- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Böyle düşünürsen işin içinden çıkamazsın
Evet sen mesaj atmış olabilirsin ki hakkın
Adam seninle konuşacak yüzü olmadığı için hattını kapattırmış yüksek ihtimal
Seni istemeseydi baştan açık oynardı kartlarını
Karaktersizliğinin yüzüne vurulmasından rahatsız olmuştur
fakıre fukraya hayır yap boyle şerefsizden kurtulmuşsun ,
sakın bu sinirle öfkeyle hareket etme bazılarına verilecek en iyi cevap susmaktır...
Bence üzülecek bir şey yok, hayal kırıklığı hat safhadadır muhakkak ama böyle bir şeref yoksunu için üzüldüğünüze değmez. Aldatılmayı öğrenmek kolay değil, ben de yaşadığımdan biliyorum, ancak karşınıza o "doğru insan" çıktığında bu eski sevgilinize bol bol teşekkür edecek, "İyi ki beni aldattığını gördüm iyi ki defolmuş gitmiş hayatımdan" diyeceksiniz. Arkadaşınız da ne iyi insanmış, onu kaybetmeyin lütfen.
umursamayarak cevabını vermeliin evien gitmen işyerine gitmen böyle aptal karaktersşzleri için beni unutamıyo demektirO da doğru ben ne dediğimi bilmiyorum açıkçası dünden beri mal gibi bakıyorum etrafa. Ne diyecek evet yaptım mı diyecek. Hesabını soramadım engellediği için kuru kuru mesajlar yağdırmaktan başka ağız tadıyla bağıramadım bile sanırım o kaldı içimde. Sanki bağırsam çağırsam ne değişecek. Evinin önüne ya da iş yerine gelip hesabını sormak var ama yüzümü bir daha asla göremeyeceksin hak etmiyorsun dedim gerçekten de hak etmiyor. Değmez ayağına gitmeme.
umursamayarak cevabını vermeliin evien gitmen işyerine gitmen böyle aptal karaktersşzleri için beni unutamıyo demektir
bence yatıp kalkıp şükretmelisin evlenmeden ne mal olduğu çıkmış ortaya kurtulmuşsunYok asla yapmam sakinleşiyorum yavaş yavaş dün sadece telefon yoluyla ortalığı yıktım ama o kadarı da hakkımdır diye düşünüyorum yoksa kendi kendimi yiyecektim.
Arkadaşımın kıymetini anladım zaten. Çok üzgün değilim aptal yerine konulmak canımı sıkıyor o kadar.
Arkadaşlar merhaba iki yıllık bir ilişkim vardı. Oldukça dolu dolu bir ilişkiydi bu. İsteme ve söz hazırlığı içerisindeydik. Hatta biraz gecikti maddi olarak bir şeyleri ayarlamaya çalışıyorduk ama sorun değildi benim için acelem yoktu önemli olan niyetti teklif ve niyet vardı neticede öyle görüyordum. Ancak son bir iki aydır dengesizlikleri vardı ve bunları konuşmaktan kaçıyordu, bazen günlerce beni aramıyordu ölüp ölüp diriliyordum. O geçmişte benim bazı şımarıklıklarıma sabrettiği için ben de sabrettim bir bedel olarak düşündüm bunları. Sonunda pişman oldu senin kıymetini anladım hep mutlu edeceğim her şeyi geride bırakalım dedi havalara uçtum tabii birkaç haftadır her şey harika gidiyordu. Eskisi gibiydik, hep ilgiliydi hep mutluyduk sürekli görüşüyorduk. Derken geçen hafta bir anda yine saçmalamaya başladı. Bağırdı çağırdı durduk yere ve ben bu kez öyle hayal kırıklığı içindeydim ki ona cevap veremedim. O da sen beni takmıyorsun senin triplerinden bıktım dedi ve ayrıldı pazartesi günü benden. Hata bende sanıyordum kendimi yiyordum her yerden beni ve ailemi engellemesine rağmen ulaşmaya çalışıyordum ama o bana geri dönmüyordu. Bense hala çok gitti böyle yine gelir diye kendi kendime ümitliydim. O özünde iyi bir insan yoksa her zorlukta elimden tutar mıydı bir daha onun gibisi gelmez ne yap et kendini affettir kızım diyordum böyle sakince bekliyordum.
