HENÜZ BOSANMADAN SEVGİLİ EDİNEN ERKEK..

Icinde oldugun duruma cok üzülmüstüm, önceki konularindanda.

Herkes farkli düsünüyor böyle bir konuda, tabiki hepimiz Ayni
Olamayiz. Ne hali varsa görsün birak diyenlerde var. Orasi sana
Kalmis artik. Sessiz Sakin gidermisin, ugrasirmisin sen biliceksin.

Benim canimi yakanin, Ben canini közlerim, net.
Ama kendini rezil rüsva etmeden, güclü bir sekilde.

Ben içinde bulunduğum ruh halinin adını koyamiyorum arkadaşım. .sevgi mi nefret mi ne bilemiyorum. .bunları yazarken agliyorum ama istemsiz. .kendiliğinden geliyor artık engel olamıyorum. .Ama geçecek arkadaşım...güçlü olmak zorundayım. .çok seviyordum onsuz nefes alamiyordum Rabbim onsuzlugu da gösterdi. .gerçek yüzünü de gösterdi. ..imtihanim buymus. .Bu arada sizleri tanımıyorum ama o kadar iyi geliyorsunuz ki Allah her birinizden razi olsun...

Yani diyorsununuz ki bu kizi bana tercih etti. Simdi size birileri desin ki " aaaa nasil olur ona bak sana bak klasik bla bla..."

Yukarida benden once de bir uye demiş. Resimleri kaldirtin lutfen. Izni olmadan kimsenin resmini yayinlayamazsiniz.

Amaç nedir? Kendinize gelin artik. Tüm konularinizda sizi anlamaya çalıştım. Bir kadin olarak tanimadigim halde icinde bulundugunuz durumdan bir nebze cikarabilirmiyim diye destek olmaya calistim. Buradaki diger tum uyeler gibi.

Lutfen resimleri kaldirtin ve artik durun. Kendinize bunu yakistiriyormusunuz?

En güzel olan ablan.. Ben onu beğendim. Böyle bir yorum mu bekliyorsun?Amaç ne yani ? Niye koydun bu resimleri?

Amaç o değil sadece görün istedim..ama suan pişmanım silmeye çalışıyorum olmuyor. ...Bu önyargı neden onu anlamadım. .keşke suç olmasa da bu tip insanlar bilinse...!!! Ben suc olmasın diye silmesini RİCA ettim yoneticiden. .silecektir de..ama onlara saygimdan değil. .suça girmesin diye yapacağım bunu..!!

3. Şahısların fotoğraf, kişisel bilgilerini vb izinsiz paylaşmak hem suçtur hem yasaktır.
Bu sebeple paylaşılan fotoğraflar kaldırılmıştır.

Gurursuzluğunuzdan midem bulandı. Biraz kendinize saygınız olsun ya!

Neyin gururu anlamadm kimin gurursuzlugu. ..boylelerini ifşa etmek taraftarıyim..keşke suç olmasa da bilinse bu tür insanlar...suan yorumlarinizla beni gerçekten samimiyetinizi sorgulattiniz. .

Simdi o kizin resmini gorunce biz ne anlayacagiz? Ya da ş
Neyin gururu anlamadm kimin gurursuzlugu. ..boylelerini ifşa etmek taraftarıyim..keşke suç olmasa da bilinse bu tür insanlar...suan yorumlarinizla beni gerçekten samimiyetinizi sorgulattiniz. .

Onlar bizim cevremizde mi? Taniyormuyuz? Kaldi ki tanisak ne olacak? Bu sozu siz soylemistiniz ben de hatirlatayim " kimse yasattigini yasamadan ölmezmis" yaniiii birakin bu insanlari kendi hallerine.
Ayrica diger kadinin ne bilip bilmedigini bilmiyorsunuz. Ayrildiniz saniyor olabilir. Kac kisi sevgili oldugu kisiye ver nufus cuzdanina bakayim diyor? Onceden tanisiyor olmalari aldatildiginiz anlamina gelmez. Yillarca birbirini taniyip sonradan sevgili olan insanlar var.
Diyelim ki aldatildiniz. Birakin. Oyle bir esten kurtuldunuz icin sukredin. Kadin icin ise sunu diyebiliriz sizi onunla aldattiysa ona hicbir zaman guvenemeyecek. Birgun baskasini bulup beni de birakir mi duygusu hep icinde olacak.

Sakin olun. Dusunmemeye çalışın. Eger dusunecekseniz de " mantikli "dusunmeye calisin. Gururlu olun. Boyle seylere tenezzül etmeyin.
Eger siz ailemden biri olsaydiniz omuzlarinizdan tutup sımsıkı sarsip bir kendine gel diye avazim ciktigi kadar bagirirdim galiba.
Samimiyet konusuna gelince "yazdigim herseyde samimiyim" .

Belkide o yola coktan girdide sana belli etmedi.salla gitsin ne de olsa bosaniyorsunuz

Bu tūr insanlar derken neyi kastediyosunuz..sonucta burasi sanal bi platform..sizin de ne tūr bi insan oldugunuzu kimse bilmiyo..olayı herkes kendi cercevesinden anlatır..kimbilir adamla konussak o ne anlatacak...suclu ile sucsuzu ancak mahkeme yargilar ki boşanma davasî acıldıktan sonra artık mahkemeler bile suclu bulmuyomus iki tarafin ozel iliskilerini...adam sizden vazgectikten sonra eger kızla olduysa siz de kızın gunahini aliyosunuz demektir...bakalım bu kafayla daha ne sacmaliklara imza atacaksiniz...acilen doktor..

Ask guzel bir sey birakin aşkı yasasin insanlar sevgiyi tatsin sizde size layik biriyle yasayin inşallah
Söylediğin hakaret gibi valla.Hiç bu duruma düştün mü bilmiyorum.Ayrılık durumuna.(Terkedilme durumuna özellikle)

Yosun; evler ayrıldıktan sonra çok sorun olmuyor mahkemede aldatma.Öyle biliyorum.Hesabın mahşere kaldı.

İyi değilsiniz siz. Yardıma ihtiyacınız var.

Üşenmedim hem bu konudaki hem önceki konularınızdaki yorumlarınızı okudum. Çok tehlikeli cümleleriniz ve gel gitlerle çalkalanan bir ruh haliniz var; hem kendinize hem de çevrenize zarar vermenizden endişeleniyorum. Fotograf paylaşmak ne demek?

Başınıza gelen olaylar silsilesiyle başa çıkamıyorsunuz belli ki. Lütfen bi uzmanla görüşün, kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz, çok daha sağlıklı bir gelecek kurma yolunda ilerleyeceksiniz.

Not: Konuya yorum yapan arkadaşlar bu konuyu her gün rastladıgımız aldatılma vakalarından ayrı bi yere koyarak, vakit bulurlarsa eski konuları bi kurcalayarak, fevri cümleler kurmadan yorum yapsınlar lütfen, konu sahibi sağlıklı düsünemiyo çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…