Dün senin arkandaydım bak bugün başıma ne geldi fırsat verme sakın boyun eğme ben çok kötüyüm allah yardım etsinS solisss . Canm benim cok benziyoruz benim esimde hep annesine uydu burnumdan getirdi benim herseyi .hic sasirmadim bir ses kaydedici falan bende yakalasam eminim aynisi cikar yani .bu firsati ne yazikki eslerimiz veriyor onlara ayni kadin diger ogluna niye birsey yapamiyor bunlari saftirik buluyorlar .bende atancam atancam dedim ama hep sinirda kaybettim artk umudum yok atanmaktan . Bolumun ne ?. Allah yardim etsin ins . Bende dun anlattigim gibi oyle sogumusum ki ugrasasim yok .
İlla soliss olacak diyordu ailesine o olmazsa evlenmem diyordu inat etmişti bende anlamadımŞöyle insanların anneci olduğu baştan belli oluyor,erkekler bu konuda sözlüykende nişanlıykende belli ediyor.Ama gelin hanımlar ben na yapar, ne eder,değiştiririm diyor.Ama sonuç hüsran,bu böyle devam eder değişmez,annesi nasıl evlenmesine izin vermiş bak buna şaşırdım.
Bana da öyle geldi amacı beni bıktırıp göndermek kv ninBence kaynananla bu durumu konuş noluyoruz de. Ver veriştir haddini bilsin eşine de cok kizdim once tamam gideriz diyip annesinin lafina gore gitmemek nedir. Resmen izin aliyor. Allah ikisini de nasil biliyosa oyle yapsin. Bosanmayi ayrilmayi dusunme annesinin isine gelir ona bu firsati verme. Belli ki boyle seyler yaparak senin bıkmanı ve bezmeni istiyorlar. Sonra da gitmeni istiyorlar. Bence soyle annesine senin yuzunden yuvamda huzurum yok karisma bize de. Dinsizin hakkindan imansiz gelirmis canim onun hareketlerine gore sende kendini ayarla. Durucagi yeri bildir. Tekrar soyluyorum esinin ailesi varsa, seni de camii avlusundan alip getirmediler ya. Cesaretli ol ve soyle.
Bende öyle dgüşünüyorum ömür boğyu böyle geçerSiz de onun ailesine gitmeyin göze göz dişe diş
Çoğu kişi de işe yariyor
Ama o kaynana siz de olduğu müddetçe huzur bulamazsınız gibime geliyor
Evet üste çıkar ama o mühim değil ailem evliliğimize karışmaz ki benle eşimin problemiydiAilenle alıp veremediği ne kaynananın ? Bak benimde babam sorunludur hanede. Ama buna rağmen kendisine benden başkası laf edemez dil uzatamaz. Eşim bilir bunu, öğrettim. Baştan eşinizin nerede durması gerektiğini öğretmeliydiniz ona aslında. Belki ailenizi bir konuda haksız gördüğünüz için gelen laflara susmuş olabilirsiniz ama bu doğru değil. Sizi sahipsizleştir.Ailenize sizden başkası laf söyleyememeli bunu unutmayın. Bir de şayet eşiniz bu olayı ona anlattığınızda kıyameti koparıp zeytinyağı gibi üste çıkar mı merak ettim ?
Burnu sürtmez gidersem dönmemBence annenin evine git.. sorarsa sende kendi anana git der konuşmanın içindem anlayacağı bişeyler ima et. . Burnu sürtene kdr dönme..
Konuşmalarını demin okudum çekilecek dert degiller sabır tasi olsa çatlar dayanamazBende öyle dgüşünüyorum ömür boğyu böyle geçer
Canım korkma bosanmaktan daha doğrusu bu adam beni boşar korkusuyla hareket etme ezdirme kendini ve aileniBurnu sürtmez gidersem dönmem
İlla soliss olacak diyordu ailesine o olmazsa evlenmem diyordu inat etmişti bende anlamadım[/. Ozaman sana adam gibi davranmak içinde inat etsin biraz,şimdimi kıymetli olmuş annesinin sözü.Bir erkeğe yakışacak hareketler değil.eşimin annesine iftara gidiyimmi anneeeee:))
Canım ilk konuma göz atabilirsin, burada konu açmıştım. Kına gecesinde yaşanan saçma sapan bi mevzuyu bahane ettiler, büyüttüler, uzattılar, aileme buyüzden tavır aldılar. Bana ve aileme saygısızlık yaptılar. 8 ay çok bile dayanmışım yani.Ins gonlundeki gibi olur canim . Tek sebep aileci olmasimi baska nedenlerde varmi?. Bnde bosanmak istiyorum
Çocukta yokmuş bu çok büyük avantaj.eşimin bana sevgisi var mı ki. Çocuk yok zaten bu sorunlardan dolayı düşünmedim evet bu duyduklarım sıradan bi konuşmalarıydı daha neler neler var tahmin edebiliyorum
Kesinlikleee... Kayınvalide değil, eş suçlu!!! O kayınvalideye fırsat veren, dinleyen, hür iradesiyle eşini yalnız bırakan, eşinin ailesine gelmeyen yukarıya dahi çıkmayan eş suçlu!!!nerdeyse herkes kv ye yuklenmiste burda tek suclu esin. ne o oyle cocuk gibi. kv ye firsati veren o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?