- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Birlikte fotoğraflari değil kiHem suçlu hem güçlü arsızlığa bak. Fotoğraf dediniz kanıt işte ! Sizin kafa bulanmış sanırım nasıl bu kadar sessiz ve sakin kalıp bir de korkuyorsunuz anlamadım.
Çocuğa farklı isimle tanıtmış. Gerçek adı farklı imiş onu öğrendimÇocuğunuz o kişinin fotoğrafını görüp onayladı mı ben orayı anlayadım bir tek. Yani şöyle düşünelim bir fotoğraftaki kadına çocuğunuz ve mesajlaştığınız kişi farklı isimler mi söylüyor.
O kadarını duysam başıma neler gelirdiIsmini ogrendiniz diyemi sikayet edecekmis hic bisey yapamazlar hem gidip sikayet etseler esinizinde bosanmadan baska kadinla yasadigi ortaya cikar aldatildiginiz kanitlanir tazminat davasi filan acarsiniz sizde oyle soyleyin beraberkendemi varmis o kadin
Ben attım fotoğrafı , o da daha yakından bir fotoğrafini attı bana. Dallas gibi...Acaba size kumpas mı kuruyorlar hep beraber? Arkadaşınız size alakasız bir kadın gösterdi belki de. Çocuğunuza o fotoğrafı göstersenize, belki de gerçekten sizin alakasız birine iftira atmanızı sağlamaya çalışıyorlardır.
Birlikte oldukları yalanmış, ben uydurup iftira atıyormusum elin namuslu karısınaNe için şikayet edecekler sizi onu anlamayamadım?
Gece gündüz mesaj atıyor eski koca. Olayı öğrendikten sonra en fazla iki saatte bir yazıyor, onun bunun mesajlarının ekran görüntüsü nu atıyor . Sen iftiracisinda iftiracisin diye. Engellicem de neler oluyor onu da merak ediyorumAma kocasina falan soyleme bence hatta artik birak peslerini.Devamli onlari mi dusunuyorsun?
Ben kimseye iftira atmıyorum ama bana iftira atıyorsun diye iftira atan sizlerin karşına delilli ispatlı çıkmam için beni zorlama. Hem seni evlilik dışı birliktelikten mahkemelerde süründürürüm hem de varsa o kadını, de bak nasıl ateş alıyor o eski eş kişiliksizi.Gece gündüz mesaj atıyor eski koca. Olayı öğrendikten sonra en fazla iki saatte bir yazıyor, onun bunun mesajlarının ekran görüntüsü nu atıyor . Sen iftiracisinda iftiracisin diye. Engellicem de neler oluyor onu da merak ediyorum
Canım önce dediklerinin elle tutulur bir kanıtı olsun. Sağdan soldan duydukların küçük bir çocuğun sözleri çok ciddiye alınmaya bilir. Yarın kadından ayrıldım iftira atıyor derse bir de üstüne suçlu sen olursun.
Benim onlara söylediğim herhangi bir şey olmadı ki.Canım önceki konunda sana yazdığım mesaj. Sanırım dediğim gibide oluyor. Kusura bakma 4 yaşındaki çocuğun şahitliğininde sağdan soldan duyduğun varsayımlarında çok geçerli olacağını sanmıyorum. 4 yaşındaki çocuğu yalnız başına parka gönderip eve gidip geliyorlar bana bile çok inandırıcı gelmiyor. Sonuçta suçladığın kadında evli. Eğer gerçekten ispatlayamayacağın bir işin içine girersen kusura bakma bu işten zararlı çıkabilirsin. Senin bu adam ile kadın arasında bir şey olduğunu kanıtlayacak elle tutulur kanıtların var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?