- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
İşte bu çok zoruma gidiyor ben ne kadar safım ne kadar. Daha bir hafta önce yanyanayken ufacık bir bahaneyle beni terk etti. Beni zaten sevmiyormuş neden çok seviyormuş gibi kandırdı.
Canim arkadaslarini anlayabilmis degilim cunku bunun bir aciklamasi yok ki sana yapsin.Onlara kulak asma sen.Anlamiyorum diyorsun ya anlayamaman normal cunku ahlaksiz bir insani anlaman icin oyle olman lazim.Onu ne kadar cabuk unutur devam eder umarsamazsan o kadar iyi ders vermis olursun.Dün tüm arkadaşlarım bana dediler ki brenda ne olursa olsun kendini eksik hissetme. Anlayamamıştım. Şimdi anlıyorum kendimden nefret ediyorum. Gerçek bir sevgiyi hak etmemişim. Kimseye anlatamıyorum. Onlar her bak seni ciddiye bile almamış zaten bitmişsin açıklama bile yapmamış dediğinde kalbim paramparça oluyor beynim ağrıyor bir hafta bile olmadı ev bakıyorduk, çok iyiydi aramız anlatamıyorum bu kadar kolay mı sildi beni gerçekten sevmiyormuş tamam da nasıl gerçekten anlamıyorum.
Hiiç umursama pisliğinde bogulsun eminim zaten pişman olup geri vites yapacaktır. O zaman cevabını verip sepetlersiniz
Canim arkadaslarini anlayabilmis degilim cunku bunun bir aciklamasi yok ki sana yapsin.Onlara kulak asma sen.Anlamiyorum diyorsun ya anlayamaman normal cunku ahlaksiz bir insani anlaman icin oyle olman lazim.Onu ne kadar cabuk unutur devam eder umarsamazsan o kadar iyi ders vermis olursun.
Gormeyedebilir siz o gorsun diye degil kendiniz icin mutlu olun.Hincinizi almak istiyorsunuz onunla gorusup hesaplasamadiginizdan boylesiniz ama hayati kendiniz icin yasayin o sizi dusunup ahlaksiz hareketini engellemis mi hayir.Siz de artik onu dusunmeyin.Hiç ortak arkadaşımız, hiçbir bağımız kalmadı. Sosyal medya da kullanmıyor. Nasıl görecek ki mutlu olduğumu aynı şehirde de değiliz.
Gormeyedebilir siz o gorsun diye degil kendiniz icin mutlu olun.Hincinizi almak istiyorsunuz onunla gorusup hesaplasamadiginizdan boylesiniz ama hayati kendiniz icin yasayin o sizi dusunup ahlaksiz hareketini engellemis mi hayir.Siz de artik onu dusunmeyin.
Senin yerinde olsam cevap verme zahmetinde bile bulunmazdım. Yürüsün gitsin.Bana saçma sapan bir mesaj atmış kendine ait olmayan bir numaradan, hattını değiştirmiş beyefendi ona ulaşmamı istemiyor demek ki sanki ben ona ulaşırım bu yaptığından sonra. İşte benimle ilgili bir şeyler sormak için arkadaşıma öyle yaklaşmaya çalışmış sözde, ki mesajlarda adım bile geçmiyor onunla ayrıldık demesi dışında. Ki ayrı değildik. Kafana takma beni unut falan diye de eklemiş. İyice sinirlendim iyice içimi döktüm ve cevap gelmedi. Hayatında başka biri var ya da yüzü yok bilmiyorum. Ya da gerçekten fırsat bu fırsat deyip benden kurtuldu ama düşündüğüm kadar iyi biri değilmiş demek ki, kendini bastırmış demek son zamanlara kadar bozulmuş bir nişan tecrübesi de var benden önce. Hadi ben kötüyüm o kız da mı kötüydü, onu da bir mesajla terk ettiğini anlatmıştı. Sorunlu demek ki.
Senin yerinde olsam cevap verme zahmetinde bile bulunmazdım. Yürüsün gitsin.
Erkenden kurtulmuşsun
Bence bu o uZaklaştı dediğiniz dönemde karıştırdığı haştlardan sadece biri ...
Ucuz kurtulmuşsunuZ...
Keşke çıkmayan bir boyayla bu keleklerin başına iz koysak da başka masumları kandıramasalar..
Ya düşündükçe çıldırıyor insan yazın bu arkadaşımla bikinili fotoğraflarımızı bile attım ben normal sahilde çekildiğimiz hiç çekinmedim öffff midem bulanıyor midem.
Bir erkek neden engeller peki sebep olarak ne düşünüyorsunuz tecrübe demişsiniz de merak ettimTecrübeme dayanarak söylüyorum; bir erkek artık engelleme olayına girdiyse o erkeği değil merak etmek, günahını bile vermeyeceksin.
Zaten ne mal olduğu çıkmış ortaya.
Ya nişanlansaydın da öyle öğrenseydin? Kurtulmuşsun.
Kızı ikna etme çabalarına girmiş Allahtan kız yine "iyi arkadaş" imiş yani belki arkadaşlığınız sekteye uğramış ama olsun sağlam karakterli insan her şekilde kendini gösteriyor en azından mesajları saklamış belki o zaman söylese yanlış anlaşılırım kötü ilan edilirim diye düşünüştür ve ondan karışmamıştır ama iyi olmuş sonuç olarak paylaşmış seninleBir de kıza mesajlarda ben kimseye ihanet etmiyorum bana güven falan yazmış o ara bana yalvarıyordu bazen de geri kaçıyordu ne diyeyim ki ben artık.
Bir süre üzülürüm salaklığıma sonra da o hiç olmamış gibi davranırım kalbimi kapatmam dikkatli olurum ama güzel şeyler yaşarım çünkü iki senemi harcadım fazlasını veremem onun için.
Bu onun kaçışı sizin kötü biri olmandan ya da iğrenç olmandan dolayı değil onun kaçacak yeri olmamasından korkusundan bu şekilde geçiştirme eylemine girmiş sorumsuzmuş ki kaçmış! Ulaşamayınca daha masum olmuyor böyleleriArkadaşlar galiba egom zedelendi, önce engellemesi sonra tamamen ortadan kaybolması. Ben mide bulandıracak, böyle kaçılacak biri miyim. Bir konuşmayı bile çok görmüştü ayrılırken. Öğrendiğimde attığım mesajlardan dolayı da tamamen kaçtı gitti. Yani kendimden şüphe ediyorum iğrenç miyim bu kadar.
Kızı ikna etme çabalarına girmiş Allahtan kız yine "iyi arkadaş" imiş yani belki arkadaşlığınız sekteye uğramış ama olsun sağlam karakterli insan her şekilde kendini gösteriyor en azından mesajları saklamış belki o zaman söylese yanlış anlaşılırım kötü ilan edilirim diye düşünüştür ve ondan karışmamıştır ama iyi olmuş sonuç olarak paylaşmış seninle
Bu onun kaçışı sizin kötü biri olmandan ya da iğrenç olmandan dolayı değil onun kaçacak yeri olmamasından korkusundan bu şekilde geçiştirme eylemine girmiş sorumsuzmuş ki kaçmış! Ulaşamayınca daha masum olmuyor böyleleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?