Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben bayadır diyet falan hiç bişey yapamıyorum tabi çünkü okul başladı ve tüm düzen bozuldu . Karatayı okudum bu arada gayet iyi buldum onu uygulamayı düşünüyorum sabah kahvaltı işi beni zorlucak gibi vakit yok

Beslenme düzenim çok bozuldu bu ara.. Ekmek yemiyorum kaçamak yapmıyorum pek fazla.. Az yiyorum biraz baş ağrısı yapıyo ama canım istemiyo yemek yemeyi bu ara.. kahveye sarmış durumdayım..
fazla kafein de baş ağrısı yapabilir canım..o_O
Ben bayadır diyet falan hiç bişey yapamıyorum tabi çünkü okul başladı ve tüm düzen bozuldu . Karatayı okudum bu arada gayet iyi buldum onu uygulamayı düşünüyorum sabah kahvaltı işi beni zorlucak gibi vakit yok
karatayda sabah için yumurta yiyemeyenler ,muz + ceviz yenilebilir aklında olsun:KK66:

selam güzeller..:KK36:

öğlen
:KK22::KK22::KK22:
ızgara 2 köfte ve 1 küçük tavuk göğüs parçası
brokoli çorbası
1 kaşık kısır
bugünki öğlen menüsü güzeldi:KK8:...akşama dünki yemekleri yemeyi planlıyoruz bakalımmm:KK59::KK59::KK59:

akşam
2 kaşık patlıcan oturtma
1 kaşık pilav
3 kabak mücver
yoğurt
şalgam suyu

işe gidiş geliş 3 km yürüyüş...:KK49::KK49:

he kıs :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

çok üzüldüm çok içim burkuldu sözün bittiği yer ne diyelim mekanı cennet olsun kardelenime allahtan sabır diliyorum gerçekten çok fedakardı çok koşturdu en azından içi rahattır eşinin her zaman yanındaydı ve destekti rabbim sabır versin

ayyyy kıs bizide heycanlandırıyon hadi bakalım sağlıkla al kucağına :KK68:

kıs kendine izleyicide bulmuşsun ne şeker yaaaaa:KK73::KK73:
he kıss çok tatlı çokkkkkk:KK68::KK68:

:KK48::KK48::KK48::KK48:şirincik seniii ne güzel işte kısss seyirci eşliğinde leslie daha ne olsun...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
neyse senin itirafın küçük falaka yok..hadi iyisin:KK8::KK8::KK8:

ohh mislenmişin filizim...iyi tahlil sonuçlarını bekliyoruz canımcım:KK68::KK68:
kurtardım desene ohh ohhhhhhhhhh:KK76::KK76:

günayydı1.ın güzeller...:KK36::KK36::KK36:
yağmurlu bir Ankara sabahından merhaba:KK3::KK3:

kahvaltım
:KK22::KK22:
salçalı omlet(seviyom napiimm:KK48:):KK48:
1.5 dilim tereyağlı kepekli ekmek
zeytin peynir
çayyy:KK50:

bu arada kısslar söylemeyi unutuyorum işe yürüyerek gidip gelmek benim sporum oldu :KK8::KK8:hergün 1.5 km gidiş 1.5 km geliş
3km yürüyüş yapıyorummm:KK49::KK49::KK73:
vovvvvvvv süper canım tebrik:KK9::KK9:

slm kızlar slm sersumcum
bugün tahlil oldum fakat ultrason çok doluydu yarına kaldı nasıl özel hastane bilemedim yani:KK48:daha önce devlet hastanesinde idi doktorum buraya geçince bende doktorun arkasından takip ediyom eşi bulunmaz bi doktor konusunda uzman neyse yarın ultrasonla birlikte göstericem tahlilimi öğünlerime gelince sapıttım biraz
sabah tahlilden sonra 10 buçuk gibi 1 tost +1 bardak çay
eve gelince =1 nescafe+yarım avuç leblebi+2tane hurma tatlısı
akşam=1 tabak taze fasulye+yeşillik+turşu
bugünlerde ne yesem cıslı yemiş gibi geliyo buda benim motivemi bozuyo daha az yemek istiyorum aslında yanlış biliyorum yedikçe zayıflamak daha doğru doğru şeyleri yemek lzaım
bişey söylücem kızlar şu çok güzel hareketlerde oynayan pelin öztekin varya rasim öztekinin kızı çok şişmandı obezdi hatırlarsanız ameliyat olmuş midesini küçülttürmüş baya zayıflamış yüzünü tanıyamadım çok değişmiş gerçekten kilo yaşlı gösteriyo kız zaten güzeldi dahada güzel olmuş ama daha kilosu var tabi ama çok değişmiş tanıyamadım
ama öle kilo vermek çok kolay önemli olan bizim gibi vermek bence

