- 9 Temmuz 2018
- 623
- 775
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Oğlumu yatılı bırakmıyordum duyduktan sonra. Yok öyle şey demişti. Var mı onu merak ettim, fotoğraftan buldu kadını. Bu o mu dedim, kadında farklı bir isim söylediO bayanın ismini merak etmek neden ?
Ayrıca gidip istediği yere şikayet etsin.
Sende onu kocasına şikayet et
Bende anlamadım, saf olamaz. Olayı benim bildiğimi kadına yetiştirme k istedi diye düşündüm ben (Bunu şimdilik dile getirmedim hiç birine, savcılık söz konusu olursa neden söyler ki bir erkek diye soracağım) diğer türlü saf olması lazımArkadaşınızın eşi niye böyle ortalığı karıştırmak istiyor ki. Ben oraya takıldım
Bu arkadaşınızn eşi, sizin eşinizin arkadası mı peki? O yüzden mi acaba böyle yapıyoBende anlamadım, saf olamaz. Olayı benim bildiğimi kadına yetiştirme k istedi diye düşündüm ben (Bunu şimdilik dile getirmedim hiç birine, savcılık söz konusu olursa neden söyler ki bir erkek diye soracağım) diğer türlü saf olması lazım
Arkadaşım anlaşamadıklarıni birbirini sevmediklerini söylerdi. Başka bir kadın olduğunu onlarda onayladı, başka biri de.Bu arkadaşınızn eşi, sizin eşinizin arkadası mı peki? O yüzden mi acaba böyle yapıyo
Ayy vallahi kafam allak bullak oldu :) inşallah herşey yoluna girerArkadaşım anlaşamadıklarıni birbirini sevmediklerini söylerdi. Başka bir kadın olduğunu onlarda onayladı, başka biri de.
Bence bunu yapmaya çalışmışlar ve başarmışlarda, istedikleri yere şikayet etsinler iftira olduğunu ispatlasınlar sizde öyle söyleyin, korkmayın!... yanlış hatırlamıyorsam ikiside polisti rezil olacaklar sizi korkutuyolar güçlü durun...Arkadaşım dışında kimseye bahsetmedim. Şikayet etmekten bile korktum. Öyle dişli değilim. Buyusun istemem, hem ben hem kadın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?