Ayyy canım çok geçmiş olsun aynı durumu yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum 3 gündür diş derdine kızım çok huysuz halsiz bitkindi vücut direnci düşünce dün sabahtan beri öksürük balgam ve ağır gribe döndü akşam eşim iş dönüşü pert bir halde geldi kendini yatağa zor attı hala yatıyor ben kızla uğraşırken perişan oldum ne yapacağımı şaşırıyorum sonunda bende bu sabah burun akıntısı veboğaz acısıyla kalktım ilerlemesinden korkuyorum ben hasta olursam bakacak kimsede yokKızlar ben bir süre daha böyle arada gidip geleceğim büyük kızım ve ben farenjit olduk
Küçük kızım da 8 tane dişi bir an da patlayasi tuttu kaç gündür uyku yüzü görmüyorum spor ve diyete ara verdim ama zaten pek bir şey de yiyemiyorum öksürmekten perişan olduk kızımla kendimi geçtim yavrum sürekli ağlıyor uykusunda anne uyumak istiyorum diye ama uyuyamıyor öksürmektenvallahi ne yapacağımı şaşırdım ben keşke çocuklar bebekler hiç hasta olmasam sıkıntı çekmeseler
Idlib de şehit düşen mehmetlerimiz de yaktı cigerlerimizi ne desek boş bu saatten sonra ah gidene vah kalana Rabbim ailelerine bol sabır metanet versin.