slm kızlar slm sersumcum
bugün tahlil oldum fakat ultrason çok doluydu yarına kaldı nasıl özel hastane bilemedim yani:KK48:daha önce devlet hastanesinde idi doktorum buraya geçince bende doktorun arkasından takip ediyom eşi bulunmaz bi doktor konusunda uzman neyse yarın ultrasonla birlikte göstericem tahlilimi öğünlerime gelince sapıttım biraz
sabah tahlilden sonra 10 buçuk gibi 1 tost +1 bardak çay
eve gelince =1 nescafe+yarım avuç leblebi+2tane hurma tatlısı
akşam=1 tabak taze fasulye+yeşillik+turşu
bugünlerde ne yesem cıslı yemiş gibi geliyo buda benim motivemi bozuyo daha az yemek istiyorum aslında yanlış biliyorum yedikçe zayıflamak daha doğru doğru şeyleri yemek lzaım
bişey söylücem kızlar şu çok güzel hareketlerde oynayan pelin öztekin varya rasim öztekinin kızı çok şişmandı obezdi hatırlarsanız ameliyat olmuş midesini küçülttürmüş baya zayıflamış yüzünü tanıyamadım çok değişmiş gerçekten kilo yaşlı gösteriyo kız zaten güzeldi dahada güzel olmuş ama daha kilosu var tabi ama çok değişmiş tanıyamadım
ama öle kilo vermek çok kolay önemli olan bizim gibi vermek bence
sonuçların iyi çıkar filizim inşallah:KK68:..İyi doktor bulmak zor bırakma peşini bence de:KK28::KK28:
ayy bırak o mide küçültmeyi falan riskli işler..ama aşırı obezler mecburen öyle şeylere başvuruyorlar..ameliyatsız kilo verseler bile kilo verince aşırı sarkmaları için gene bıçak altına yatıyorlar..Allah yardımcıları olsun..:KK57:
ameliyat her ne olursa olsun beni çok korkutuyor yaw:KK17:

günaydın kısslar.....yağmurr gene yağğmurr....:KK75:

kahvaltım
1 kabak mücver dünden kalan
2 dilimde kabaklı havuçlu dukan keki(yulaf kepeğinden)
peynir çayyy
:KK22::KK22::KK22::KK22:

sonuçların iyi çıkar filizim inşallah:KK68:..İyi doktor bulmak zor bırakma peşini bence de:KK28::KK28:
ayy bırak o mide küçültmeyi falan riskli işler..ama aşırı obezler mecburen öyle şeylere başvuruyorlar..ameliyatsız kilo verseler bile kilo verince aşırı sarkmaları için gene bıçak altına yatıyorlar..Allah yardımcıları olsun..:KK57:
ameliyat her ne olursa olsun beni çok korkutuyor yaw:KK17:
sağol canım her zamanki kontroller belki guatr hapını azaltır ayyy bende korkarım öle şeylerden zor zor:KK57:
günaydın kısslar.....yağmurr gene yağğmurr....:KK75:

kahvaltım
1 kabak mücver dünden kalan
2 dilimde kabaklı havuçlu dukan keki(yulaf kepeğinden)
peynir çayyy
:KK22::KK22::KK22::KK22:
bende burda yağsın istiyorum ama yağmuyo hava kapanıyo yağmur yağacak deniliyo heralde yakınlara biyere yağıyodur :mad:
afiyet olsun bu arada canım bu havuçlu kekin facede olanmı bi bakayım ben havuç tamamda kabak olunca güzel oluyomu acepo_O

bugün kahvaltımı yaptım çok şükür:kk77:
1 yumurta+2 tane wasa+krem peynir sürdüm üstüne+kendi yaptığım zeytin
yeşilçay
arkasından kıl tüy ne varsa aldım ayyyy kış geldi boşladık:rolleyes:
öğlen ne yicem onu düşünüyom taze fasulye arttı fakat çok az yoğurtla yicektim yanınada peynir zeytin yerim olmassa çayda demlicem az yeyincede acıkıyoz başka şeylere saldırıyoz yawwwww:KK62:

