Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi guzel, dirdir ettim diyosun, adami cenemle yildirdim oda iyice inada bindirdi diyosun.
kendini kontrol et, davranislarini degistir, esini kendi safina cekiver tatlim. dogmamis bebeginle ne baba evi, ne bosanmasi. 3 senedir iyi giden evlilik senin hormonlarinla beraber kaynananin mudahaleleri yuzunden kotu gidebilir donemsel olarak. evliligini ayrilma kelimesini anarak yipratma. caba, emek gerekli. bence hamileysen cift emek ve cift caba gerek.
Bana etmiyor ama küfürlü konuşmalrı çok arttı. Ben öyle tanımadım, ailemde de küfür duymadım ondan mıdır bilmem bana çok abes geliyor. Teyzesinin emeği çokmuş kendinde, amcasının çokmuş vs vs. Ama o gezen, ailelerden uzak yaşayan çiftten eser kalmadı.
Sen niye kasıyorsun ki kendini annem yapsın her işi diyor. Annesine de yaptırıyor, Mavi otur, anne şunları hallet diyor mesela. Ama kadın bu defa kendine göre düzenliyor herşeyi, bide susmadan akıl veriyor. İstemiyorum açıkcası evimde
Kendi annem de kv ile konuştu. Habersiz gelinip gidilmez, birinin düzenine sürekli karışmak iyi değil falan diye. Ama yok, kv anlamıyor, bir kere yüz buldu ya bu süreçte tutamıyorum yani
Zaten tüm düşüncem çocuktan ötürü. Çocuk bizim kararımızla geliyor dünyaya, ona eksik bi hayatı sunamam.. katlanmam gerekiyorsa, çabalamam gerekiyorsa yapmak durumundayım.Öncelikle bebeğin sağlıkla gelsin inş
Ancak bu anlattığın şeyler bana abartılı bir takıntı gibi göründü
Misafir ağırlamak, kv gelmiş vs... sebeplerden boşanmak bana normal gelmiyor
Eşinle bu kadar sürtüşmek yerine biraz politik davranarak bu sorunları çözebilirsin
Öncelikle kafandaki şartlanmaları at bir kenara, kv öcü değildir, bir süre sonra rayına oturur her şey en kötü ihtimal açık açık konuşabilirsin kv ile
Kv sık geliyor ya da eşin ona laf etmiyor diye bir bebeği babasız bırakmak ne kadar sığar vicdana
Belki sözlerim incitici gelebilir , buralarda herkes boşan nidaları atar ama gerçek hayat böyle değil
Ne babasız çocuk büyütmek kolaydır ne de bir yuvayı yıkmak
Çocuk olmasa boşanmakta bir sorun yok ama çocuk olunca bu kadar kolay kestirip atmak doğru değil
Ya ayıplayacaklar belki beni ama cidden ters davranıyoeum. Yerimden kalkmıyorum, iş yapmıyorum, ben rahatsız etmiyim gidiyim diyor ben ne rahatsız etmesi falan demiyorum yüzüm asık hadi iyi akşmlr ben de dinlenmeliyiö diyorum, ama yine burda. Sanki oğluna rakip görüyor beni, kuma gibi, benden daha çok değer görmek istiyor oğlundan, oğlu ona teşekkür etsin onu övsün istiyor.
Şuanki, şu dönemki şeyleri yaşasam asla ama asla bebek düşünmezdim.. konuşarak planladık bu bebeği, sürpriz değildi yani.. çünkü yolundaydı herşey.. annemle gitsem diyorum bi süre ama çok tepki gösteriyor eşimOlay aslında eşinde bitiyor. 3 sene normal olan adam şu dönem değiştiyse ben olsam boşanmam. Belki siz o zamanki eşinize güvendiniz hamile kaldınız. Bu yüzünü önceden gösterse belki bebek düşünmeyecektiniz. O inatsa siz daha inat olun. Gerekirse ailenize gidin bir süre. Ama boşanmayın. Erkeklerdeki bu rahatlığa sinir oluyorum
çalışıyorsun madem baba evine de dönme. kendine bi ev ve yeni bir düzen kur.
Zaten tüm düşüncem çocuktan ötürü. Çocuk bizim kararımızla geliyor dünyaya, ona eksik bi hayatı sunamam.. katlanmam gerekiyorsa, çabalamam gerekiyorsa yapmak durumundayım.