Derken dün beni şoka uğratacak bir şey öğrendim. Eski bir dostum var benim. Yaz sonundan beri ciddi bir meseleden ötürü aramız bozuktu görüşmeme kararı almıştık kendisiyle karşılıklı kırgındık birbirimize. Ve henüz bu dostumla aramız bozuk değilken sevgilim bir gece bu dostuma sarhoşken dertleşmek istiyorum diye mesaj atıp sorunlarımızdan bahsetmişti. Arkadaşım o an bana söyledi tabii ben de kızdım gecenin bir yarısı kızı neden rahatsız ediyorsun senin kendi arkadaşların yok mu bu kızı daha hiç görmedin sadece whatsapp grubundan dolayı numarasını biliyorsun dedim. O da bana zaten o kötü biri o arkadaşınla görüşmeni istemiyorum demişti. Sebebini hiç anlayamamıştım. Tanımadığı biri hakkında böyle konuşmaması gerektiğini söylemiştim ve ciddi bir tartışma yaşamıştık sonra bana hak vermişti ama o arkadaşınla asla görüşmem ben düğünümüze bile gelemez falan demişti hiç takmamıştım çocukçaydı çünkü. Ben de onları saf saf tanıştırma planları yapıyordum neticede biri dostum, biri sevgilim iyi anlaşsınlar istiyordum. Sonra ben o dostumla bir yol ayrımına girdim ve sevgilime dedim ki yaşın da benden büyük sen insan sarrafıymışsın gerçekten de çok iyi biri olduğunu düşünmüyorum onun artık arkadaşlığımı bitirdim dedim.
Gelelim dün ne öğrendiğime. Dün telefonun başında çaresiz beklerken bir anda aklıma bu olay geldi ve eski dostuma sordum. O günden sonra hiç seninle iletişime geçti mi dedim. O da bana evet brenda dedi yazışmaları sakladım bir gün soracağını biliyordum sana söyleyemedim üzülmeni istemedim zaten hiç görüşmüyorduk dedi attı konuşmalarını. Ben onun için acı çekerken, geçtiğimiz ay normalde çok mutluyken ve anlam veremediğim ani uzaklaşmalarının olduğu geçtiğimiz ay, barışalım kıymetini anladım diye yalvarmadan bir iki gün önce. bana sarılırken yaşamımızı tasarlarken, artık heyecanla beklerken, her şeye çok az kalmışken resmen arkadaşıma seni tanımak istiyorum, benden kaçma gibi sözler sarf etmiş. Arkadaşım da sert bir dille kendine gel demiş. Ara ara hep yazmış, ben neden benden uzaklaştı diye ağlarken o arkadaşımı düşlüyormuş. Açıkça ilan ı aşk etmemiş ama kız biraz yüz verse o da olacakmış. Beni engellediği için yüzüne vuramadım akrabalarım ve arkadaşlarımdan sms atmalarını whatsapptan yazmalarını rica ettim yaptığını öğrendiğimi haber verdim o sinirle saydım sövdüm. Bu mesajları okuyunca tamamen whatsappı silmiş belki hattını bile değiştirmiştir bilemiyorum hiç aramadım elbette. Sanırım yüzü yok, utandı. Ama böyle biri utanır mı hiç sanmıyorum. Neyse kızlar işte böyle oldu. Biraz uzun ama hiç hak etmedim ya hiç. Hep temkinli olun bu zamana kadar hep güven güven derdim, şifresini bilmeme rağmen telefonuna hiç bakmazdım. Üzüldüm işte ya kırıldım. Bir açıklama bile yapmadı kaçtı gitti. Açıklamasını isteyen de yok ama o laflarıma hiçbir şey söylemeden kaçması bu muydu yani buna mı emek verdim.
brenda çok geçmiş olsun.
eski konunu da hatırlıyorum ben, orda birçoğumuz “kıza resmen yol yapmış” demiştik.
ama ben yine de tam konduramamıştım, arkadaşının sana söyleyeceğini bile bile böyle bir şey yapması akıl karı gelmemişti çünkü.
ama zaten adamda akıl yokmuş.
zararın neresinden dönersen kar.
iyi ki evlendikten sonra görmemişsin gerçek yüzünü.
Suan egonuz zedelendigi icin ne olursa olsun keske yazsa diyorsunuz sanırım.
Ama karaktersiz bir insan ne yazacak neyin özrünü dileyecek yüzü yok ki ben arkadasina bunları yazdim demeye ,karşılığında senden hakaret duymaya falan .
Iyiki nisan evlilik gibi ciddi bir adim yok çıkaracağın dersleri çıkar ve yoluna devam et böyle bir insandan korundugun icinde sukret, insanlar kac yıllik kocasını yillar sonra tanıyor senin sansin erken öğrenmek olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?