardan kurtulursunuz...
Davamı açtım canım, boşanıyorum... İnşallah en kısa sürede davam görülürde tamamen kurtulurumKesinlikle oyle zavalli erkekler aciyorum bunlara . Sen naptin peki canim bosandinmi ?
Ins gonlundeki gibi olur canim . Tek sebep aileci olmasimi baska nedenlerde varmi?. Bnde bosanmak istiyorumDavamı açtım canım, boşanıyorum... İnşallah en kısa sürede davam görülürde tamamen kurtulurum
Çok yorgunum politik davranacak halim yok hiç bir şeye mecalim yokAllah fırsat vermesin insallah. Böyle kötü niyetli kayınvalideleri de burda gördüm, oğlun evlenmiş , daha ne istiyorsun, bırak huzurlu mutlu olsun ya.
Demekki bu da sizin imtihanınız, Allah yardımcınız olsun, eşinizden ayrılmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Ozaman politik davranmalısınız, biliyorum cok zor ama kayınvalide ile iyi geçiniyor görünüp -arkasından kendi bildiğinizi yapacaksınız , evet annecim sen haklısın vs diyip gene istediğinizi yapın. O şeytansa sizde biraz uyanık olacaksınız mecbur. Direk laf söyleyip kavga etmek işleri dahada karıştırır , eşinizin gözünde annesi haklı duruma geçer. Siz annesine iyi davrandıkça "eşim iyi ama annem rahat bırakmıyor " diye düşünecek. Valla biliyorum alengirli işler ama onların anladığı dilden yönetmek bu.
Sağlığım mı kaldı rahat uyku uyuyabilir miyim ben bi saat uyudum ama ne şekil uyudum bana dua edinUykusuz da kaldınız, sinir ve stres vücudunuzu kötü etkiler birkaç saatliğine telefondan uzaklaşın. Kalkıp ılık bir duş alıp rahatlayın uzanın. Sonra tekrar bu soruna odaklanırsınız. Canınızdan kıymetli değil hiçbir şey.
koca düşkünü değilim şu an şoktayım hala kendime gelemedim kafamı toparlayınca sağlıklı karar verecemBu kadar koca düşkünü olmayın
Sırf ayrılmamak için kendinizi ve ailenizi ezdiriyorsunuz
Karşınızdaki de erkek olsa bari
eşimin bana sevgisi var mı ki. Çocuk yok zaten bu sorunlardan dolayı düşünmedim evet bu duyduklarım sıradan bi konuşmalarıydı daha neler neler var tahmin edebiliyorumMesajlarından bile anlaşılıyor ne kadar çaresiz olduğun. Suç tamamen eşinde, sonuçta annesine iftarı söyleyip danışan o, Anneside fırsatı gole çevirmiş. KV niz telefonda bile eşinize ailenizi ve sizi bu kadar kötülüyorsa kim bilir yanyana gelince neler söylüyordur, tabi buna fırsat veren yine eşin. (Şahsen ben aileme laf söyletmem dünyayı yıkarım o ayrı)
Eşiniz sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor belli ki, evliliğinize de değer verdiğini düşünmüyorum. Çocuk olunca bu durum daha da kötüleşecek.
Allah kolaylık versin inşallah.
Eşine bir arkadasin varmis gibi , senin durumunda olanlari anlat.. Kılıbık belki utanir..[/QUOT sanmıyorum
Allah bana doğru yolu göstersin diye dua ediyorum şu an çok karışığım ben oyun yalan dolan peşinde koşamam ömür geçmez öyleBu ne saçma bir hayat arkadaşım yazık olmuş. Sen neden çekiniyorsun ki hatalı olan sen değilsin. Boşarsa ne olur. İşin olsa boşanacak gibi duruyorsun zaten. Ya haklisin ve susuyorsun neden? Anlatamadığin tartışmaniz da büyük suç sen de mıydı? Kurulu düzenin hayatın var ama içini ne kadar dolu hayat? Kaybetmekten korktuğun şey eşin mi? Sana saygısı kendi iradesi olmayan adam mı? Çok kalmak istiyorsan o adamla annesi nasıl elinde oynatıyorsa sen de oynat madem. Ben olsam demeyeceğim Allah korusun. Sana doğru yolu göstersin Allah.
haklısınız eşimin suçu farkındayım evliliği idrak edememişSizi ayıracak olan kayınvalideniz değil, eşinizin ta kendisî!!!!
Bazen tek bir yanlış tüm doğruları götürür... Eşim iyidir, şöyledir böyledir diyorsunuz ama eşinizin kendi kararları bile yok!!!
Emme basma tulumba gibi annesi ne derse o oluyor... Haklıyı haksızı ayırt edecek olgunlukta değil!
Benim ex eşte anasının dolduruşlarıyla, salakça bahanelerle aileme düşman olmuştu, ailemle görüşmeyi reddetmişti.. Ama bu kayınvalidenin suçu değildi, henüz adam olamamış o eş müsveddesinin suçuydu...
Umarım en kısa sürede atanırsınız ve bu saçma insanlardan kurtulursunuz...
Sizin adınıza sevindim eşimin düzeleceğini sanmıyorumBuraya hep yazıyorum evliliğin ilk yılı benim için çok zordu. Eşim de annesinden etkilenirdi hep huzursuzduk. Ben bir süre sonra : Ben kendi ayakları üstünde duran olgun bir erkekle evli olmak isterdim ama görüyorum ki bir kuklayla evlenmişim ipleri herkesin elinde, demeye başladım. Bana karşı daha sinirli ve saldırgan oldu ama o inatla da milleti dinlemeyi bıraktı. Öyle sinirliydim ki ağzıma geleni diyordum. Evet çok yanlış farkındayım ama eşimi düzeltmeye yardımcı oldu bu tutum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?