HENÜZ BOSANMADAN SEVGİLİ EDİNEN ERKEK..

muhtemelen daha öncesine dayanıyor o ilişki,
sebebi çözülse de artık çok geç gibi.
inşallah hakkınızda herşey çok güzel olur ve düzene girer.

Üzülme.. Sen bu konuda ne ilksin, nede son olursun yosun.. Tüm haklarını al. Bu arada sende sakın başka biriyle görüşmeye falan kalkma misilleme yapmak için falan, (geçen gün böyle bir konun vardı onun için diyorum, çünkü olay senin aleyhine döner) Zaten bu psikolojinle pişman olacağın bir duruma düşersin.
Anlaşma yoluna git, istediklerini belirt, aksi taktirde zinaya dayalı dava açacağını söyle. Ama kanıt bul, kimse şahitlik etmez. Avukatınla konuş, hangi tip kanıt sunman gerektiğini. Hakkında hayırlısı olsun.. Emin ol geçer..

Adam resti çekmiş, boşanmak istiyorum demiş. Şu saatten sonra sevgilisi olsa ne olmasa ne? Sonuçta sen yoksun ya Adam için, başkasının olmasının ne önemi var?

Çekişmeli boşanma davaları 4-5 sene bile sürebiliyor. Bu kadar sene tarafların bir ilişkisi olmasın mı yani? Kim neden dayansın bunca yıl?

Yok benle o kadını aynı anda idare etti. Onun yatağından çıktı benimkine girdi diyorsan, bu hoş değil. Bu noktada ispatlamanın yoluna bakabilirsin ama minareyi çalan kılıfını hazırlıyor. SMS içeriği, otelde beraber konaklama, öpüşüp koklaşırken çekilmiş resimler bulsan belki ispat edersin. Bunları da bulman çok zor.
Boşver hayatına bak.. Sen demiyor muydun hem başkasını almalıyım hayatıma diye? Al sana fırsat

Siz de burada bir konu açmıştınız hayatınıza birini almak istediginizi yazmistiniz. Size o zaman kagit uzerinde de olsa evli bir kadin oldugunuzu yazmistim. Onu da geçtim icinizde bitiremediginiz sorunlar var. Sizin aklinizdan geçeni eşiniz yapmış biraz böyle bakmayi deneseniz duruma.

Daha once profilde resminiz vardi. Güzel bir kadinsiniz. Size yaptigi şeylere ragmen vazgecemediginiz biri var. Bu sevgi değil artik gurur. Ben bunu haketmedim duygusu bunu farkedin.

Kendi degerinizi bilin lutfen. Tum konularinizi okuyorum ve tanimadigim siz için üzülüyorum. Lütfen kendinize bir iş bulun. Çalışın, üretin. Sizi ailene tatile diye gonderip esyalarinizi apar topar gonderen bu kisiyi sorgulamayin artik. Dunyaya tekrar gelmeyeceksiniz.

Güzel, genç ve sağlıklı bir kadinsiniz bunun değerini bilin ve artik hayatinizin kontrolunu elinize alin.

Sizden sonrasının önemi olmamalı.. Hatta size kanıt verdiği için teşekkür edin kendisine!

Nereden öğrendiniz sağlam kaynak derken ilişkileri olduğunu genelde boşanma sürecini kötü etkileyeceği için tazminat vs. gibi erkekler sevgilisi olsa bile boşanmadan ele vermez kendilerini çevreye karşı ayrıca zaten boşandığınıza göre aranızda herşey bitmiş boşverin size ne kazandıracak bunları düşünmek.

Arkadaslar her birinize tşk. ederim..Bugün bir kez daha sorguladim kendimi ve dedim ki...seni dusunmeyip üzerindeki kiri siler gibi seni sokağa atan bir adamı hayatında niye tutuyorsun. ...Bu süreç uzun bir süreç. .ve her seferinde yara alacağım bir süreç. ..değer miydi dedim. .üç beş kuruş alsam ne olur almasam ne olur...imtihan dünyasi değil mi ki her şeyin bir hesabı var...ve ben suna çok inanıyorum kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmis. .olmeyecek de..biri yorum yapmış geçen gün siz de konu açtiniz demiş. .hayatıma birini almalıyım onu unutmak için diye konumu one sürmüş. .evet bu sahista benim hemcinsim belki de değil. .bilemem. .ama cevap verme gereği hissetmiyorum. ...sadece şunu soyleyebilirim uzaktan davulun sesi hoş gelir..umarım bir gün yaşayarak anlarsın beni....

