Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ah bu kuzular neden hep anneanneye gidince hasta oluyor bilmiyorum sanki buzda yatırıyoruz evden dışarı çıkmıyor bronşioit olmuş zatürre ye doğru gidiyormuş çocukların hiçbiri hasta olmasın ya
Çok geçmiş olsun.
Yeni nesil sanki fanusta yetişiyor, her şeyden hasta oluyorlar maalesef.

Listemiz hayırlı olsun
Kilo verenler
1.ficans
2.aaaddaaa
3.sersum
4.nadalvanos

Kilo alanlar
Svltr
mesmeser

Sabit kalanlar
Sabahvesen
Okuyucuu
Sarfansari

Ellerine sağlık Can'ım haftaya hep beraber verelim inşallah

Ah bu kuzular neden hep anneanneye gidince hasta oluyor bilmiyorum sanki buzda yatırıyoruz evden dışarı çıkmıyor bronşioit olmuş zatürre ye doğru gidiyormuş çocukların hiçbiri hasta olmasın ya

Geçmiş olsun Can'ım

sersum sersum akşama kalmamıştır o kahvaltı merak etme Can'ım önümüze bakalım;)

günaydın güzeller...bugün fizik tedavim başlıyor..akşama da yatılı misafirim var ..11-12 gibi gelirler..işimi halledip döneceğim hemen..umarım fizik tedavim işe yarar kızlar..:dua::dua:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
omlet
peynir zeytin
1 gün kurusu

günaydın güzeller...bugün fizik tedavim başlıyor..akşama da yatılı misafirim var ..11-12 gibi gelirler..işimi halledip döneceğim hemen..umarım fizik tedavim işe yarar kızlar..:dua::dua:
kahvaltım
omlet
peynir zeytin
1 gün kurusu
İnşallah canım kendini korursan işe yarıyor ben boyum fıtığım için iki kez gördüm epey rahatlama oldu, ilk hafta ağrılar biraz artıyor 2. hafta rahatlama başlıyor, şifa olur inşallah

Canlarım affınıza sığınıyorum yoğunluktan haftasonunu okuyamıyorum malesef, ben bu hafta yeniden başlıyorum bakalım hep spora da başlayacağım inşallah, kronik bel ağrılarımın sebebi belli oldu malesef romatizma başlamış dr spor önerdi, dün kahvaltıda altın vuruşu yaptım son olarak yöresel bir kahvaltı ile, inşallah ödemler ve alınan artılar gider bakalım tarçınlı suya başlıyorum bugün

kahvaltım
omlet
peynir zeytin
1 gün kurusu
İnşallah şifa bulursun canım gelen misafirler yabancı mı fizik tedavi sürerken biraz dinlenmek gerek

Canlarım affınıza sığınıyorum yoğunluktan haftasonunu okuyamıyorum malesef, ben bu hafta yeniden başlıyorum bakalım hep spora da başlayacağım inşallah, kronik bel ağrılarımın sebebi belli oldu malesef romatizma başlamış dr spor önerdi, dün kahvaltıda altın vuruşu yaptım son olarak yöresel bir kahvaltı ile, inşallah ödemler ve alınan artılar gider bakalım tarçınlı suya başlıyorum bugün
Kolay gelsin canım bende bugün yediklerime daha fazla dikkat edeceğim zaten çocuk hasta olduğunda bende iştah gitti

Kolay gelsin canım bende bugün yediklerime daha fazla dikkat edeceğim zaten çocuk hasta olduğunda bende iştah gitti
Canım çok geçmiş olsun kuzuya, benimde ovülasyon döneminde çok iştahım açılıyor aynı regl dönemindeki gibi, cumadan beri zor tuttum hatta tutamadım kendimi ama artık duuurrr dedim :duduk:

şalgam suyu da çok iyi geliyor bağısaklara..ben 2 haftadır boğazım acıdığı için yakıyor içemiyorum..dene istersen..

benim bildiğim verdiğim linke tıklarsan açılıyor hesabın olmasa da diye biliyorum ama..:KK64:dene istersen:KK66:

tamam canım deneyeceğim teşekkür ederim şuan düzeldim gözüküyor ama midem hassas

Bugun benim dogum günümmmmmmmmm

canısııııııııııı yetişemedim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu senelere sevdiklerinle :)

GÜNAYDIN FISTIKLARIMMMMMMMMM :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Bugün tartıldım 57.1'den 56.4'e düşmüşüm.

Diyetsiz gidiyorum 600 gram vermişim. Karın bölgesinden baya bir incelme oldu. 2 gündür kürümü yapamadım bu akşam devam ettiricem.

@demirleke Nice yıllaraaa fıstığım benim <3 Squat challenge başladın mı? Ben yapamadım bugün başlayalım istersen.
canım ben cuma günü 20
cumartesi 25
pazar 30 yaptım.
bugün yok .
yarın devam.

kızlarım hayırlı sabahlar iyi bir hafta olsun inşaallah

pazar günü
saat 11 de

klasik kahvaltı

saat 5 de
çorba
2 kaşık pilav
2 kaşık türlü
1 dilim kepek ekmek

saat 20.00
2 çay

Günaydın kızlar
Benim de çok boğazın ağrıyor iki gundur,
Ilaç başladım bol sıvı iletiyorum

Bugün karataya başlıyorum
Sabah bir ayrıldım cuma gününde 700 gr fazla
Sanırım hafta sonu kişi yedim onun sıklığı

Kahvaltı
2 yumurta
8 zeytin
8 10 fistik
Peynir, marul, elma olacak.

Ara yok k aratayda türk kahve si içerim sadece

Akşama da yeşil merci ek yemeği, salata diye planlıyorum.

Yani bugün yeni diyetimjn ilk günü. Kilo vermese de 1ramazana kadar uygulayacagim en az.

kızlarım hayırlı sabahlar iyi bir hafta olsun inşaallah

pazar günü
saat 11 de

klasik kahvaltı

saat 5 de
çorba
2 kaşık pilav
2 kaşık türlü
1 dilim kepek ekmek

saat 20.00
2 çay
afiyet olsun canım .

ben de pazar günü saat 10 da kahvaldı
haşhaşlı çörek . kendim yaptım.
salatalık. peynir zeytin 2 yumurta

öğlen yok .
dışarıdaydık.
zaten 10 da yemiştim. benim için çok geç bir saat . 6 buçukta kahvaltı yapıyorum hafta içi

akşam 1 greyfurtun üzerine çikolata sos . çok az tiramisu.

bol çay . 1 bardak kahve.

canım ben cuma günü 20
cumartesi 25
pazar 30 yaptım.
bugün yok .
yarın devam.
Ben dun yapmayi unuttum. Ondan bugün 20 ile yeniden başlıyorum. Cizele hazirlayacip buzdolabına alacağım unutmamak için
Önceki yaptığımda da böyle yapmıştım, düzenli olmustu

Back
X