O döndüğünde kutlarsın canım, sıkma canını.. (;
Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.. (;
Bu arada benim de bugündü..
amin canim sagol rabbim cumlemizi sevdiklerine bagislasin...
Kizlar yeni hedefim 22 ocaga kadar 70 kg barajini asabilmek...ne dersiniz sizce mumkunmudur...yoksa cokmu bulutlarda geziniyorum...
Merhabalar,
Herkese bol kilo vermeler, bol incelmeler diliyorum. Bir aydır çat pat bende spor yapıyorum.
Araya hastalık girdi tam randımanlı yapamadım. Dünden itibaren disiplinli şekilde ilerlemeye karar verdim.
Hedefim 15 kilo vermek. Şuan 73 kiloyum 58 olmak istiyorum
selamlar
az önce yakın arkadaşımdan kötü bir haber aldım. şu an çok karmaşık duygular içindeyim.
yarın onun doğum günü çok güzel ve özel sürprizler yapmıştım ama erkenden dönmesi gerekmiş Türkiye'ye
onsuz çok zor olacak burasıve en az bir ay da göremeyeceğim onu
O döndüğünde kutlarsın canım, sıkma canını.. (;
Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.. (;
Bu arada benim de bugündü..
Merhabalar,
Herkese bol kilo vermeler, bol incelmeler diliyorum. Bir aydır çat pat bende spor yapıyorum.
Araya hastalık girdi tam randımanlı yapamadım. Dünden itibaren disiplinli şekilde ilerlemeye karar verdim.
selaaamm kızzllaaaarrr ay bugün geç girebildim nete. ama sporumu yapıp geldim30 dk zumba cardio + bölgesel incelme hareketleri . toplamda 70 dk spor yaptım
anaaa dünmüş kaçırdım ama geçmiş doğum günün kutlu olsun
yaparsın bu azimle güzel yapıyorsun sporunu böyle devam
aramıza katılsana canım
üzülme canım döndüğünde kutlarsın
iyiki doğdun canımmm
seni aramızda görmeyi çok isterim canım
bu sabah regl sancısı ile uyandığım için yataktan kalakamadım
şimdi yeni yeni geçti. kahvaltımı bile anca yapıyorum. birazdan dışarı çıkıp yürüyüş yapacağım. sabah sporunu yürüyüş olarak yapacağım. sonra gelip kpss ve yds
geçmiş olsun
kolaylıklar diliyorum. :)
amin canim sagol rabbim cumlemizi sevdiklerine bagislasin...
Kizlar yeni hedefim 22 ocaga kadar 70 kg barajini asabilmek...ne dersiniz sizce mumkunmudur...yoksa cokmu bulutlarda geziniyorum...
iyiki doğduuuun Sottileeeeee
tam 00:00 da attım mesajı
doğum gününü yakaladım
:119::119:
Merhabalar,
anaaa dünmüş kaçırdım ama geçmiş doğum günün kutlu olsun
iyiki doğdun canımmm
kızlar çok yedim ben bugün galiba ya akşam yemicem
sporumuda 6da yapıcam
bu sabah ölçtüm kendimi 2 cm gitmiş galiba
Bende aranıza katılmayı isterim arkadaşlar.:119: :) Hatta aranızdayım yaptığım şeyleri yazarım günlük. Spor salonuna gidiyorum. Bazen akşamları bazende erken kalkarsam sabahları gidiyorum. Dün 60 dakika kardiyo yaptım. Bugün plates dersi var.
kızlar çok yedim ben bugün galiba ya akşam yemicem
sporumuda 6da yapıcam
bu sabah ölçtüm kendimi 2 cm gitmiş galiba
bu sabah regl sancısı ile uyandığım için yataktan kalakamadım
şimdi yeni yeni geçti. kahvaltımı bile anca yapıyorum. birazdan dışarı çıkıp yürüyüş yapacağım. sabah sporunu yürüyüş olarak yapacağım. sonra gelip kpss ve yds
Bende aranıza katılmayı isterim arkadaşlar.:119: :) Hatta aranızdayım yaptığım şeyleri yazarım günlük. Spor salonuna gidiyorum. Bazen akşamları bazende erken kalkarsam sabahları gidiyorum. Dün 60 dakika kardiyo yaptım. Bugün plates dersi var.
ayy ne güzel bütün malzemelerin var bende sadece küçük top ve lastik var
marketlere gelse alıcam büyük top 10 tlye geliyo öbür türlü çok pahalı nettende güvenemiyorum o yüzden bime yada a101e gelmesini bekliyorum
inşallah kazanırım yaistanbul üniversitesini istiyorum bölüm farketmez
şimdi geldim iki buçuk saat yürüdüm
şu anda ayaklarımın altı hem sızlıyor hem de su toplamış
ama sahilde yürümek acayip iyi geldi
Canim a101 e gelmisti gecen haftalarda set seklinde...dun onceden yaptigim egzesizleri yaptim ebrunun cardio hareketlrnin bi kismini yapabildim dizim izin vermedi agri yapti :44: ama sabah uyandigimda kalcalarimda degilde tamamen bacaklrimin on kismi aciyo ben bi yerde yanlis yapiyorum ama ne cok canim skildi bu yanlis yerin acimasina selulitsavari mi yapsam T amamen kalca calistiriyo ya onerisi olan ????
görmezden gelebiliriz sanırım 2 cm in hatrına :82::82::82:
spor spordur hepsine evetAllah kolaylıklar versin cnm
o zaman hoş geldin tatlım sporunu bol bol paylaş sen daha şanslısın aletlerle spor salonunda yapıyorsun hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?