Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın cnımmm Ha evet yoğurt bende işe yaradı. Kür olarak yapmıyorum ama. İlaç içmek için başlamıştım. 08:00-16:00-24:00 te içtiğim için kilo yapmıycak bişey olarak Tarçınlı yoğurt yedim. Ve wc sorunum çözüldü. Normalde bir hafta verir diğer hafta veremezdim kilo. iki hafta önce 1500 gr geçen hafta da 900 gr verdim. Bence hızlandırıyor.[/QUOTE]

gunaydın cıgdemcım yogurt dıyetlerde cok onerılen bırsey zaten ben kg verırken cok tuketıyordum bırde lımonlu suyu cok ıcıyordum kesınlıkle faydası oluyodu bu ıkısının.tbrk ederım canım dılerım herkes saglıklı bır sekılde hedefıne ulasır sersumum selam bebekkk kızın nasıl oldu

hadi bakalım hem pro hem yoğurt kürü nasıl olcek görüciizz
doyarsın be makbuşum..bak biara çılbırı da dene çok güzel oluyii..hem sen öğrencisin hep et yiyerek bütçeyi zorlama gülüm..
kızlar şu yoğurtlu kürü kahvaltı hazırlamadan hemen önce yedim ve kahvaltımı bitirmekte zorlanıyorum şimdi resmen doyurdu ya

Merhaba kızlar bende bu gün start yaptım
hoşgeldin hadi hayırlısı
canım sen biara gelmiştin sanki aramıza yanlış mı hatırlıyorum..:44::44:

ilk günün şaşkınlığı tatlım..ben de diyom niye doymuyom..
sersem ettin beni akasyam..
ısmarlarım kıı ısmarlamam mıı..özsütten pasta bile ısmarlarım..

sende o performansı görüyom ben..

temem buldumm bundan sonra kaçamak yapanı fıratın annesine satarız diye korkutalım..

çıt çıt çıt .çıt

ayol yanlış yükleme kurbanı oldun deseneee...

biz bu hafta deneyek bildiririz datlum..ne çektik bee

Son düzenleme:

günaydın yavruuu..

iyi maşallah eski caduu hallerine döndü bu iyi olduğunun bir ispatı galiba sanursam

sen nöörüyon ..misafir var mı..otel full müü

hoşgeldin beyaa...başlıycan mı karataya yoksa bi kendimi toparlıyayım mı diyosun..

eşyaları aldınız mı bakem..kaynana karıştı mı

pampiş kıss sen de karataya başlama hikayeni paylaşsana müsait olduunda..gülümm herkeslere örnek olsun..motivasyon olsun..

Kızlar neden acaba sizleri çok özlüyorum,sadece okumak bile bana yetiyor.
Sabah menüm saat 12
2 köy yumurtası
Peynir zeytin
Domates sLatalık biber dere otu
Açık bir çay tabikisi şekersiz
Ama hala 99 dan aşağı düşemedim

ne çektik beee bu topiğimizin sloganı gibi oldu beyaa..

cicim sen de şu yoğurt kürünü dene bence..proya da katılabilirsin..

hoşgeldin beyaa...başlıycan mı karataya yoksa bi kendimi toparlıyayım mı diyosun..

Hoşbuldum annem benim. başlıcam başlıcam kilo aldım birsürüüüüüü . psikolojimm berbat oldu. göbek çıktı gene. ama salı günü başlıcam sanırım. bu gece Çanakkaleye gidiyorum. Yarın gece döneceğim. Ondan sonra gelsin Karatay.Kardeşimde bana uyacak. O da kilo aldı..

Eşyalarımı büyük büyük bi çoğunluğunu aldık. Çok karıştığı söylenemez. Annem ve babamda geldi. Kardeşimde vardı. Cümbür cemaat bir alışveriş yaptık. Evimize koyduk odanın birine . perdelerin siparişini de verdik. Büyük işler bitti yani. yorucu ama güzel bir hafta geçirdimm kiii

Sizleri de çok özledimm.

hoşgeldin canım.biz galiba sanursam bağımlılık yapıyozz...

