Hem üzgünüm hem çok huzurlu

Arkadaşımla aramız çok bozuktu söylemek istemedim ne tepki vereceğini bilemedim ama gün gelir de ortaya çıkarsa kendimi ispat edebilmek için konuşmaları silmemiştim iyi ki de silmemişim dedi. Bilmiyorum artık hiçbir şey.

Bende benzer seyler yasadim. Hayallerin yikildigi icin boyle hissetmen normal keske icini dokebilseydin. Ona ulasma birak secimini yapmis. Bir kac ay uzuleceksin bende cok üzülmüştüm. Ama gecti bitti her şey gibi umarim hersey senin icin cok guzel olur.

Hiç ulaşmaya çalışmadı mı böyle ortadan kayboldu mu sizinki de?

Inan arasana bile ya vicdan azabindan arar beni kotu bir durumda birakmisti kendisi yada bos kalmamak için. Aradi ama konustugu ben degildim.

Daha ona söyleyeceklerim bitmedi arasın arasın. Yıllar da geçse kinim nefretim geçmez. Ben ne zorluklarla boğuştum o bunları yaparken benim uyumamı bekleyip ona yazmış, bir derdi mi var ondan mı dengesiz derken kendimi suçlarken aklında hep başkası varmış. Kime nasıl güveneceğiz bu dünyada ya.

Arar ararda icin sogudugunda arar yada beklemeyi biraktiginda. O zaman arasa bile sendeki o duygular gitmis olur kendini doldurma gercekten degmiyor. Bana cok iyi gelen bir şey soyleyeyim sana ona soyleyeceklerini yaz bir kagida dok icini bitirdikten sonra yak. Yaz yak. Yada yirt sen o soylersen soyle karsindaki sana tepki vermeyecek zaten tecrubeyle sabit.

Mesajlar attım farklı farklı numaralardan görsün istedim bildiğimi, onu yakaladım beni salak yerine koyamadı bunu anlamasını istedim. Okudu da mesajları ama karşılık vermedi gerçekten.

Bu adam geri gelecek sana vereceği cevabı ben vereyim o arkadaşının ne mal olduğunu sana göstermek için yaptım diyecek sakın inanma yakma başını

Bu adam geri gelecek sana vereceği cevabı ben vereyim o arkadaşının ne mal olduğunu sana göstermek için yaptım diyecek sakın inanma yakma başını

Hahahahaha bakın ne diyeceğim size, konu uzundu gözden kaçmış. Daha önce bir kere bu kıza normal yazmıştı kız da anlam verememişti hemen söylemişti bana şu an bana yazıyor diye ama saçma sapandı yürüme falan yoktu o zaman uyarmıştım yaptığın normal değil sarhoşlığuna veriyorum bir daha insanları rahatsız etme demiştim o da bana o kız iyi biri değil uzak dur demişti ahahahahhaa.

Ama siz böyle birinden bir özür mü beklediniz ?
Hayatınızda hiç olmamış gibi keyfinize bakın lütfen.
baştan sona okudum ve erken kurtulduğunuza sevinmelisiniz bence.dua edinki erken öğendiniz.söz nişan evlilikten sonra öğrenseydiniz yıkım daha büyük olacaktı.hayatınıza devam edin ve o günlerinize reset atınız unutun bence boşlukta hissedebilirsiniz kendinizi ama zaman size nelerin getireceğini bilemezsiniz.unutun gitsin sizde onu böyle cezalandırın.UNUTARAK.

Onun gibi birinin boşluğunu hissetmiyorum gerçekten onu hayatımda asla istemiyorum ama mesajları okudu cevap vermeye tenezzül bile etmedi bir de o beni cezalandırmaya kalkıyor yani umrumda değilsin havalarında. Bu zoruma gidiyor ne hakla yani kimsin sen.

Mesajlar attım farklı farklı numaralardan görsün istedim bildiğimi, onu yakaladım beni salak yerine koyamadı bunu anlamasını istedim. Okudu da mesajları ama karşılık vermedi gerçekten.

Kacar cunku biliyor ne yaptigini ve yuzlesmekten korkuyor suanda senden degil kendisinden yuzlesmekten sen kendini yorma o mesaji almistir okumustur ama cevap vermez. Suanda sen ne yazarsan yaz icini dok tatmin etmeyecek seni ha duvara konusmussun ha ona fark etmiycek

Aynen öyle dün yazdım yazdım oh rahatladım dedim bugün yeni şeyler geliyor aklıma o yüzden ona ulaşmaya çalışmıyorum çalışmayacağım da. Kendimi yiyorum umarım yakında geçer.

Aynen öyle dün yazdım yazdım oh rahatladım dedim bugün yeni şeyler geliyor aklıma o yüzden ona ulaşmaya çalışmıyorum çalışmayacağım da. Kendimi yiyorum umarım yakında geçer.

Gececek emin ol bir sureden sonra onu hayatina aldigini bile unutacaksin bende çok yasadim o gelgit olayini ama yapma kendine zarardan baska hicbirsey degil. Icinede atma arkadaslarinla konus icini onlara dok bu surecte yaninda olurlar zaten sen kendinle ilgilen disari cik gez gerci soguk ama. Kafani dagit. Bunlari dusunme. O seni dusundu mu hic

İşte bu çok zoruma gidiyor ben ne kadar safım ne kadar. Daha bir hafta önce yanyanayken ufacık bir bahaneyle beni terk etti. Beni zaten sevmiyormuş neden çok seviyormuş gibi kandırdı.

Anneme dedim ki o kadar hesap sordum bir cevap bile vermedi kaçtı gitti diyor ki seni ciddiye bile almıyor adam sana bitti demiş ya biteli iki gün oldu ve biz ayrılmadan önce aramız iyiyken olmuş bunlar yok mu hesap sorma hakkım içim çok acıyor iyiyim diye kendimi kandırıyorum kimse anlamıyor hissettiklerimi.

Dün tüm arkadaşlarım bana dediler ki brenda ne olursa olsun kendini eksik hissetme. Anlayamamıştım. Şimdi anlıyorum kendimden nefret ediyorum. Gerçek bir sevgiyi hak etmemişim. Kimseye anlatamıyorum. Onlar her bak seni ciddiye bile almamış zaten bitmişsin açıklama bile yapmamış dediğinde kalbim paramparça oluyor beynim ağrıyor bir hafta bile olmadı ev bakıyorduk, çok iyiydi aramız anlatamıyorum bu kadar kolay mı sildi beni gerçekten sevmiyormuş tamam da nasıl gerçekten anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…