Hem şoktayım hem üzgünüm

Hayırlı olsun ozaman,sevindim kurtulmana,örnek insan:))

Hayırlı olsun ozaman,sevindim kurtulmana,örnek insan:))
Teşekkür ederimmm, bende çok seviniyorum kurtulmuş olmama

İnşallah benim durumumda olan tüm kadınlarımızda gözlerini açar, ayakları üstünde durur ve zincirlerini kırıp hayatlarının geri kalanını kazanırlar

Allah bunlar gibi insanları (insan demeye dilim varmıyor) bildiği gibi yapsın.
Ne istiyorsun Allahın cezası, bırakta oğlun karısıyla mutlu olsun.
Fesat, pis kadın.
Küfür edicem de neyse, bu mübarek günde tutayım dilimi

şimdi bu durum daha da ilginc olmadı mı... bı ınsan kendı telıne baskasıyla yaptıgı konusmalar kaydolsun dıye nıye bunu yukler... arkadasım bence bu bilincli. Duy istiyor hepsini.
Yok canım bence öyle bir niyeti yok. Benim çevremde de var o programı kullananlar. Arşiv gibi saklıyolar işte konuşmaları. Bazısı iş için saklıyor; konuşmalar kanıt olsun söz uçup yazı kalmasın diye vs.

bence kalk kv deye gıt agzına gelenı syle yızugu de al kaynananın kafasına at oglunu terkedıyrum buyur kına yak de, snra ananın evıne gıt onlar gelıp yalvarıp yakarana kadar da gtme esınle de knusma sadece telefnda kaydedılenlerı dınledıgını ve onu terkettıgını syle bagırarark bak nasıl gelıyolar annenın evıne yalvarıp ozur dılemeye

Allahım inşaAllah atanırsınız, canı gönülden dilîyorum bunu

Peki aileniz ne diyor eşinizin gelip gitmemesine?
annem çaktırmıyor hiç bi şey olmaz diyor babamda gelmiyorsa gelmesin diyor biz insanlık adına onu oğlumuz yerine koyduk diye gelsin istiyoruz gelmeyen kendi değerini belirler

C
Canım öyle normal değiller gelsinler barışsınlar eşimin barışmasına dahi müsade etmezler anlatılmaz yaşanır

Allah bana ve benim durumumdakilere yardım etsin hala kendime gelemedim bi ömür geçmez ki böyle nasıl olacak ne olacak

Bu kadın hep böyle miydi? Sana neden böyle davranıyor ki anlamadım. Ailen bilse ne olur?

annem çaktırmıyor hiç bi şey olmaz diyor babamda gelmiyorsa gelmesin diyor biz insanlık adına onu oğlumuz yerine koyduk diye gelsin istiyoruz gelmeyen kendi değerini belirler
İçten içe çoook üzülüyorlardır ama

Offf benim ailemde aynılarını söylüyordu, sırf ben üzülmeyeyim diye. Boşver kızım sen geliyorsun ya önemli olan o diyorlardı ama insan eşiyle gitmek istiyor yaa, evlisin sonuçta. Çevrende insanlar eşleriyle birlikte aile ziyaretlerine gidiyorken, bekar gibi, dul kadın gibi gitmek koyar insana.

Sizi ve ailenizi okadar iyi anlıyorumki.

İnsan gibi yaşamak, geçinmek varken nedir derdiniz yaa? Baksanız kayınvalideniz eşinizin gözünde dünyanın en iyi insanıdır, evlatlarını düşünen onların iyi olmasını isteyen çok iyî bir annedir. Ama değil işte değillll!!!

S solisss guzel bir iftar yemegi ver kv gil varsa esinin amcasi vs kalabalik olsunlar yani onun ailesi taraf ezan okunsun yemekler yensin herkes kosesine cekilsin cay fasli icin tam o sirada otur bir ortada vir yere ac megafonu ve dinlet konusmalari hepsini dinlet yerin dibine girsinler bakalim aciklamalari ne olacak.baska bi caren yok bence

Nasıl bir insan ki iftara giderken bile annesine soruyor. Senin bir ailen var artık kararları beraber almak durumundasınız.
Kv den uzak bir yere taşınmak imkanınız yok mu diyeceğim ama dünyanın öbür ucuna gitseniz tlf la idare edecektir.
Eşinle enine boyuna konuşman lazım bu durumu.
Belki kendine doğal geliyordur ama bu kadar etki altında kalmak normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…