- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Ne güzel demişsin canım. ..deli cesareti derler buna. .ama bence o da o yolun yolcusu..dengi dengine yani..Seni tatile gönderip evi boşaltacak kadar alçalmış bir adamla beraber olan o kadın düşünsün canım sen fazla takma bence.
Arkadaslar her birinize tşk. ederim..Bugün bir kez daha sorguladim kendimi ve dedim ki...seni dusunmeyip üzerindeki kiri siler gibi seni sokağa atan bir adamı hayatında niye tutuyorsun. ...Bu süreç uzun bir süreç. .ve her seferinde yara alacağım bir süreç. ..değer miydi dedim. .üç beş kuruş alsam ne olur almasam ne olur...imtihan dünyasi değil mi ki her şeyin bir hesabı var...ve ben suna çok inanıyorum kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmis. .olmeyecek de..biri yorum yapmış geçen gün siz de konu açtiniz demiş. .hayatıma birini almalıyım onu unutmak için diye konumu one sürmüş. .evet bu sahista benim hemcinsim belki de değil. .bilemem. .ama cevap verme gereği hissetmiyorum. ...sadece şunu soyleyebilirim uzaktan davulun sesi hoş gelir..umarım bir gün yaşayarak anlarsın beni....
Onu size ben yazdim. Ama keşke yazimi tümüyle bir kac kez okusaydiniz. Diger actiginiz konularda da genelde ayni seyleri yazmistim size ve tesekkur etmistiniz.
Evet siz de ayni seyi yapmayi dusundunuz o zaman da size bunu yaparsaniz sonunda kendinize sayginiz kalmayacagini ve siz nikahliyken, icinde aci biriktirmis bir kadinken sizin bu durumunuzdan faydalanmak isteyecek birinin sizi daha cok uzmesine izin vermemeniz icin oneride bulunmustum.
Bana yaşadıklarınızı yasamami dilemissiniz. Evliyim ve hayat ne getirir bilemem, kader...kismet...
Ama ben size surekli dedigim şeyleri tekrar diyecegim. Genc, guzel ve saglikli bir kadinsiniz. Buna sukredin. Esinizden kurtuldugunuza sevinin. Icinizdeki acilari bitirdikten sonra, hazır oldugunuzda, sizi hakeden bir adami hayatiniza alin. Yipranmis ve yorgunsunuz. Bu duygularla soylediginiz seyleri dusunup uzerinde durmam. Dilerim çok mutlu olursunuz.
Keske burda size yazan insanlarin hic tanimadigi sizi onemsedigini ve iyiliginizi istedigini
Canm inan ben kimseyi kırmak istemiyorum. .ama bn bana yasattiklarini unutma telasindaydm sadece..ama o beni terkeden taraf..ve suan hayatında biri var aynı isyerindeler. .öncesi de vardır eminim..çoğu zamn yüzük takmiyordu. .cüzdanına saklıyordu yuzugunu. .Dava sürerken henüz boşanmamışken bunları zevkine yapmasi ..ve bu durumun benim açtığım konuya indirgenmesi beni üzdü. .Çünkü ikisi aynı şey değil. .Ben size istinaden yazmadım..Adam Olacak Kız nick kullanıcı igneleyici bir dil kullanmış. .
Rabbim evinizden huzurunuzu eksiltmesin. .hiçbir yuva dagilmasin. .ben hep öyle dilekte bulunuyorum bu olay başıma gelmeden sadece mutlu yıllar der gecerdim. .şimdi çoğul kullanıyorum ve mutluluklar diliyorum tüm ailelere..Çünkü bu acıyı biliyorum. .Rabbim kimsenin yuvasını bozmak isteyenlere fırsat vermesin arkadaşım. .bn içimde yaşayan canlıyı öldürdüm eşimi hayallerimi her şeyi onla beraber öldürdüm. .hiç kolay değildi ..o yüzden sert çıkışlar yapabiliyorum. .Özür dilerim kirdiysam da...
Canımm.. insan ne umutlarla yuva kuruyor. .neler yaşıyor. .cirpiniyor ilkim yuvam diye..bocaliyor..unutmak için çabalıyor. .nasıl olabilir ki yasanmislik var..Benim sözüm size değildi. .ben bu yaşadıklarımı hayatıma birini alarak unutabilir miyim düşüncesiyle paylasmistim bu zevkine değildi tamamen unutmak adına. .Çünkü kolay şeyler değildi. .ama şimdi o sahisin zevkine hayatına birini alması ve bu kızın kendi işyerinde çalışan biri olması bu öncesinde de var olduğunu gösterir. .beni üzen sizde öyle bir başlık acmistiniz diye onun yaptığı adiligi benim konuma indirgenmesi. .Bunlar bıçak gibi keskin. .Burada yazılan yazılar öneriler çok önemli. .Çünkü kimse buraya zevkine konu açıp insanları oyalamiyor. .bıçak gibi keskin sözler. .kalpler kirilabilir. .yeni bir hayat da kurulabilir. .yönlendiriliyor insanlar fikir ediniyor. .ama bunu yaparken düşünmeli insan...ben yaşadıklarımı ayrıntılı paylaştım. .Onu size ben yazdim. Ama keşke yazimi tümüyle bir kac kez okusaydiniz. Diger actiginiz konularda da genelde ayni seyleri yazmistim size ve tesekkur etmistiniz.