Onu size ben yazdim. Ama keşke yazimi tümüyle bir kac kez okusaydiniz. Diger actiginiz konularda da genelde ayni seyleri yazmistim size ve tesekkur etmistiniz.

Evet siz de ayni seyi yapmayi dusundunuz o zaman da size bunu yaparsaniz sonunda kendinize sayginiz kalmayacagini ve siz nikahliyken, icinde aci biriktirmis bir kadinken sizin bu durumunuzdan faydalanmak isteyecek birinin sizi daha cok uzmesine izin vermemeniz icin oneride bulunmustum.

Bana yaşadıklarınızı yasamami dilemissiniz. Evliyim ve hayat ne getirir bilemem, kader...kismet...
Ama ben size surekli dedigim şeyleri tekrar diyecegim. Genc, guzel ve saglikli bir kadinsiniz. Buna sukredin. Esinizden kurtuldugunuza sevinin. Icinizdeki acilari bitirdikten sonra, hazır oldugunuzda, sizi hakeden bir adami hayatiniza alin. Yipranmis ve yorgunsunuz. Bu duygularla soylediginiz seyleri dusunup uzerinde durmam. Dilerim çok mutlu olursunuz.

Keske burda size yazan insanlarin hic tanimadigi sizi onemsedigini ve iyiliginizi istedigini anlasaydiniz.

Konu sahibi, insanlar sizin ūzūlmemeniz icin, kendinizi bos yere yıpratmamanız icin burda size destek olmaya calışırken siz millete beddua ediyosunuz...ilgincsiniz..

Ayrıca o arkadasın hatirlattıgı sey de dogru yani...hem adamı yargiliyosunuz hem de aynısını yapayım mı diye soruyosunuz önceki konunuzda...

Ha bu arada ūstūnden bi bucuk sene gecmesine ragmen hala bu kadar acı cekmeniz normal degil..

Canımm.. insan ne umutlarla yuva kuruyor. .neler yaşıyor. .cirpiniyor ilkim yuvam diye..bocaliyor..unutmak için çabalıyor. .nasıl olabilir ki yasanmislik var..Benim sözüm size değildi. .ben bu yaşadıklarımı hayatıma birini alarak unutabilir miyim düşüncesiyle paylasmistim bu zevkine değildi tamamen unutmak adına. .Çünkü kolay şeyler değildi. .ama şimdi o sahisin zevkine hayatına birini alması ve bu kızın kendi işyerinde çalışan biri olması bu öncesinde de var olduğunu gösterir. .beni üzen sizde öyle bir başlık acmistiniz diye onun yaptığı adiligi benim konuma indirgenmesi. .Bunlar bıçak gibi keskin. .Burada yazılan yazılar öneriler çok önemli. .Çünkü kimse buraya zevkine konu açıp insanları oyalamiyor. .bıçak gibi keskin sözler. .kalpler kirilabilir. .yeni bir hayat da kurulabilir. .yönlendiriliyor insanlar fikir ediniyor. .ama bunu yaparken düşünmeli insan...ben yaşadıklarımı ayrıntılı paylaştım. .
O kadar zor ki....ben senin kalbini kırmak istemem..ama yasanmisliklar bazen fevrilestirebiliyor insanı. .Çünkü kolay değildi. .Rabbim yuvanizda mutlu etsin sizi..Sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah. .lütfen beni yanlış anlamayın ..

