- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Vay anasına. Aldatılmak her tondan kötü desene şikayetçi değil suçlu oluyorsun:)Bayanlar merhabalar, öncelikle ayrılmak üzere olduğum eşimin bir bayanla yaşadığını cocugumdan öğrenmiştim. Kadının İsmini farklı biliyordu oğlum, gerçek adını arkadaşımdan öğrendim. Bana kadının gerçek adını söyleyen Arkadaşımın Eşi, arkadaşımın telefonundan mesajları okumuş ve bu durumu asıl adını yeni öğrendiğim kadına anlatmış. Ben ismini arkadaşımdan öğrendim. Ve hep oğlumun kadını anlattığını dile getirdim, bireysel suçlama yapmadım.
Şimdi bu ikisi bosanma davamin olduğu eş ve birlikte olduğunu çocuğumdan öğrendiğim kadın beni savcılık, valilik, bakanlık gibi kurumlara şikayet edeceklerini söylediler. Söyleyen arkadaşım masum, öğrenen ben günah keçisi oldum.
Öğrenmek istediğim bu durumun benim için en kötü sonucu ne olabilir?
Zaten boşanma davasında kullanmak gibi bir derdim olmadı bu durumu. İspatim yok. Çocuğumun söylediklerinden ibaret durum.
Canım çok sıkıldı...
Bayanlar merhabalar, öncelikle ayrılmak üzere olduğum eşimin bir bayanla yaşadığını cocugumdan öğrenmiştim. Kadının İsmini farklı biliyordu oğlum, gerçek adını arkadaşımdan öğrendim. Bana kadının gerçek adını söyleyen Arkadaşımın Eşi, arkadaşımın telefonundan mesajları okumuş ve bu durumu asıl adını yeni öğrendiğim kadına anlatmış. Ben ismini arkadaşımdan öğrendim. Ve hep oğlumun kadını anlattığını dile getirdim, bireysel suçlama yapmadım.
Şimdi bu ikisi bosanma davamin olduğu eş ve birlikte olduğunu çocuğumdan öğrendiğim kadın beni savcılık, valilik, bakanlık gibi kurumlara şikayet edeceklerini söylediler. Söyleyen arkadaşım masum, öğrenen ben günah keçisi oldum.
Zaten boşanma davasında kullanmak gibi bir derdim olmadı bu durumu. İspatim yok. Çocuğumun söylediklerinden ibaret durum.
Canım çok sıkıldı...
Keşke bunları düşünmek yerine boşanmadan evladınızın arada kaldığı bu süreci değerlendirseniz.Bayanlar merhabalar, öncelikle ayrılmak üzere olduğum eşimin bir bayanla yaşadığını cocugumdan öğrenmiştim. Kadının İsmini farklı biliyordu oğlum, gerçek adını arkadaşımdan öğrendim. Bana kadının gerçek adını söyleyen Arkadaşımın Eşi, arkadaşımın telefonundan mesajları okumuş ve bu durumu asıl adını yeni öğrendiğim kadına anlatmış. Ben ismini arkadaşımdan öğrendim. Ve hep oğlumun kadını anlattığını dile getirdim, bireysel suçlama yapmadım.
Canım çok sıkıldı...
Valla bu durumda dişli olacaksınız. Yoksa en çok siz üzülürsünüz. Siz güçlü olmak zorundasınız,onlar ahlaksız durumda.Arkadaşım dışında kimseye bahsetmedim. Şikayet etmekten bile korktum. Öyle dişli değilim. Buyusun istemem, hem ben hem kadın için
Evet arkadaşın eşini şahit tutacaklarmis
Aynen , kendilerini temize çekeceklerini zannediyorlar böylelikle
Evet arkadaşın eşini şahit tutacaklarmis
Aynen , kendilerini temize çekeceklerini zannediyorlar böylelikle
Arkadaşım anlaşamadıklarıni birbirini sevmediklerini söylerdi. Başka bir kadın olduğunu onlarda onayladı, başka biri de.
Canım siz evlisiniz kocanı takip etmen suç değil telefonunu kurcalaman suç değil mailini karıştırsan telefon sosyal medya hesaplarını kurcalasan vs vs ve bunların sonunda aldatildigini ogrensen dava acsan hakim sana kalkıp sen kocanı takip edemezsin sosyal medya hesaplarını kurcalayamazsin telefoesajlarini okuyamazsin demez . Eşlerin özel hayatları birbirleridir. Eşlerin birbirine sadakat yükümlülüğü vardır bu söylediklerinden daha fazlasını bir bey yapmış ve hakim adamı haklı bulmuş eşi olduğu için. Yani bunlar blöf yapıyor şikayet etse ne dicek terbiyesizler. Siz en kısa sürede delil elde edin hem boşanma hem tazminat davası açın hem de tehdit davası bu terbiyesizlereBayanlar merhabalar, öncelikle ayrılmak üzere olduğum eşimin bir bayanla yaşadığını cocugumdan öğrenmiştim. Kadının İsmini farklı biliyordu oğlum, gerçek adını arkadaşımdan öğrendim. Bana kadının gerçek adını söyleyen Arkadaşımın Eşi, arkadaşımın telefonundan mesajları okumuş ve bu durumu asıl adını yeni öğrendiğim kadına anlatmış. Ben ismini arkadaşımdan öğrendim. Ve hep oğlumun kadını anlattığını dile getirdim, bireysel suçlama yapmadım.
Canım çok sıkıldı...
Ben iftira atıyormusum evli bir kadına.
Pedagog desteği alıyorum zaten, çocuğu gece vermemeye karar vermiştim olayı duyunca. İnkar etti. Yanlış mı düşünüyorum diye emniyet fotoğraflarini görünce çocuğa gösterdim . Çocuk da anne bak bunu tanıyorum adı da şu dedi. Bende güvenerek arkadaşa sordum. Tek amacım çocuğumu gece göndermeme konusunda kendimi suçlu hissetmemdiKeşke bunları düşünmek yerine boşanmadan evladınızın arada kaldığı bu süreci değerlendirseniz.
İsterse pentagona sikayet etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?