Buraya bunu dert ettiğim için yazıp anlatyrm.. Sadce boşanmış ikinciye ewlenen çocuksz bir kadın olsaydım sizce şu an çok mutlu olmazmıydım?? Mutlu bile olamıyrm çnkü içim buruk aklım dolu beynim dolu yüreğim dolu.. Yıllarım açlarmı özledilermi ay hadi gelcekler iki gün kaldı diyerek geçti ve geçiyor..
Şunuda söyleyim ek olarak çocuklarım şimdi benmle yaşıcak olsa şu anda ewlilik muhabbeti kapanır ne demek buna mutlu olurum bile demiyrm demek.. Ben sadce şu an yaşadığm şartlara göre hayatıma yön veriyorum.. Mutluyum hiç bişey düşnmyrm iyiki ewlnyrm diyede hissetmyrm.. Kaç sayfadır yazıyrm buruk mutluluklar yaşadığm bir hayatm var ve hep böyle olucak.. Boşanan tüm aileler ve çocukları gibi..
Ya bi git allah aşkına dediği şeye bak çocuklarım olmasa daha mutlu olmazmiydim ne demek ya? Psikolojinin iyi değil seni.
öncelikle herkese sevgiler.
ben konuyu hiç uzatmadan direk anlatıcam...
ikinci evliliğime hazırlanıyorum. evleneceğim insanın ilk evliliği. benim iki oğlum var.. önümüzdeki günlerde söz yüzüğü için aileler bir araya gelecek.. söz gününü konuşmak ve ön ısınma olması amacıyla annem gündüz karşı tarafın ailesine oturmaya gitti.. karşı taraf kaç kişi gelelim gibi bir soru sormuş bunun üzerine annem biz kalabalık olmucaz fakat siz istediğiniz kim varsa davet edebilirisiniz demiş.. bunun üzerine karşı taraf yok bizde kalabalık olmucaz daha kimseye pek söyleyemedik çocukların olduğunu falan dedikodu olur diye demiş... annemde çok bozulmuş bana böyle anlatınca ilk mahcubiyetliğimi yaşamış oldum.. zaten ikinci kez alınan bir kararın ağır sorumluluğu üzerimde birde ayrı bir şehire gidicem böyle sorunlar başta normalmi acaba yoksa tekrar mutsuz olucağımın sinyallerimi... (((
hemen cevaplıyrum,
- çocuklarım yaşayacğım şehire şu anda gelmicekler çünkü çocuklarımın pskolojisini etkilemek istemiyorum..ben şu an yaşadığım evi boşaltmıcam ve yine 15 günde bir çocuklarım geliceği zaman onlarla olmak ve ailemi görmek için evime gelicem..
- çocuklarımla evleniceğim kişi tanışmadılar dediğim gibi çocuklarıma bu evleniceğim adam diye birşey söylemek istemiyorum şu an çünkü küçükler
-kv ile ayrı evlerde ve mesefaeli bir ilişkimiz olucak çünkü eveleniceğim insan bu konuda çok hassas
Yakın bir arkdaşımın lafı var.. Yastık değişir ama kader değişmz diye(( çocuklarım önceliğim ve buna göre düzenlicem hayatımı..
zaten sorun da o,cocuklariniza hicbi sey yapmamissiniz.Ben çocuklarıma ne yaptımki olamıcak kadar imkansz bir anne olarak gördünüz..
Buraya bunu dert ettiğim için yazıp anlatyrm.. Sadce boşanmış ikinciye ewlenen çocuksz bir kadın olsaydım sizce şu an çok mutlu olmazmıydım?? Mutlu bile olamıyrm çnkü içim buruk aklım dolu beynim dolu yüreğim dolu.. Yıllarım açlarmı özledilermi ay hadi gelcekler iki gün kaldı diyerek geçti ve geçiyor..
Egri oturup dogru konusmak lazim. Evlenip sehir degistirdikten sonra iki haftada bir goremeyeceksiniz cocuklarinizi. Baslarda belki evet ama daha sonra hele hamile kalirsaniz kendi hayat telasiniza duseceksiniz. Muhtemelen esiniz de memleketteki evi kiraya mi versek, cocuk da geliyor gecinemiyoruz vs diye evinizi de kapattiracak. Size imkansiz geliyor bunlar ama muhtemelen gidisat boyle olacak.
O yuzden lutfen cocuklarinizi bir uzman esliginde bu duruma alistirin. Madem velayet almak istemiyorsunuz, onlari surekli goremeyeceginizi ama cok sevdiginizi bilmek haklari.
bu kadar vicdansız adama nasıl bıraktınız peki çocukları?Onlar gökten inmedi söylemek istediğim çocuklarıma doyamadım bana yaşatmadılar doya doya bir annelik. İnanın ewliyken bile bana anneliği tadıyla yaşatmadılar iki doğumumda da hep ağladım inanın bu konulara girersem çok uzun sürer ama Allah kimseyi merhametsiz insanlarla karşılaştrmasın.. Şu an istediğim şey sadce tekrar anne olup üçncü çocuğumu doya doya büytmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?