Hem suçlu hem güçlü

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
775
103
Bayanlar merhabalar, öncelikle ayrılmak üzere olduğum eşimin bir bayanla yaşadığını cocugumdan öğrenmiştim. Bana kadının gerçek adını söyleyen Arkadaşımın Eşi, arkadaşımın telefonundan mesajları okumuş ve bu durumu asıl adını yeni öğrendiğim kadına anlatmış. Ben ismini arkadaşımdan öğrendim. Ve hep oğlumun kadını anlattığını dile getirdim, bireysel suçlama yapmadım.
Şimdi bu ikisi bosanma davamin olduğu eş ve birlikte olduğunu çocuğumdan öğrendiğim kadın beni şikayet edeceklerini söylediler. Söyleyen arkadaşım masum, öğrenen ben günah keçisi oldum.
Öğrenmek istediğim bu durumun benim için en kötü sonucu ne olur

Son düzenleme:
çok mu gizli imiş ismi
ünlü biri mi
noluyomuş ismi öğrenilince?
sonuçta evli adamın sevgilisi işte. tüm sıfatı bu.
nereye şikayet ediyorsa etsinler millet totosuyla güler ancak.
Kadında evli, derdi büyük yani kendince.

ooo ciddi mi?
korku dağları bekler yani..
konu sahibesi sen şikayet et görsünler günlerini.
Eski konusunda öyle yazmıştı konu sahibi, evli ama kocasıyla ayrı diye, neticede duyulmasını istemeyeceği bir durum var kadın açısından.

Eski konusunda öyle yazmıştı konu sahibi, evli ama kocasıyla ayrı diye, neticede duyulmasını istemeyeceği bir durum var kadın açısından.
Arkadaşım dışında kimseye bahsetmedim. Şikayet etmekten bile korktum. Öyle dişli değilim. Buyusun istemem, hem ben hem kadın için

Arkadaşım dışında kimseye bahsetmedim. Şikayet etmekten bile korktum. Öyle dişli değilim. Buyusun istemem, hem ben hem kadın için
Hicbirsey yapamazlar korkmayın, ben olsam ispatlamanın yolunu arardım, hem kocani aldat hemde iftira atılıyor de.

Evet arkadaşın eşini şahit tutacaklarmis
Aynen , kendilerini temize çekeceklerini zannediyorlar böylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…