Valla çok iradelisinbugün yan komşum kızımla yaşıt olan çaya çagırdı çay öncesinde kagıt helva arasında dondurma ikram etti mahsusmu yapıyosun dedim bişşey olmaz abla ye ne olacak yemem saol dedim çaya talim ettim kızmamak eldemi
Survivor olmayınca hayat boş , bomboşşşştabee survivor yok
iyi yatırım demiihee kıss her eve lazımlık lazım deyip almıştık zamanında
ben zaten birdyi okudukça acaba ablam mı yazıyo diyorumo da aynı birdy gibi kaçamağa bi başladımı herşeyi son kırıntısına kadar yiyiyo
Lazımlıklarımız olmadan topiğe girmiyoruz biz , sizin haberiniz yok mu yoksa kızlar
He , Leylakımın aplasıyla ben ruh eşiyiz , o benim bu dünyadaki diğer yarım
Ayaklarımdan pek hoşlanmamış gibi gördüm seni
hee kıss her eve lazımlık lazım deyip almıştık zamanında
ben zaten birdyi okudukça acaba ablam mı yazıyo diyorumo da aynı birdy gibi kaçamağa bi başladımı herşeyi son kırıntısına kadar yiyiyo
iyi yatırım demii
yaww kayınçom aramızda yardım toplayıp bi lazere mi yollasak seni..az düzelir belkii
Eee kaçamak yapıldı mı hakkı verilmeli....
Eee kaçamak yapıldı mı hakkı verilmeli....
Yok yoook , o kıllar kışın ayağımı sıcak tutuyo
İyi geceler canım...ben yatiyom kizlar iyi geceler
Hakkımıı veriiinnn..hakkının karısııı..iğğğyyy..yeterince iğrenç mi espirümm
sizinle kimseler yarışamazz
iyi geceler canım..ben yatiyom kizlar iyi geceler
yeminle aynı ablamın cümlesi
canım uyuma da önemli bir de öğünler arası en az 4-5 saat olmalı ki leptin devreye girsin..leptinin en çok salgılandığı vakit de gece 2-5 arası..onun için erkeen yatmalı kaçırmamalıyız.
iyi geceler canım..
babannem gibi paçalı don da giyersin sen sıcak diye
öğün araları olayı tamam .. bi uyuma sıkıntı oluyor 12 de bile yatsam anca 2 gibi uykuya dalmış oluyorum
Ohhh senin tarif de güzelmiş...
Çarpıntıdan korkma , ben biliyorum onu artık....
Bizde de Kuzey-,Güney açık ...Kuzey 15 dakkadır falan monolog yapıyo , Cemre'ye evlenme teklif etti şimdi , Cemre nihayet konuştu ve "nevet" dedi...Öpüşmek yok , sarılıyolar mütemadiyen....
napıyon cicim özletiyon kendini
ne olsun canum ya ugrasıp duruyorum fırsat buldukca takılıyorum bazen gelıyorum kımseler olmuyor
sende mi bürütüsss..
Valla çok iradelisin
Survivor olmayınca hayat boş , bomboşşşş
Tabe kısss , siz giymiyo musunuz ? Benim ev donlarım vardır koca koca , evde giyerim onları , böööle pamuklu pamuklu ...
İşte ya , diyorum ben ruh eşim diye
aman allah ım yoksa birdy keylak kardes mi
hahahahaaainsallah canim, bir aydan az kaldi yaaaa ben halen yerimde sayiyorum :18::18::18::18:
ben de bi cay alaiym barim yavvv
ay bu da benden:13::13::13::13:
geç geliyon tatlım ondan..
olabilürr..bizi mi işletiyolar...
bizim hepimizin var birer lazımlığı leylakın benim melexinin birdy ve oyamın..eski topikte almıştık de mi kızlar..melexinin maceralarında
onu denedim pek begenmedim ben
sonrasında yürüyüşe kaçtım canım yoksa tutamayacaktım kendimi
Ohhh senin tarif de güzelmiş...
Çarpıntıdan korkma , ben biliyorum onu artık....
Bizde de Kuzey-,Güney açık ...Kuzey 15 dakkadır falan monolog yapıyo , Cemre'ye evlenme teklif etti şimdi , Cemre nihayet konuştu ve "nevet" dedi...Öpüşmek yok , sarılıyolar mütemadiyen....
sende mi bürütüsss..
bugün yan komşum kızımla yaşıt olan çaya çagırdı çay öncesinde kagıt helva arasında dondurma ikram etti mahsusmu yapıyosun dedim bişşey olmaz abla ye ne olacak yemem saol dedim çaya talim ettim kızmamak eldemi
bi de bişey olmaz demiyolar mı çileden çıkıyom..
cok guzel fikir bende yapayim. Buzlukta o olunca en azindan fazla baska bir sey yemem,
Bu arada pantolonumu denedim. Pek bir degisiklik yok. Yaklasik 20 gun once denemistim. Ama kilomda da degisiklik pek yok. Onun icin hep ayni,
olsun 20 gun sonra degisicek eminim
Lazımlıklarımız olmadan topiğe girmiyoruz biz , sizin haberiniz yok mu yoksa kızlar
He , Leylakımın aplasıyla ben ruh eşiyiz , o benim bu dünyadaki diğer yarım
Ayaklarımdan pek hoşlanmamış gibi gördüm seni
iyi yatırım demii
yaww kayınçom aramızda yardım toplayıp bi lazere mi yollasak seni..az düzelir belkii
ben yatiyom kizlar iyi geceler
iyi geceler canım..
babannem gibi paçalı don da giyersin sen sıcak diye
Tabe kısss , siz giymiyo musunuz ? Benim ev donlarım vardır koca koca , evde giyerim onları , böööle pamuklu pamuklu ...
e bende yağ çok üşümüyo totom..zayıflarsam senin gibi alırım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?