- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Allahım inşaAllah atanırsınız, canı gönülden dilîyorum bunuAynen öyle oluyor ve ben yoruldum
Sonuç ne eşine hesap sormadın mı??Benim durumum daha farklı hiç düzeleceğini sanmıyorum
Vallahi gerçeğim kızKadınlar kulübü çok yardımcı oldu, burada hayat hikayelerini paylaşanları okudukça o ex koca ve ailesinin değişmeyeceklerini idrak ettim.
Hayırlı olsun ozaman sevindim kurtulmana
Kendimde konu açtım, o dönem olayın üzüntüsüyle ben; 'eşim değişir mi acaba' diye düşünürken, dışarıdan gören gözler çok doğru bi şekilde yönlendirdi beni, sağolunlar
Hayırlı olsun ozaman,sevindim kurtulmana,örnek insan:))Vallahi gerçeğim kızKadınlar kulübü çok yardımcı oldu, burada hayat hikayelerini paylaşanları okudukça o ex koca ve ailesinin değişmeyeceklerini idrak ettim.
Kendimde konu açtım, o dönem olayın üzüntüsüyle ben; 'eşim değişir mi acaba' diye düşünürken, dışarıdan gören gözler çok doğru bi şekilde yönlendirdi beni, sağolunlar
Hayırlı olsun ozaman,sevindim kurtulmana,örnek insan:))
Yok canım bence öyle bir niyeti yok. Benim çevremde de var o programı kullananlar. Arşiv gibi saklıyolar işte konuşmaları. Bazısı iş için saklıyor; konuşmalar kanıt olsun söz uçup yazı kalmasın diye vs.şimdi bu durum daha da ilginc olmadı mı... bı ınsan kendı telıne baskasıyla yaptıgı konusmalar kaydolsun dıye nıye bunu yukler... arkadasım bence bu bilincli. Duy istiyor hepsini.
Yok canım bence öyle bir niyeti yok. Benim çevremde de var o programı kullananlar. Arşiv gibi saklıyolar işte konulmaları. Bazısı iş için saklıyor konuşmalar kanıt olsun söz uçup yazı kalmasın diye vs.
annem çaktırmıyor hiç bi şey olmaz diyor babamda gelmiyorsa gelmesin diyor biz insanlık adına onu oğlumuz yerine koyduk diye gelsin istiyoruz gelmeyen kendi değerini belirlerAllahım inşaAllah atanırsınız, canı gönülden dilîyorum bunu
Peki aileniz ne diyor eşinizin gelip gitmemesine?
Sormadım dışarda zatenSonuç ne eşine hesap sormadın mı??
Ah ah neler çektiğimi bir ben bi allah bilirvay bee..korkulur bunlardan öyleyse..
Canım öyle normal değiller gelsinler barışsınlar eşimin barışmasına dahi müsade etmezler anlatılmaz yaşanırbence kalk kv deye gıt agzına gelenı syle yızugu de al kaynananın kafasına at oglunu terkedıyrum buyur kına yak de, snra ananın evıne gıt onlar gelıp yalvarıp yakarana kadar da gtme esınle de knusma sadece telefnda kaydedılenlerı dınledıgını ve onu terkettıgını syle bagırarark bak nasıl gelıyolar annenın evıne yalvarıp ozur dılemeye
İçten içe çoook üzülüyorlardır amaannem çaktırmıyor hiç bi şey olmaz diyor babamda gelmiyorsa gelmesin diyor biz insanlık adına onu oğlumuz yerine koyduk diye gelsin istiyoruz gelmeyen kendi değerini belirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?