Hem şoktayım hem üzgünüm

Dün senin arkandaydım bak bugün başıma ne geldi fırsat verme sakın boyun eğme ben çok kötüyüm allah yardım etsin

İlla soliss olacak diyordu ailesine o olmazsa evlenmem diyordu inat etmişti bende anlamadım

Siz de onun ailesine gitmeyin göze göz dişe diş
Çoğu kişi de işe yariyor
Ama o kaynana siz de olduğu müddetçe huzur bulamazsınız gibime geliyor

Haklısın sinir olmakta eşinin yaptığı ne kadar ayıp bir kere davet edilen yere gitmek farzdır bunu bilmiyor mu ? Açık açık Konuş bence

Bana da öyle geldi amacı beni bıktırıp göndermek kv nin

Kv iyi bir insan olsa git oglum şu mubarek gunde araniz biraz duzelir..esinin annesi ailesi sonucta onun hatri var der.kv sevilcek bir kadin degil.kv sizi gelin kizi gibi gorse zaten ogluna iyi olani gosterir.sonra kv ler niye gelinler bizi istemiyor sevmiyor boyle fesat olursan kimse sevmez.siz annelik yaptiniz mi bize sanki..

Evet üste çıkar ama o mühim değil ailem evliliğimize karışmaz ki benle eşimin problemiydi

Ben duyduğum her şeyi kelimesi kelimesine söylerdim.. Annenle sana mutluluklar diliyorum der boşardım..

Bende öyle dgüşünüyorum ömür boğyu böyle geçer
Konuşmalarını demin okudum çekilecek dert degiller sabır tasi olsa çatlar dayanamaz
Ben olsam kayinvalidenin ve eşinin olduğu kalabalık bir ortam da konuyu bir yere getirir insanlarin yuvalarinda huzur birakmayanlarin huzur bulmadığını cehenneme odunluk olduklarını söyler ordaki herkesi konusmaya katardim ve köşeye gecer izlerdim
Bos ver cekinme umursamaz ol gitme gelme
Korkma bir seyden

O ses kaydini yelefonuna kaydedip kayinvalideye git ya da telefonla ara anne tum bunlar ne demek oluyor neden oglunu dolduruyorsun amacin ne de. Ben simdiye coktan hesabini sormustum bile. Sakin kensini ezdirme..Ne cevap verecek bakalim. Bu arada bu adamdan sana koca olmaz. Cocugun yok sanirim git kurtar kendini. Deger vermeyi bilmeyen bir erkekle omur mu gecer.

Ins gonlundeki gibi olur canim . Tek sebep aileci olmasimi baska nedenlerde varmi?. Bnde bosanmak istiyorum
Canım ilk konuma göz atabilirsin, burada konu açmıştım. Kına gecesinde yaşanan saçma sapan bi mevzuyu bahane ettiler, büyüttüler, uzattılar, aileme buyüzden tavır aldılar. Bana ve aileme saygısızlık yaptılar. 8 ay çok bile dayanmışım yani.

Sonu yoktu o yaşadıklarımın. Değişmeyeceklerdi çünkü. Ömür boyu mutsuzluğa mahkum olacaktım, ailem ve onlar arasında kalacaktım. Sonunda psikolojisi bozuk sinir hastası olup çıkacaktım büyük ihtimalle.

Şuan okadar huzurluyumki. Günden güne kararımın ne kadar doğru olduğunu kanıtladılar bana. Çünkü daha davayı açmadan kasadaki altınları çalmışlar, evlendikten sonra aldığımız arabadan hak talep edemiyim diye arabayı abisinin üstüne geçirmiş vs.

Şayet düzelmeyeceğine inanıyorsan (ki insanoğlu değişmez) ileride daha kötü olmasındansa inceldiği yerden kopsun.

Bir erkeğin ne olursa olsun eşini incitmemesi annesi nasıl olursa olsun karısını ezdirmemesi onun Adamlık sıfatının yerinde olup olmamasıyla alakalıdır.Burada eşinizin annesi tamamen hatalı buna zaten bir çare yok.Asıl büyük sorun eşinizin annesini dinleyipte sizi her defasında değersiz kılacak şekilde davranması.Onunla bu durumu uygun bir dille açıkça konuşun.Çekinmeyin ne söyleyeceğinden.Çünkü bunu ona söylemeyip bu şekilde suskun kalırsanız sadece kendinizi yıpratırsınız.Konuşmak ne kadarını çözer bilemiyorum ama en azından belki bir çözüm üretebilirsiniz durumu kurtarabilmek adına.Kendinizi önemseyin herşeyden önce.Siz hatalı değilsiniz size karşı yapılan yanlış ve haksız bir davranış hakkında konuşup kendinizi ifade etmeniz en doğal hakkınız.En kötü sonuç bile bu şekilde üzülerek kendini bitirmekten çok daha hayırlıdır.

Bu çok büyük ayıp kv nin yaptığı

Evli bir adama da hiç yakışmıyor anasına sorarak iş yapmak

eşimin bana sevgisi var mı ki. Çocuk yok zaten bu sorunlardan dolayı düşünmedim evet bu duyduklarım sıradan bi konuşmalarıydı daha neler neler var tahmin edebiliyorum
Çocukta yokmuş bu çok büyük avantaj.

Lütfen çekmeyin şu insanları. Yaşadıklarımız elbette bire bir aynı değil fakat ana hatlarıyla aynı şeyleri yaşamışız sizinle.

6 sene flört ettik, kısa bi zaman değil yani. Evlendik, saçma sapan bir mevzuyu sorun ettiler. Bize göre büyütülecek, uzatılacak bir mevzu değildi. Ama onlar dünyanın en kötü olayı gibi düşman kesildiler aileme. Eş olacak işe yaramaz ailemle görüşmedi, tlflarını açmadı, kaç kere çağırdılar gitmedi. Ben hep tek gittim ailemin yanına... Ailem evime gelemedi.. En sonunda ameliyatım vesile oldu tamamen bitmesi için, iyiki ameliyat olmuşum iyiki ailem ameliyatım dolayısıyla evime gelmiş ve herşey kopmuş diyorum şimdi.

Bu insanlarla başa çıkmak çok zor. Kendinizi yıprattığınızla, hayatınızı heba ettiğinizle kalırsınız.

Geçen yıllarınıza üzülmeyin, senelerinizi verdiniz, emek verdiniz tamam ama ömrünüzün geri kalanını kazanacaksınız bunu düşünün..

nerdeyse herkes kv ye yuklenmiste burda tek suclu esin. ne o oyle cocuk gibi. kv ye firsati veren o.
Kesinlikleee... Kayınvalide değil, eş suçlu!!! O kayınvalideye fırsat veren, dinleyen, hür iradesiyle eşini yalnız bırakan, eşinin ailesine gelmeyen yukarıya dahi çıkmayan eş suçlu!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…