Her birinize tşk ederim canm...arkadasima cvp yazdım. .kendisi çok mütevazı bir bayan..ve onun metinlerinde hiç böyle bir yargılama ifadesiyle karşılaşmadım. .yanlış anlaşılma olmuş. .o söylerse bile kirmadan güzelce kendini ifade edebilecek yeterlilikte. .ve düşünceleri benim için önemli. .Çünkü bu kadar mantıklı kibar anlaşılması kolay yöntemler sunan kişiler gerçekten azinlikta. .kendisinden bir kez daha Özür dilerim kirdiysam. ..o bu metnin hiçbir yerinde yok...Adam Olacak Kız nickli bir şahsın sözlerineydi cvbm...
1,5 sene veya daha fazlası canm..süreç devam ediyor. .ve yaşamadan bilinmiyor..

Size bir onceki yazimda da dedim. Sizin yazdıklarınızı ciddiye almam. Burada ciddiye almamdan kastim "siz kimsiniz ki" anlaminda degil. Aci çeken bir insanin, o aciyla soylediklerini ciddiye almam. Çünkü canı yaniyordur ve o yangini nasil sondurecegini bilemedigi icin etrafina da o atesi sıçratabilir.

Sizin de düşündünüz dedim ve devamini getirdim. Cumlem tek bir cumle degildi. Devami da onemliydi bence.

Tekrar ediyorum kendi iyiliginiz icin hayatiniza kimseyi almayin. Eger bir kadin ya da adamin icinde yanan bir ateş var ise o ateş yeni birlikte oldugu kişiyi de yakar. Bunun sonunda mutluluk olmaz.

Ayrıca tabi ki tüm insanlar bir değil ama sizce sizin bu acinizi kullanmayacak erkek sayisi kaçtır? Bence sayısı çok azdir. Size yarabandi olayim der ama yarabandinin saramayacagi daha büyük yaralar açar ve çeker gider. O zaman tüm erkeklere olan inancinizi kaybedersiniz. Daha çok gencsiniz neden böyle olasiniz ki?

Biliyorum arkadaşım. ..ama geçecek ..bn babaannemi 2006 da kaybettim dünya başıma yıkıldı sandım. .sanki hayat durmustu. .en son ne zamn dua ettin desen hatırlamıyorum bile; (((( O benim canmdi. ..Bu da geçecek. ..

Allah rahmet eylesin. Ben anne degilim. Ama derler ki dunyada en buyuk evlat acisidir. Bunu yasayan insanlar bile hayatlarina devam ediyorlar. Cunku etmek zorundalar. Varsa baska cocuklari icin, ailesi icin, onu sevenler icin...

Siz de bir aci yasadiniz. Ben esinizi artik sevmediginizi dusunuyorum. Cunku size bunu yapan birini sevemezsiniz. Siz sadece "ben bunu haketmedim" duygusunu yasiyorsunuz. Hazmedemiyorsunuz.

Sukredin. Eger sizi aldattigini dusunuyorsaniz da bunu hic ogrenmeden evliliginiz devam da edebilirdi. Yillarca size sadakatsizlik eden bir adama sarilip uyuyor olabilirdiniz. Bu daha acı.

Allah sizi kurtardi. Kendinize bir is bulun eger calismiyor iseniz. Maddi olarak imkaniniz varsa kurslara gidin. Halk egitim kurslar cok uygun ucretlerde. Burda hem birseyler ogrenirsiniz hem arkadas edinirsiniz.

Sizin acilarinizi oturup sizinle konusup, siz anlattikca "ah vah" deyip sizin acinizi deprestirecek insanlardan da uzak durun bu surede. Ne zaman isterseniz sizinle sorunlarinizi paylasmaya hazirim.

Biz kadinlar yetistirilirken, evliyken, is ortaminda vs vs vs... hep engellendik hep roller biçildi ve biz oynadik. Artik bunlari kabul etmemek gerekli.

Ben sevgi dolu bir ailede buyudum ve sevgi dolu bir yuvam var. Ama bu hep boyle gidecegi anlamina gelmez. Biz kadinlar birbirimize destek olmaliyiz.

hayır mı şer mi kendi görür, artık sen hayatında şimdilik yalnızsın. umarım gönlüne göre çok iyi biriyle sen de karşılaşırsın. boş ver, günahı boynuna herkesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…