Merhaba kızlar (dün yazdim ama belki cikmadi bende kopy paste yaptim )
Ben geldim
Kızım kucağımda .. Hamilelik bitti ..
Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah ..
Doğum normal oldu .. Nasıl oldu ??
Bel iğnesi ayarlamıştık ama olmadı .. kizimiz biraz erken geldi .. iyi ki de geldi
29 Eylül de gece saat 5.00 de ilk önce biraz su kaybettim ama cok fazla degil .. Sonra sancılarım uykum da başladı sonra git gide arttı 5 dak 1 , 7 dak 1 , 4 dak 1 olmak üzere düzensiz olarak devam etti .. Sonra dediki annem sıcak duş iyi gelir bi duş al duşa girdirdikten sonra sancılar 2 dak 1 , dak 1 olmak üzere sıklaştı .. Kocişime dedim ki ebeyi ara dayanamıyorum neyse kocis aramış 5 dak icinde bizdeydi .. Neyse kontrolüm yapıldı 5 cm açılmış .. Hemen dedi hastaneye .. O an biliyordum ki iğne verilmeyecek çünkü iğne Max. 3 cm açılmada yapılabiliyordu neyse bi umut gittik hastaneye .. Sancı sancı arabada da böyle devam etti .. Hastaneye vardık Güzelce karşılandık hemşire anlattı bel iğnesi olamayacağımı ben kabul etmedim tabiki ama elden ne gelir .. Neyse doktorum geldi ve yine kontrol yaptı evden hastaneye kadar yani ortalama on dakika içerisinde açılma 7 cm olmuş dedi yarım saat bekleyelim 10 cm oldugunda dogum başlatınız dediler .. Yarım saat dolmadan açılma 10 cm oldu ve maşallah deyin kızlar 26 dakikada kızımız göbeğimin üstündeydi göbek bağını Kocişim kesti .. Kizim 3.210 kg , 50 cm olarak dünyaya geldi .. Kızımızın ismini eski bir isim olan Hz ibrahimin esinin ismi olan Sara ismini verdik .. Hollanda da Türkiye de de bilinen bir isim olduğu icin neyse .. Çok hızlı bir sekilde dogum yaptım .. Ağrılarım çok oldu ama her annenin dediği gibi herseyi onun teninin sıcaklığını hissettiğim anda unuttum. Unutuluyor. Dogumdan 2 saat sonra taburcu olduk .. Sag salim evimize geldik ..kızçem bugun 15 günlük .. Hersey yolunda .. Şişliklerim hala var .. Zaman ile gidecek inşallah .. Kızıma anne sütü veriyorum .. Dikişlerim 2 tane .. Itmeye bağlı olarak neyse 1 hafta icinde eridi ama yorgunluk devam ediyor ..
Saracık sağlıklı , normal doguma bağlı olarak ağzında ( dilinde ) Pamukçuklar var ama Göğüs ucu icin krem aldım ins iyi olacak .. Ve sizleri cok ozledim
emoji_1F60A.png

allah dan rahemet diliyorum canim allah sabirlar versin her olum aci ama ama genc olumun actigi yara bambaska .. allahim yar ve yardimciniz olsun ..

selam kızlar yemeğimi az önce yedim şimdi meyvemi yiyorum hemde sizi okiyiciğim bakalım nolmuş, ben bugün yürüdüm gelince de yarı mekiik çektim :D ii gidiyrom:nazar: inş. cozutmamo_O menümüde yazayım bari uzun zamandır yazmıyorum:KK48:
sabah
salçalı omlet( sersum seni göre göre :KK48: ah bunu ekmağanan yiyecen ama sustum:KK23:)
ceviz badem karışımı
beyaz peynir ve eski kaşar
tatlı niyetine dut kurusu
çay tabisi

