Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım hoşgeldin aramıza

2. öğünüm

zeytinyağlı taze fasulye
1 kaşık ekşili köfte
semizotu salatası
yoğurt
mercimek çorbası

sonra da dondurma

oh oh misss... benim de mutvak toplancak ama hic gidesim yok, sonra siz nasilsa esler gelince gidiosunuz, o zaman gider toplarim

zinhar yasak tabee

ayyy öyle bi dedinki icmesem mi acep :26::26::26:

evet dogru beslenince öyle tatli tuzlu krizi olmuyor onu ben de farkettim, bu zaten regl öncesi.. e biraz da insanin kendini simartmaya da ihtiyaci var yaa ama su kalan kilolari bi vereyim, cips yiycem, coklat yiycem, gofret yiycem, puding yiycem, sütlac yiycem ama hepsini bigünde yemicem tabi, ayni hatayi bi daha yapmam, kilo vermesi cok zor oluyor sonrasinda.. haftada bigün kacamak günü yapcam

nolsun iste, cene caliyoruz, sohbet ediyoruz felan bugünkü menün güzelmis arada kacan o sey neyse onu görmedik

biskolata canım

oh oh misss... benim de mutvak toplancak ama hic gidesim yok, sonra siz nasilsa esler gelince gidiosunuz, o zaman gider toplarim

ayyy öyle bi dedinki icmesem mi acep :26::26::26:

:

eşim evde kıss film izliyo..

fazla içme bence tam lanet kalktı derken geri gelmesin..sabah günkurusu yersen biraz azalır canım tatlı krizin

Kıslar nabersiniz henüz geçmişi okumadım bir kaç saat pc bende.Bu sabah tartıda 63.7 çıktım canım sıkıldı 2 gün üst üstüste kaçamak olursa böööle olur tabee bu sabahta 2 dilim kepek ekmeği akşamda 1 kase çilekten başka kaçamağım yok dün akşam 3 saat yürüdüm bugün de tüm gün ayaktaydım anca koltuğa koydum totomu

eşim evde kıss film izliyo..

fazla içme bence tam lanet kalktı derken geri gelmesin..sabah günkurusu yersen biraz azalır canım tatlı krizin

gün kurum yok canim yaaa... burda bulamadim, trye gidince alcam artik. bi ara vardi ne olduysa kalmamis markette... o kadar cok konustumki tatli istegi hakkinda o da kacti

evde çocuk olunca oldu yani hep aburcubur sersumum
ah sorma ahh..bir dolabın 2 rafı dolu ama yemiyorum
hoşgeldin cicim..
okaa yürümüşün erimiştir canım..ben de yaptım bugün kaçamak 2km kadar da yürüdük eşimle

gün kurum yok canim yaaa... burda bulamadim, trye gidince alcam artik. bi ara vardi ne olduysa kalmamis markette... o kadar cok konustumki tatli istegi hakkinda o da kacti

oo kötüymüş o..hurma ya da normal kaysı ya da çekirdekli siyah üzüm(kuru) ya da erik kurusuu olabilüürr..bulabilirsen
aman kaçsın kaçsın

kiiizzzzz anma adini, adini aninca insanin cani cekiyomus sen ona 9 harfli de en iyisi zaten ne zamandir yemiyorum pek de sverim öyle abur cuburu

6 yaşında yeğenim varda ne bulursa yedi kııız önümdebayılacam en sonunda bitanecik yürütüverdim
yarında bizde herhalde yandım ben

aaa evet yaaa ben kuruyemis karisimi alcaktim bak unuttum, onun icinde kuruüzüm vardi, hatta bi ara kahvaltilarda yiyordum yogurda katip, hic tatli ihtiyacim olmuyodu.. dur ben yine öyle arada kahvaltida yiyeyim, iyi fikir canim tesekkürler

6 yaşında yeğenim varda ne bulursa yedi kııız önümdebayılacam en sonunda bitanecik yürütüverdim

ya cocugun oldugu evde diyet cok zor gercekten kocam bi paket cips alsa gözlerim böyle oluyo acaba yesemmmi diye, e birde cocuklu evi düsün neler yokki.. allah diyet yapan annelere sbair versin valla

ben 63 ü bi görsem razıyım kız iyi vermişsin istikrarlısın belli takma okadar bide beni düşün 72 ye bile gelemedim

yapayım annem annem hangi menüden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…