Hem şoktayım hem üzgünüm

Eşine bir arkadasin varmis gibi , senin durumunda olanlari anlat.. Kılıbık belki utanir..

Ben olsam eşim ile ailesinin yanina giderdim iftar için. Hatta süper bir gelin rolünü oynardim ve yemek ile servis ile yardim ederdim.

Yemekten sonra, herkes çayini içerken bende kocama dönüp, "sana bir süprizim vaaar" diyerek o ses kayitlarini höparlari açarak herkese dinletirdim.

Ondan sonra ise yüzügümü eline verirdim ve "bunu artik annene takabilirsin, ikinizede ömür boyu mutluluklar dilerim" deyip o evden cikip ardindan boşanma davasini açardim.

Anneme giderim gitmesine de eşimi daha çok dolduracak ve kesinlikle ayyıracak bizi
Sizi ayıracak olan kayınvalideniz değil, eşinizin ta kendisî!!!!

Bazen tek bir yanlış tüm doğruları götürür... Eşim iyidir, şöyledir böyledir diyorsunuz ama eşinizin kendi kararları bile yok!!!

Emme basma tulumba gibi annesi ne derse o oluyor... Haklıyı haksızı ayırt edecek olgunlukta değil!

Benim ex eşte anasının dolduruşlarıyla, salakça bahanelerle aileme düşman olmuştu, ailemle görüşmeyi reddetmişti.. Ama bu kayınvalidenin suçu değildi, henüz adam olamamış o eş müsveddesinin suçuydu...

Umarım en kısa sürede atanırsınız ve bu saçma insanlardan kurtulursunuz...

S solisss . Canm benim cok benziyoruz benim esimde hep annesine uydu burnumdan getirdi benim herseyi .hic sasirmadim bir ses kaydedici falan bende yakalasam eminim aynisi cikar yani .bu firsati ne yazikki eslerimiz veriyor onlara ayni kadin diger ogluna niye birsey yapamiyor bunlari saftirik buluyorlar .bende atancam atancam dedim ama hep sinirda kaybettim artk umudum yok atanmaktan . Bolumun ne ?. Allah yardim etsin ins . Bende dun anlattigim gibi oyle sogumusum ki ugrasasim yok .

Kesinlikle oyle zavalli erkekler aciyorum bunlara . Sen naptin peki canim bosandinmi ?

Şöyle insanların anneci olduğu baştan belli oluyor,erkekler bu konuda sözlüykende nişanlıykende belli ediyor.Ama gelin hanımlar ben na yapar, ne eder,değiştiririm diyor.Ama sonuç hüsran,bu böyle devam eder değişmez,annesi nasıl evlenmesine izin vermiş bak buna şaşırdım.

Buraya hep yazıyorum evliliğin ilk yılı benim için çok zordu. Eşim de annesinden etkilenirdi hep huzursuzduk. Ben bir süre sonra : Ben kendi ayakları üstünde duran olgun bir erkekle evli olmak isterdim ama görüyorum ki bir kuklayla evlenmişim ipleri herkesin elinde, demeye başladım. Bana karşı daha sinirli ve saldırgan oldu ama o inatla da milleti dinlemeyi bıraktı. Öyle sinirliydim ki ağzıma geleni diyordum. Evet çok yanlış farkındayım ama eşimi düzeltmeye yardımcı oldu bu tutum.

Bu ne saçma bir hayat arkadaşım yazık olmuş. Sen neden çekiniyorsun ki hatalı olan sen değilsin. Boşarsa ne olur. İşin olsa boşanacak gibi duruyorsun zaten. Ya haklisin ve susuyorsun neden? Anlatamadığin tartışmaniz da büyük suç sen de mıydı? Kurulu düzenin hayatın var ama içini ne kadar dolu hayat? Kaybetmekten korktuğun şey eşin mi? Sana saygısı kendi iradesi olmayan adam mı? Çok kalmak istiyorsan o adamla annesi nasıl elinde oynatıyorsa sen de oynat madem. Ben olsam demeyeceğim Allah korusun. Sana doğru yolu göstersin Allah.

Bence annenin evine git.. sorarsa sende kendi anana git der konuşmanın içindem anlayacağı bişeyler ima et. . Burnu sürtene kdr dönme..

bence siz dinlediğinizi değil de eşinize durumu şu şekilde anlatın.
annem o gün davet etti gelmedin, iftar vakti insanın yoğunluğu olsa bile bir yarım saat için gelir.
hoşlanmıyor olabilirsin, sevmiyor olabilirsin bunları doğal karşılarım ama gelmeyip kapıdan bile uğramamanı bana gösterdiğin bir saygısızlık olarak addederim. sana ve ailene yapılmasını istemediğin bir şeyi ne bana ne aileme yapma!
bundan dolayı kırgın ve kızgınım. bu olayı çözecek sensin. çözmezsen ne senin ailene ne benim aileme..

Çok yorgunum politik davranacak halim yok hiç bir şeye mecalim yok

Sağlığım mı kaldı rahat uyku uyuyabilir miyim ben bi saat uyudum ama ne şekil uyudum bana dua edin

eşimin bana sevgisi var mı ki. Çocuk yok zaten bu sorunlardan dolayı düşünmedim evet bu duyduklarım sıradan bi konuşmalarıydı daha neler neler var tahmin edebiliyorum

Allah bana doğru yolu göstersin diye dua ediyorum şu an çok karışığım ben oyun yalan dolan peşinde koşamam ömür geçmez öyle

H
haklısınız eşimin suçu farkındayım evliliği idrak edememiş

Sizin adınıza sevindim eşimin düzeleceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…