Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar ben yatıyorum.Sabahın köründe abimlere gidicem.Aylardır görmedim , karşıda oturdukları için gurbet durumları varrr
Kocamın koşusu varmış orda , sabah 7.30 gibi kapılarına dayanıcam.Haber de vermedim , yüreklerine inmez inşallah....

kaynana gelince kaliyo demek.. allahtan bizim o durum yok, zaten dip dibeyiz

kalır canım çünkü farklı illerde yaşıyoruz

çaldım da tutmadı anacımdarbuka çaldık o olur mu bacım
senin kaynana nereyedur..çok mu uzaktadur..

uyyy haçan mardindedur,çooook uzaktadur

kizlar ben de kacayim barim, bu aksam muhabbet dIsI kaldim gibime geldi, kaynana mevzusu olunca galiba keyfim kacti

Oyyyy ne taktikler kıssss , valla çok saygı duydum....
Belkıs Akkale bile unutmuştur bu rap şarkıyı

bizim burda düğünlerde hep çalarlar bunugelinleri baştan uyarıyolar

iyi geceler bebeğem

Hakket çok çektiniz beee , üstelik daha hala da çekmektesiniz

kalır canım çünkü farklı illerde yaşıyoruz

Darbuka ekşi oluyo diye biliyorum
Heee Mardin'deki kadın da müsaade et de günü birlik gelmesin kısss...Nerden baksan 1000 km mesafe , bi gece olsun kalsın be yawww , günahtır...

1 gece olsa neyse,1 hafta çoooook uzun yaw

kizlar ben de kacayim barim, bu aksam muhabbet dIsI kaldim gibime geldi, kaynana mevzusu olunca galiba keyfim kacti
İyi geceler canımcım

bizim burda düğünlerde hep çalarlar bunugelinleri baştan uyarıyolar

iyi geceler bebeğem
Valla mı kıssss , çok hip-hop gördüm yörenizi...Gelinle damat n'apıyo , kafa üstü dönüyo mu bu türkü çalınca
Kıslar yeni geldim eve siz gitemeden yakalıyım diye geçmişi okumadım umarım iyi geçmiştir hafta sonunuz
Sen geldin ben gidiyorum canımcım , sabah erken kalkıcam...Mangalın şenlikli olmuştur inşallah....

Canlar hepinizi öpüyorum , cümleten iyi geceler...

ayyyyy çok tiksinç bi kaynana.. tiksinç olmayanı var mı acep..

Oyyyy ne taktikler kıssss , valla çok saygı duydum....
Belkıs Akkale bile unutmuştur bu rap şarkıyı

yanına erzak azık al yollarda aç bilaç kalma çok uzaktaymışlar..

kıss gelin hanım alcekmi eve seni pazar sabahının köründe görümceee...

iyi iyi otursun teyze orada..yılda 1 gelir 1 hafta da çekilir..

niye canım..gülüyoduk nekaa güzel..
iyi geceler..

evet çok eşki oluyore..

valla benim kayınpeder gelmesin diye 10 takla atıyom..iyi ki hakkarideyiz beyaaa
iyi geceler tatlım kıymatlım..

Mangalım şenlikliydi jidden millet kafayı bulup sürekli hem çaldı hem oynadı ama ben içmediğim için havaya girmedim uslu uslu oturup çekirdek çitledim. Sana iyi geceler yarın için iyi gezmeler bideneeem

tiksinç olmayan var da bize denk gelmemiş
gelin birdyi almıyomuş eve o kaaa kaynanaları yakalım dedi,görümce olaraktan saldırıya uğramasın
ehh işte ne zamandır da gelmiyo,1 hafta çekicez mecbur

Kıslar yeni geldim eve siz gitemeden yakalıyım diye geçmişi okumadım umarım iyi geçmiştir hafta sonunuz
hoşgeldin datlım..
saf saf oynuyolar napsınlarçok geçmeden de acı gerçeği öğreniyolar tabisi

Mangalım şenlikliydi jidden millet kafayı bulup sürekli hem çaldı hem oynadı ama ben içmediğim için havaya girmedim uslu uslu oturup çekirdek çitledim. Sana iyi geceler yarın için iyi gezmeler bideneeem
eferim.. kıss ben bugün az daha soğukkk buzzz gibi birayı hüpletcektim ama tuttum kendimi..şalgam suyuna daldım direk..
ama kendime 75 i görürsem ödül olarak vericem..
tabii sonra yine ++ olcem..

tiksinç olmayan var da bize denk gelmemiş
gelin birdyi almıyomuş eve o kaaa kaynanaları yakalım dedi,görümce olaraktan saldırıya uğramasın
ehh işte ne zamandır da gelmiyo,1 hafta çekicez mecbur

allam yareppim nekaa güleriimm...ayyy çok fenayımm..ama şok komik olur kıss..du bakali noolcak

bol bol yürürsün bebişim..zaman akarr geçer..

Hoşbulduk Sersumcum , valla bende zor tuttum ama hafta içi hep kabızlık problemi çekmiştim bugün kahvaltıda bol yeşillik sayesinde 3 kez .ıçtım ve eve gelip yartıldım 65 çıktım pek sevindim budemektirki inşallah yarın sabah 64 çıkcam

Şalgam suyu tuzdan dolayı su tumazmı ben korkudan pek içmiyorum ki çok severim

allam yareppim nekaa güleriimm...ayyy çok fenayımm..ama şok komik olur kıss..du bakali noolcak

bol bol yürürsün bebişim..zaman akarr geçer..

arkası yarın gibi merakla bekleyelim
güsel çözüm

kısslar ben çıkıyorum,çok yoruldum bugün uykum geldi....
herkese iyi geceler bol leptinler

64
ama çok seviyom naapıyım yavv..turşu niyetine..

arkası yarın gibi merakla bekleyelim
güsel çözüm

kısslar ben çıkıyorum,çok yoruldum bugün uykum geldi....
herkese iyi geceler bol leptinler
iyigeceler tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…