Hem üzgünüm hem çok huzurlu

Bir de pazartesi günü istemiyorum beni unut artık demişti daha iki gün öncesinde benim için ölen biten birlikte ev baktığım adam. Ben bilsem o lafı yer miydim ne desem boş gerçekten. Onunlayken yaptığım hataları başkasıyla birlikteyken yapmayacağım o da yalnız kaldığıyla kalacak kahrolsun ya aynen bu şekilde bir acı yaşasın istiyorum.

fakıre fukraya hayır yap boyle şerefsizden kurtulmuşsun ,

Böyle yüzüne tüküremedim o zoruma gidiyor geçer bu his de herhalde. Herkes döner diyor elbet olay soğuyunca sana ulaşır diyorlar ama o yüzü bulup dönmesini istemiyorum artık. Vebalıymışım gibi kaçtı benden sen kimsin de benden kaçıyorsun sanki ben senin gibi bir karaktersizin peşinden koşacağım. Çok asosyal biri ve etrafında benden başka kadın yoktu. O yüzden bulduğu ilk kıza arkadaşım falan dinlemeden yürümüş. Yaşıtı arkadaşları ya kendini geliştirdi ya da çoluğa çocuğa karıştı o yerinde aşırı kin doluyum. Aşırı derecede ağır mesajlar attım ve maalesef olayı öğrenen kuzen yakın arkadaş vs. de o mesajları attılar herkes çok sinirlendi. Kendine bir şey yapmamıştır inşallah da üstüme kalmasın.

bence şanslı birisiniz onunla evlenmemişsiniz en azından ya çokkk sonra anlasaydınız o insanın boyle olduğunu hani derler ya Allahın sevdiği kul işte tam ondansınız...güzel hayat diliyorum size...

Bence üzülecek bir şey yok, hayal kırıklığı hat safhadadır muhakkak ama böyle bir şeref yoksunu için üzüldüğünüze değmez. Aldatılmayı öğrenmek kolay değil, ben de yaşadığımdan biliyorum, ancak karşınıza o "doğru insan" çıktığında bu eski sevgilinize bol bol teşekkür edecek, "İyi ki beni aldattığını gördüm iyi ki defolmuş gitmiş hayatımdan" diyeceksiniz. Arkadaşınız da ne iyi insanmış, onu kaybetmeyin lütfen.

sakın bu sinirle öfkeyle hareket etme bazılarına verilecek en iyi cevap susmaktır...

Valla ilk an mümkün olmadı o ben ve beni sevenler çılgınca mesajlara boğduk onu çünkü aç o engeli konuşmamız lazım acil ara dedim açmadı. Biliyor çünkü ne halt ettiğini. Boşalttım sinirimi ellerim titriyordu şimdi olsa o kadar ulaşmaya bile çabalamazdım tek bir mesaj yeterdi ama o hırs o cinnet hali insana daha ağır şeyler de yaptırabilirdi. Artık ölse bana ulaşamaz zaten.

Arkadaşımın kıymetini anladım zaten. Çok üzgün değilim aptal yerine konulmak canımı sıkıyor o kadar.

umursamayarak cevabını vermeliin evien gitmen işyerine gitmen böyle aptal karaktersşzleri için beni unutamıyo demektir

umursamayarak cevabını vermeliin evien gitmen işyerine gitmen böyle aptal karaktersşzleri için beni unutamıyo demektir

Yok asla yapmam sakinleşiyorum yavaş yavaş dün sadece telefon yoluyla ortalığı yıktım ama o kadarı da hakkımdır diye düşünüyorum yoksa kendi kendimi yiyecektim.

Bu adamdan evlenmeden kurtulduğunuz için verilmiş sadakanız varmış. Size ulaşmaya çalışırsa ulaşılmaz olun, en iyi cevap bu olur ona. İçinizin kırgınlığını anlıyorum 2 yıl emek vermişsiniz, insanların gerçek yüzünü görmek bazen zaman alabiliyo

Arkadaşımın kıymetini anladım zaten. Çok üzgün değilim aptal yerine konulmak canımı sıkıyor o kadar.

Başlarda öyle hissediyorsun ama seni aptal yerine koymuyor aslında, tam tersine kendini aptal yerine koyuyor çünkü bunun hiç ortaya çıkmayacağını zannediyor. Muhtemelen bir tek arkadaşına da yazmamış, bildiğin aranmış. Birisi de yüz verince seni "Gözünün üstünde kaşın var" gibi bir bahaneyle terk etmek istemiş ve böylece işin içinden sıyrılmak istemiş. Yaptığı şerefsizlikler ortaya çıkınca da suçunu bildiğinden telefonlarını açma yüzü bulamıyor. Artık kaşarlanmış oluyor böyleleri, birkaç yıl sonra kimbilir kaç kızla takıldıktan sonra "Kıymetini anladım brenda ühühü" diye gelirse şaşırma, tongaya düşme, direkt tekmeyi bas. Şimdiden söyleyeyim.

Allah'ın sevgili kuluymussunuz bak nasıl da içinize soğukluk verecek bi olay olmuş siz böyle üzülürken. Ya aranız tekrar duzelseydi ve bu meseleyi aranız çok iyiyken ogrenseydiniz? Çok şükür deyin.

Ayrıca ben eminim bi yerde karşılaşacaksiniz yuzleseceksiniz. Içime öyle dogdu

Son düzenleme:
brenda çok geçmiş olsun.
eski konunu da hatırlıyorum ben, orda birçoğumuz “kıza resmen yol yapmış” demiştik.
ama ben yine de tam konduramamıştım, arkadaşının sana söyleyeceğini bile bile böyle bir şey yapması akıl karı gelmemişti çünkü.
ama zaten adamda akıl yokmuş.

zararın neresinden dönersen kar.
iyi ki evlendikten sonra görmemişsin gerçek yüzünü.

Suan egonuz zedelendigi icin ne olursa olsun keske yazsa diyorsunuz sanırım.
Ama karaktersiz bir insan ne yazacak neyin özrünü dileyecek yüzü yok ki ben arkadasina bunları yazdim demeye ,karşılığında senden hakaret duymaya falan .
Iyiki nisan evlilik gibi ciddi bir adim yok çıkaracağın dersleri çıkar ve yoluna devam et böyle bir insandan korundugun icinde sukret, insanlar kac yıllik kocasını yillar sonra tanıyor senin sansin erken öğrenmek olmuş.

Ayy canım benim ya .. biliyorum üzüleceksin üzülüyorsun ben de o yollardan geçtim o kadar yıkıcı ki bi insanın senin güvenini bu şekilde yıkması.. Rabbim çok büyük iyiki evlenmeden bu yüzünü gördün eşim dediğin hayatini paylastigin insanın sana bunu yaptığını öğrenmen daha yıkıcı olacaktı. Şimdi silip her yerden engelleyip hayatından tamamen çıkarabilirsin. O arkadaşına da cidden güvenme bir daha hayatına dahil etme iyi niyetli olsa daha sevgilin ona yazdığı zaman sana söylerdi emin ol. Ikisini de hayatından çıkar bunları gördüğün için ne kadar şanslı olduğunu düşün yeni bir sayfa ac inanıyorum ki seni hak eden gerçekten seven insan seni bir gün bulacak hiç üzülme

O kadar kurnaz sanıyordu ki kendini arkadaşımla görüşmediğimi öğrenince hemen atağa geçmiş. Terbiyesiz.

Hayır yani o benden niye kaçıyor benim ondan kaçmam gerekirdi ne sanıyor kendini bir de hattını falan kapatıyor çok haklıymış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…