Hem suçlu hem güçlü

Çocuğa farklı isimle tanıtmış. Gerçek adı farklı imiş onu öğrendim

O kadarını duysam başıma neler gelirdi

Ben attım fotoğrafı , o da daha yakından bir fotoğrafini attı bana. Dallas gibi...

Ya salla gitsin ne halleri varsa gorsunler.Yiuosa bi taraflari hadi gitsin sikayet etsinler.Ben kocasina ucundan citlatirim gerisini siz dusunun de. nasil yaylaniyorlar gor.

Ama kocasina falan soyleme bence hatta artik birak peslerini.Devamli onlari mi dusunuyorsun?

Ama kocasina falan soyleme bence hatta artik birak peslerini.Devamli onlari mi dusunuyorsun?
Gece gündüz mesaj atıyor eski koca. Olayı öğrendikten sonra en fazla iki saatte bir yazıyor, onun bunun mesajlarının ekran görüntüsü nu atıyor . Sen iftiracisinda iftiracisin diye. Engellicem de neler oluyor onu da merak ediyorum

İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz, ben çekirdek çitleyeceğim, deyin.

Ben kimseye iftira atmıyorum ama bana iftira atıyorsun diye iftira atan sizlerin karşına delilli ispatlı çıkmam için beni zorlama. Hem seni evlilik dışı birliktelikten mahkemelerde süründürürüm hem de varsa o kadını, de bak nasıl ateş alıyor o eski eş kişiliksizi.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz !! Hiç bir yere şikayet edemezler . Kuvvetle.muhemel sizin duymayacaginizi düşündü ler duyduğunuzda da yapabileceklerinizın önüne geçmeye calisiyorlar. Siz eski es kisisine kendinizi biraz daha rahatsiz ederse telefon kayıtlarını çıkarıp kadının kocasına Göndereceğiniz blörfunu yapın. Bakın bakalım Nasıl mesajlar tehditler kesiliyor

Eski eşinize ayrıca, "İstediğiniz yere şikayet edebilirsin, şekerim. Bana bir şey olmaz ama siz kendi ellerinizle kendi bacağınıza sıkarsınız. Bana da boşanma davasında tazminat yolu açmış olursun. Boşanmadan çocuğumuzu da pisliklerine alet ettiğin için ayrıca davada hakkımı ararım," da deyin.

Canım önceki konunda sana yazdığım mesaj. Sanırım dediğim gibide oluyor. Kusura bakma 4 yaşındaki çocuğun şahitliğininde sağdan soldan duyduğun varsayımlarında çok geçerli olacağını sanmıyorum. 4 yaşındaki çocuğu yalnız başına parka gönderip eve gidip geliyorlar bana bile çok inandırıcı gelmiyor. Sonuçta suçladığın kadında evli. Eğer gerçekten ispatlayamayacağın bir işin içine girersen kusura bakma bu işten zararlı çıkabilirsin. Senin bu adam ile kadın arasında bir şey olduğunu kanıtlayacak elle tutulur kanıtların var mı?

Siz gizli şekildemi ogrrnmeye çalıştınız.Konuyu ben net anlamadım.

Arkadaşınızın eşi meşajlardan öğrenmemiştir. Muhtemelen arkadaşınız kocasına anlattı konuştuklarımızı, o da gitti eşinize yetiştirdi. Şimdide sizi savcılıkla güya sindirmeye çalışıyorlar. Lütfen pabuç bırakmayın bu saçmalıklara

Hiç güleceğim yoktu . Bakanlığın valiliğinde başka işi yoktu zaten . Siz şimdi bunların ilişkisini öğrendiniz diyemi şikayet edecekler . Sadece öğrendiyseniz bişey yapmadıysanız ne olabilirki. Etsinler

Benim onlara söylediğim herhangi bir şey olmadı ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…