Ama sabrım hiç yok, ben de şuan şartlandım farkındayım. Kv adını duysam yüzüm düşcek o moddayım. Ama hayatımı yöneltmeye çalışması, plan yapıp gelceksiniz demesi, arayıp anneme şikayetlenmesi, sürekli beni kçtüleyici cümleler kurup “annende böyle bişey gördün mü” demesi oğluna falan.. bu dönemin etkisi mi bilmiyorum son 10 gündür daha da kötü etkiledi beni. Bide eşim bana surat yapıyor... annemin yanında da böyle olması iyice düşürdü modumu..
Bence eşinizin maddi sıkıntıları yüzünden kendince tedbirler almaya çalışıyor siz çok harcamayın diye Sizin çok harcadığınızı düşünüyor heralde ütü hikayesi falan bana öyle geldi. Tembellik konusuna gelince ayyynı benimkiler Kendisi çok düzenli ve titizdir beni bir türlü beğenmez evlerine gittiğim zaman her işi yapmama rağmen tembel der kayınbabam.Kocanızı seviyor musunuz? Evet bazen ailesinden kurtulmak için bile insan düşünüyor ayrılmayı ama kv size tembel desin laf saysın siz gülmeye devam edin. Takmayın yani ben de artık takmıyorum düşük tehlikesinde yatmama bile laf ettiler Yavv he he haklısınız deyin. Eve gelme konusu bence dediğim gibi size müdahale etmek az harca diye uyarmak için geliyor. Bana öyle geldi konuşmalardan.Tembelliğim dışarı çıkmamdan dolayı :) yürüyüşe gidiyorum, evle ilgilenmemek içinmiş.. hem hep yemek hazırlıyorum, hem de çamaşır çok yıkıyorum diye söyleniyor, hem ütü gereksiz ütü yapma boşa elektrik ben ütü yapmıyorum düzgün katlarsan ütüye ihtiyaç olmaz diyor ama hem de tembelim :))
Tembelliğim bir dışarı çıkmamdan dolayı, iki de mesela çay içiyorum diyelim o bardağı yarım saat sonra kaldırıyorum bazen, uzanmışım kalkmak istemiyorum. Ondan dolayı. Hemen kalkıp herşeyi yapmıyormuşum yani
Yemek yiyoruz misal, yemeği falan kaldırıyorum ama bişeyleri uyumadan önce hallediyorum. Çünkü dinlenmek istiyorum önce. O tembellik, hem de büyük
Evet Kv dışında bi problemimiz yok. Maddi sorunları var eşimin, sosyal hayatımız yok bi süredir falan ama bunlar zerre problem değil benim için. Ne dışarda yemeği ne de gezmeyi arıyorum. Sadece huzur istiyorum. Bebek olmasa sabredemezdim, kızımı düşünüyorum sadece, babasızlık ne derece etkiler diye. Ama doğumdan sonra ben de çalışmayacağım ya, her gün torunu gçrme bahanesi ile habersizce gelcek yine. Dışarda olsam da laf oluyor. Perde bakmaya gittim kv’nin ablası annemin yanında bağırdı. Tüm bunlar beni eşimden de uzaklaştırdı.[/QU
Anladığım kadarı ile sizde biraz sessiz kalıyorsunuz ki bu insanlar bu kadar size laf söyleme hakkını görüyor.bence siz eşinizle aranızı düzeltin kendi tarafınıza çekin abiyi caizse ve sizin huzurunuzu kaçıranlara kısasa kısas yapın.huzurunuz için kimsenin kalbini kırmadan gerekli ayarı vErin ve bu konularda bira politik olun
onemli olan siz ve bebeğinizin mutluluğu, lütfen tüm kadınlar olarak sunu unutmayalım. biz mutlu olmazsak cocuklar asla olamaz, önce anne iyi olmalı ki düzgün, huzurlu bir ortamda yetişip karakter bulan mutlu bebekler yetişsin..Kendi annemle konuştum, hatta inanamadı bunkadar değişimin olmasına eşimde. Beni pek desteklemiyor annem, sabret, düzelir, yuvanı tıkma vs diyor. Biraz uğraşırım ailemle Ama eninde sonunda kabul ederler. Yani biraz biraz adım atmaya bile başladım şimdiden.