- 21 Temmuz 2013
- 1.128
- 688
- 133
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Ben içinde bulunduğum ruh halinin adını koyamiyorum arkadaşım. .sevgi mi nefret mi ne bilemiyorum. .bunları yazarken agliyorum ama istemsiz. .kendiliğinden geliyor artık engel olamıyorum. .Ama geçecek arkadaşım...güçlü olmak zorundayım. .çok seviyordum onsuz nefes alamiyordum Rabbim onsuzlugu da gösterdi. .gerçek yüzünü de gösterdi. ..imtihanim buymus. .Bu arada sizleri tanımıyorum ama o kadar iyi geliyorsunuz ki Allah her birinizden razi olsun...Allah rahmet eylesin. Ben anne degilim. Ama derler ki dunyada en buyuk evlat acisidir. Bunu yasayan insanlar bile hayatlarina devam ediyorlar. Cunku etmek zorundalar. Varsa baska cocuklari icin, ailesi icin, onu sevenler icin...
Siz de bir aci yasadiniz. Ben esinizi artik sevmediginizi dusunuyorum. Cunku size bunu yapan birini sevemezsiniz. Siz sadece "ben bunu haketmedim" duygusunu yasiyorsunuz. Hazmedemiyorsunuz.
Sukredin. Eger sizi aldattigini dusunuyorsaniz da bunu hic ogrenmeden evliliginiz devam da edebilirdi. Yillarca size sadakatsizlik eden bir adama sarilip uyuyor olabilirdiniz. Bu daha acı.
Allah sizi kurtardi. Kendinize bir is bulun eger calismiyor iseniz. Maddi olarak imkaniniz varsa kurslara gidin. Halk egitim kurslar cok uygun ucretlerde. Burda hem birseyler ogrenirsiniz hem arkadas edinirsiniz.
Sizin acilarinizi oturup sizinle konusup, siz anlattikca "ah vah" deyip sizin acinizi deprestirecek insanlardan da uzak durun bu surede. Ne zaman isterseniz sizinle sorunlarinizi paylasmaya hazirim.
Biz kadinlar yetistirilirken, evliyken, is ortaminda vs vs vs... hep engellendik hep roller biçildi ve biz oynadik. Artik bunlari kabul etmemek gerekli.
Ben sevgi dolu bir ailede buyudum ve sevgi dolu bir yuvam var. Ama bu hep boyle gidecegi anlamina gelmez. Biz kadinlar birbirimize destek olmaliyiz.
Eşiniz mi? Bunu neden yüklediniz?
Kişilerin fotoğraflarını izinleri olmadan paylaşamazsınız. Lütfen kendi iyiliğiniz için yönetimle konuşarak fotoğrafların kaldırılmasını talep edin. Hiç hoş değil, kendinize bunu yapmayın ne olurEsim ve suan birlikte olduğu kız. ..
Neyin gururu anlamadm kimin gurursuzlugu. ..boylelerini ifşa etmek taraftarıyim..keşke suç olmasa da bilinse bu tür insanlar...suan yorumlarinizla beni gerçekten samimiyetinizi sorgulattiniz. .
Neyin gururu anlamadm kimin gurursuzlugu. ..boylelerini ifşa etmek taraftarıyim..keşke suç olmasa da bilinse bu tür insanlar...suan yorumlarinizla beni gerçekten samimiyetinizi sorgulattiniz. .
Söylediğin hakaret gibi valla.Hiç bu duruma düştün mü bilmiyorum.Ayrılık durumuna.(Terkedilme durumuna özellikle)Ask guzel bir sey birakin aşkı yasasin insanlar sevgiyi tatsin sizde size layik biriyle yasayin inşallah
Amaç o değil sadece görün istedim..ama suan pişmanım silmeye çalışıyorum olmuyor. ...Bu önyargı neden onu anlamadım. .keşke suç olmasa da bu tip insanlar bilinse...!!! Ben suc olmasın diye silmesini RİCA ettim yoneticiden. .silecektir de..ama onlara saygimdan değil. .suça girmesin diye yapacağım bunu..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?