Evet canım ufak bi deneyiyim oldu şimdi insallah kesin dönüş yaptım

oh oh sevindim bebişim..bak karışsaydı döverdim haa... Allah tamamına erdirsin güle güle kullanın inşallah...

kıss amma çok geziyon.. bundan sonra otur bakem ver şu göbişi..bak gelinlikte pöörtler sonra

sende o performansı görüyom ben..

temem buldumm bundan sonra kaçamak yapanı fıratın annesine satarız diye korkutalım..

çıt çıt çıt .çıt

Herkes aynı şeyi söylüyo :78: Herhalde cadı gözüküyorum

satarım valla hiç acımam

Sanal çekirdek kız doyuruyo

O olumları gözünün önünden kaldır canım. Yoksa veremezsin. Gözünün önünde olmayınca unutuyorsun

Sende çok kilo vermişsin canım. Limonlu su kulağım için de iyi olabilir aslında kan akışını hızlandırdığından kulak dolaşımım da iyi olur belkü İçmeye devam ediyim o halde. Zaten doymadım ya. Yoğurt kalmamış yiyemedim bi omlet bide çay işte

Selammmm hatunlarrr ben geldddiiiimmmmm

Hoşgeldiiinn

Ayak üstü sorgu Çıt çıt çıt çıt...

pampiş kıss sen de karataya başlama hikayeni paylaşsana müsait olduunda..gülümm herkeslere örnek olsun..motivasyon olsun..

Bnede çok merak ediyorum yaa :18::18::18: Papadiya çok vermiş gerçekten

ne çektik beee bu topiğimizin sloganı gibi oldu beyaa..

cicim sen de şu yoğurt kürünü dene bence..proya da katılabilirsin..

Toplu pro harekatı

Valla bende ondan tırsıyorum da oturamıyorum yerimde oturtmuyorlar ki. Çanakkaleye gitmesem urfadan gelemiyecektim daha. Son yıl olunca arkadaşlar da diyo birşeyler yapalım. Öyle dolanıyoruz işte.

Hoşbulduuummmm

ahh ahhh neyse zararın neresinden dönülse kardır datlım..önemli olan burada olmak
Evet canım ufak bi deneyiyim oldu şimdi insallah kesin dönüş yaptım
hadi hayırlısı canım..
ben de öyle gözükürüm..tırsarlar valla

sorgularım beeennn
kıss 40 kilo dilekolay..

Valla bende ondan tırsıyorum da oturamıyorum yerimde oturtmuyorlar ki. Çanakkaleye gitmesem urfadan gelemiyecektim daha. Son yıl olunca arkadaşlar da diyo birşeyler yapalım. Öyle dolanıyoruz işte.

annem kızıyo de döğcek beni de..gitçekseniz karamürsele değirmendereye kadar müsade ediyom..çanakkale son..

Amin canım

annem kızıyo de döğcek beni de..gitçekseniz karamürsele değirmendereye kadar müsade ediyom..çanakkale son..

İnşallah annemm :)))

yemeklerden önce
2-3 kaşık yoğurdun içine
hepsinden birer silme çay kaşığı
zencefil
zerdeçal
tarçın

yiyiyorsun sonra detoksss oluyosunn...hadi bakalımm.

Hımm. herşeyden vardı sanki ama baharat kutuma bakmam lazım..

valla benimde hiç aklımda yoktu birkaç tişört çıkarayım dedim akşamı buldum:))))birde yıkayıp kaldırmıştım hepsini ama burası rutubetli hep kokmuş,hepsini yıkadım,kuruttum.allahtan kurutma makinem var.bir kısmını da dışarda kuruttum.ama şimdi daaaaaaaaaaaaaaağ gibi bir ütü var ve ben birazdan pikniğe gitcem.aman napayım haftasonunda bir eğlenemiyeceksem dimi:))).neyse menümü yazayım da kaçayım
sabah:klasik karatay kahvaltısı yazayım kısaca ama ceviz yerine çiğ badem yedim.birde yumurta 1 tane

pikniktede tavuk slata ve ayran olur büyük ihtimalle kaçamak yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…