- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
aynen aynen .. ben ki bi oturuşta yarım kilo şekerpare yerim yaniama hazır gıda evet yasak malesef tadandırıcı bile yok .. tatlı krizi diyince eskisi kadar yok krizlerim karataya başladığımdan bu yana ona dikkat ettim bende :26:
afiyet olsun canım..sen de yapmışın kaçamak
hoşgeldin..5 kilo harika
ohh ellerine sağlık..bana da yapsana annem annem nekaa güzel hazır yemek
menü de çok güzel
yürüyüş
ben de temizliği bitirdimbulaşık makinesini boşaltıp kirlileri yerleştirmek kaldı
zinhar yasak tabee
aynen aynen .. ben ki bi oturuşta yarım kilo şekerpare yerim yaniama hazır gıda evet yasak malesef tadandırıcı bile yok .. tatlı krizi diyince eskisi kadar yok krizlerim karataya başladığımdan bu yana ona dikkat ettim bende :26:
bugün yeğenim bende pek girme fırsatım olmadı
bilgisayarda oyun oynuyor gelmeden menümü yazayım
sabah=2 yumurta peynir zeytin salatalık fındık çay
öğlen= 3 kanat 4 kaşık kısır çay fındık ceviz 1adet biskolata
akşam= yoğurtlu ıspanak salata
artık ayran çay diye günü kapatırım
sizler naptınız geçmişi okuyamadım
bakababilirsem bakayım biraz
2. öğünüm
zeytinyağlı taze fasulye
1 kaşık ekşili köfte
semizotu salatası
yoğurt
mercimek çorbası
sonra da dondurma
oh oh misss... benim de mutvak toplancak ama hic gidesim yok, sonra siz nasilsa esler gelince gidiosunuz, o zaman gider toplarim
ayyy öyle bi dedinki icmesem mi acep :26::26::26:
evet dogru beslenince öyle tatli tuzlu krizi olmuyor onu ben de farkettim, bu zaten regl öncesi.. e biraz da insanin kendini simartmaya da ihtiyaci var yaaama su kalan kilolari bi vereyim, cips yiycem, coklat yiycem, gofret yiycem, puding yiycem, sütlac yiycem ama hepsini bigünde yemicem tabi, ayni hatayi bi daha yapmam, kilo vermesi cok zor oluyor sonrasinda.. haftada bigün kacamak günü yapcam
nolsun iste, cene caliyoruz, sohbet ediyoruz felanbugünkü menün güzelmis arada kacan o sey neyse onu görmedik
oh oh misss... benim de mutvak toplancak ama hic gidesim yok, sonra siz nasilsa esler gelince gidiosunuz, o zaman gider toplarim
ayyy öyle bi dedinki icmesem mi acep :26::26::26:
:
kiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz allah iyililgini senin
anam ben neyse de, cigdos o testereyi alir, o kaynanayi da pisman eder valla
biskolata canım
eşim evde kıss film izliyo..
fazla içme bence tam lanet kalktı derken geri gelmesin..sabah günkurusu yersen biraz azalır canım tatlı krizin
ah sorma ahh.evde çocuk olunca oldu yani hep aburcubur sersumum
hoşgeldin cicim..Kıslar nabersinizhenüz geçmişi okumadım bir kaç saat pc bende.Bu sabah tartıda 63.7 çıktım canım sıkıldı 2 gün üst üstüste kaçamak olursa böööle olur tabee bu sabahta 2 dilim kepek ekmeği akşamda 1 kase çilekten başka kaçamağım yok dün akşam 3 saat yürüdüm bugün de tüm gün ayaktaydım anca koltuğa koydum totomu
gün kurum yok canim yaaa... burda bulamadim, trye gidince alcam artik. bi ara vardi ne olduysa kalmamis markette... o kadar cok konustumki tatli istegi hakkinda o da kacti
kiiizzzzz anma adini, adini aninca insanin cani cekiyomussen ona 9 harfli de en iyisi zaten ne zamandir yemiyorum pek de sverim öyle abur cuburu
ah sorma ahh..bir dolabın 2 rafı dolu ama yemiyorum
hoşgeldin cicim..
okaa yürümüşün erimiştir canım..ben de yaptım bugün kaçamak 2km kadar da yürüdük eşimle
oo kötüymüş o..hurma ya da normal kaysı ya da çekirdekli siyah üzüm(kuru) ya da erik kurusuu olabilüürr..bulabilirsen
aman kaçsın kaçsın
6 yaşında yeğenim varda ne bulursa yedi kııız önümdebayılacam en sonunda bitanecik yürütüverdim
yarında bizde herhalde yandım ben
aaa evet yaaa ben kuruyemis karisimi alcaktim bak unuttum, onun icinde kuruüzüm vardi, hatta bi ara kahvaltilarda yiyordum yogurda katip, hic tatli ihtiyacim olmuyodu.. dur ben yine öyle arada kahvaltida yiyeyim, iyi fikir canim tesekkürler
6 yaşında yeğenim varda ne bulursa yedi kııız önümdebayılacam en sonunda bitanecik yürütüverdim
yarında bizde herhalde yandım ben
Kıslar nabersinizhenüz geçmişi okumadım bir kaç saat pc bende.Bu sabah tartıda 63.7 çıktım canım sıkıldı 2 gün üst üstüste kaçamak olursa böööle olur tabee bu sabahta 2 dilim kepek ekmeği akşamda 1 kase çilekten başka kaçamağım yok dün akşam 3 saat yürüdüm bugün de tüm gün ayaktaydım anca koltuğa koydum totomu
hoşgeldin..5 kilo harika
ohh ellerine sağlık..bana da yapsana annem annem nekaa güzel hazır yemek
menü de çok güzel
yürüyüş
ben de temizliği bitirdimbulaşık makinesini boşaltıp kirlileri yerleştirmek kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?