Evet siz de ayni seyi yapmayi dusundunuz o zaman da size bunu yaparsaniz sonunda kendinize sayginiz kalmayacagini ve siz nikahliyken, icinde aci biriktirmis bir kadinken sizin bu durumunuzdan faydalanmak isteyecek birinin sizi daha cok uzmesine izin vermemeniz icin oneride bulunmustum.
Bana yaşadıklarınızı yasamami dilemissiniz. Evliyim ve hayat ne getirir bilemem, kader...kismet...
Ama ben size surekli dedigim şeyleri tekrar diyecegim. Genc, guzel ve saglikli bir kadinsiniz. Buna sukredin. Esinizden kurtuldugunuza sevinin. Icinizdeki acilari bitirdikten sonra, hazır oldugunuzda, sizi hakeden bir adami hayatiniza alin. Yipranmis ve yorgunsunuz. Bu duygularla soylediginiz seyleri dusunup uzerinde durmam. Dilerim çok mutlu olursunuz.
Keske burda size yazan insanlarin hic tanimadigi sizi onemsedigini ve iyiliginizi istedigini anlasaydiniz.
Her birinize tşk ederim canm...arkadasima cvp yazdım. .kendisi çok mütevazı bir bayan..ve onun metinlerinde hiç böyle bir yargılama ifadesiyle karşılaşmadım. .yanlış anlaşılma olmuş. .o söylerse bile kirmadan güzelce kendini ifade edebilecek yeterlilikte. .ve düşünceleri benim için önemli. .Çünkü bu kadar mantıklı kibar anlaşılması kolay yöntemler sunan kişiler gerçekten azinlikta. .kendisinden bir kez daha Özür dilerim kirdiysam. ..o bu metnin hiçbir yerinde yok...Adam Olacak Kız nickli bir şahsın sözlerineydi cvbm...Konu sahibi, insanlar sizin ūzūlmemeniz icin, kendinizi bos yere yıpratmamanız icin burda size destek olmaya calışırken siz millete beddua ediyosunuz...ilgincsiniz..
Ayrıca o arkadasın hatirlattıgı sey de dogru yani...hem adamı yargiliyosunuz hem de aynısını yapayım mı diye soruyosunuz önceki konunuzda...
Ha bu arada ūstūnden bi bucuk sene gecmesine ragmen hala bu kadar acı cekmeniz normal degil..
Canımm.. insan ne umutlarla yuva kuruyor. .neler yaşıyor. .cirpiniyor ilkim yuvam diye..bocaliyor..unutmak için çabalıyor. .nasıl olabilir ki yasanmislik var..Benim sözüm size değildi. .ben bu yaşadıklarımı hayatıma birini alarak unutabilir miyim düşüncesiyle paylasmistim bu zevkine değildi tamamen unutmak adına. .Çünkü kolay şeyler değildi. .ama şimdi o sahisin zevkine hayatına birini alması ve bu kızın kendi işyerinde çalışan biri olması bu öncesinde de var olduğunu gösterir. .beni üzen sizde öyle bir başlık acmistiniz diye onun yaptığı adiligi benim konuma indirgenmesi. .Bunlar bıçak gibi keskin. .Burada yazılan yazılar öneriler çok önemli. .Çünkü kimse buraya zevkine konu açıp insanları oyalamiyor. .bıçak gibi keskin sözler. .kalpler kirilabilir. .yeni bir hayat da kurulabilir. .yönlendiriliyor insanlar fikir ediniyor. .ama bunu yaparken düşünmeli insan...ben yaşadıklarımı ayrıntılı paylaştım. .
O kadar zor ki....ben senin kalbini kırmak istemem..ama yasanmisliklar bazen fevrilestirebiliyor insanı. .Çünkü kolay değildi. .Rabbim yuvanizda mutlu etsin sizi..Sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah. .lütfen beni yanlış anlamayın ..
Biliyorum arkadaşım. ..ama geçecek ..bn babaannemi 2006 da kaybettim dünya başıma yıkıldı sandım. .sanki hayat durmustu. .en son ne zamn dua ettin desen hatırlamıyorum bile; (((( O benim canmdi. ..Bu da geçecek. ..Size bir onceki yazimda da dedim. Sizin yazdıklarınızı ciddiye almam. Burada ciddiye almamdan kastim "siz kimsiniz ki" anlaminda degil. Aci çeken bir insanin, o aciyla soylediklerini ciddiye almam. Çünkü canı yaniyordur ve o yangini nasil sondurecegini bilemedigi icin etrafina da o atesi sıçratabilir.
Sizin de düşündünüz dedim ve devamini getirdim. Cumlem tek bir cumle degildi. Devami da onemliydi bence.
Tekrar ediyorum kendi iyiliginiz icin hayatiniza kimseyi almayin. Eger bir kadin ya da adamin icinde yanan bir ateş var ise o ateş yeni birlikte oldugu kişiyi de yakar. Bunun sonunda mutluluk olmaz.
Ayrıca tabi ki tüm insanlar bir değil ama sizce sizin bu acinizi kullanmayacak erkek sayisi kaçtır? Bence sayısı çok azdir. Size yarabandi olayim der ama yarabandinin saramayacagi daha büyük yaralar açar ve çeker gider. O zaman tüm erkeklere olan inancinizi kaybedersiniz. Daha çok gencsiniz neden böyle olasiniz ki?
Biliyorum arkadaşım. ..ama geçecek ..bn babaannemi 2006 da kaybettim dünya başıma yıkıldı sandım. .sanki hayat durmustu. .en son ne zamn dua ettin desen hatırlamıyorum bile; (((( O benim canmdi. ..Bu da geçecek. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?