2. öğünüm
patates köfte yemeği(patates yemesem ii ama salata yok ve ben 4 köfteyle doymuyorum onun için)
yoğurt
portakal
canım acayip tatlı istiyor bi geçiştirsem süper olcak:KK62:
1 saat yürüyüş 40 tane mekik:D:Dbenden böyle kızlar kasımın 4 üne türkiye gitcem inş. o zmana kadar ne versem kar diycem de bi de alıp gelmesi yok mu offff hep aynı kısır döngü ne yapalım, derdimiz bu ve de Allah yardımcımız ola:KK68:

bugün kahvaltımı yaptım çok şükür:kk77:
1 yumurta+2 tane wasa+krem peynir sürdüm üstüne+kendi yaptığım zeytin
yeşilçay
arkasından kıl tüy ne varsa aldım ayyyy kış geldi boşladık:rolleyes:
öğlen ne yicem onu düşünüyom taze fasulye arttı fakat çok az yoğurtla yicektim yanınada peynir zeytin yerim olmassa çayda demlicem az yeyincede acıkıyoz başka şeylere saldırıyoz yawwwww:KK62:
afiyet olsun canım, aynen canım karın göz doymayıca bi kez yemek vaktinde sonra ne bulursak yiyoruz ve irademiz zayıflıyor

Merhaba kızlar (dün yazdim ama belki cikmadi bende kopy paste yaptim )
Ben geldim
Kızım kucağımda .. Hamilelik bitti ..
Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah ..
Doğum normal oldu .. Nasıl oldu ??
Bel iğnesi ayarlamıştık ama olmadı .. kizimiz biraz erken geldi .. iyi ki de geldi
29 Eylül de gece saat 5.00 de ilk önce biraz su kaybettim ama cok fazla degil .. Sonra sancılarım uykum da başladı sonra git gide arttı 5 dak 1 , 7 dak 1 , 4 dak 1 olmak üzere düzensiz olarak devam etti .. Sonra dediki annem sıcak duş iyi gelir bi duş al duşa girdirdikten sonra sancılar 2 dak 1 , dak 1 olmak üzere sıklaştı .. Kocişime dedim ki ebeyi ara dayanamıyorum neyse kocis aramış 5 dak icinde bizdeydi .. Neyse kontrolüm yapıldı 5 cm açılmış .. Hemen dedi hastaneye .. O an biliyordum ki iğne verilmeyecek çünkü iğne Max. 3 cm açılmada yapılabiliyordu neyse bi umut gittik hastaneye .. Sancı sancı arabada da böyle devam etti .. Hastaneye vardık Güzelce karşılandık hemşire anlattı bel iğnesi olamayacağımı ben kabul etmedim tabiki ama elden ne gelir .. Neyse doktorum geldi ve yine kontrol yaptı evden hastaneye kadar yani ortalama on dakika içerisinde açılma 7 cm olmuş dedi yarım saat bekleyelim 10 cm oldugunda dogum başlatınız dediler .. Yarım saat dolmadan açılma 10 cm oldu ve maşallah deyin kızlar 26 dakikada kızımız göbeğimin üstündeydi göbek bağını Kocişim kesti .. Kizim 3.210 kg , 50 cm olarak dünyaya geldi .. Kızımızın ismini eski bir isim olan Hz ibrahimin esinin ismi olan Sara ismini verdik .. Hollanda da Türkiye de de bilinen bir isim olduğu icin neyse .. Çok hızlı bir sekilde dogum yaptım .. Ağrılarım çok oldu ama her annenin dediği gibi herseyi onun teninin sıcaklığını hissettiğim anda unuttum. Unutuluyor. Dogumdan 2 saat sonra taburcu olduk .. Sag salim evimize geldik ..kızçem bugun 15 günlük .. Hersey yolunda .. Şişliklerim hala var .. Zaman ile gidecek inşallah .. Kızıma anne sütü veriyorum .. Dikişlerim 2 tane .. Itmeye bağlı olarak neyse 1 hafta icinde eridi ama yorgunluk devam ediyor ..
Saracık sağlıklı , normal doguma bağlı olarak ağzında ( dilinde ) Pamukçuklar var ama Göğüs ucu icin krem aldım ins iyi olacak .. Ve sizleri cok ozledim
emoji_1F60A.png
çok şükür sonunda ismiyle yaşasın kızçen ve Rabbim sizlere bağışalsın inş. çok güzel duygular bunlar ve maaşallah çok güzel bi doğum yapmışsın tam sana göre olmuş herşeyin doğalın tercih ettiğin için. benimde 2. doğumum aynı böyle oldu ve ilki sezeryandı ama gerçekten normal doğum gibisi yok, geçmiş olsun tekrar

Back
X