Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar ben bir süre daha böyle arada gidip geleceğim büyük kızım ve ben farenjit olduk
Küçük kızım da 8 tane dişi bir an da patlayasi tuttu kaç gündür uyku yüzü görmüyorum spor ve diyete ara verdim ama zaten pek bir şey de yiyemiyorum öksürmekten perişan olduk kızımla kendimi geçtim yavrum sürekli ağlıyor uykusunda anne uyumak istiyorum diye ama uyuyamıyor öksürmekten 😢 vallahi ne yapacağımı şaşırdım ben keşke çocuklar bebekler hiç hasta olmasam sıkıntı çekmeseler😢

Idlib de şehit düşen mehmetlerimiz de yaktı cigerlerimizi ne desek boş bu saatten sonra ah gidene vah kalana Rabbim ailelerine bol sabır metanet versin.
Ayyy canım çok geçmiş olsun aynı durumu yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum 3 gündür diş derdine kızım çok huysuz halsiz bitkindi vücut direnci düşünce dün sabahtan beri öksürük balgam ve ağır gribe döndü akşam eşim iş dönüşü pert bir halde geldi kendini yatağa zor attı hala yatıyor ben kızla uğraşırken perişan oldum ne yapacağımı şaşırıyorum sonunda bende bu sabah burun akıntısı veboğaz acısıyla kalktım ilerlemesinden korkuyorum ben hasta olursam bakacak kimsede yok

Ayyy canım çok geçmiş olsun aynı durumu yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum 3 gündür diş derdine kızım çok huysuz halsiz bitkindi vücut direnci düşünce dün sabahtan beri öksürük balgam ve ağır gribe döndü akşam eşim iş dönüşü pert bir halde geldi kendini yatağa zor attı hala yatıyor ben kızla uğraşırken perişan oldum ne yapacağımı şaşırıyorum sonunda bende bu sabah burun akıntısı veboğaz acısıyla kalktım ilerlemesinden korkuyorum ben hasta olursam bakacak kimsede yok
Canım çok geçmiş olsun.
Olmadı kızı Dr a götürün bugün.
Sen de keşke serum taktirabilsen, çünkü bu hastalık dinlenmeyle geciyor, senin de fırsatın yok dinlenmeye. Başlamadan serumla tedbir alsan.

Ben de gece boğaz ağrısıyla uyandım. Sabah kalktım ki hala ağrıyor. Hemen bitki çayı yaptım yumusasin diye.

Erkekler ne güzel, hasta olunca yatıyorlar, eşim de hastaydı bir kaç gündür, yattı sürekli, biz hep ayaktayiz

canim benim. gecmiş olsun .kızçeme ve sana.
inşallah ilerlemez öylece kalır.
daha gecen hasta olmuştunuz kuzum .bu son olsun insallah. bahar geliyor az kaldi.
hastiklar gjtsin bitsin insallah.

Canım çok geçmiş olsun.
Sen de keşke serum taktirabilsen, çünkü bu hastalık dinlenmeyle geciyor, senin de fırsatın yok dinlenmeye. Başlamadan serumla tedbir alsan.

Ben de gece boğaz ağrısıyla uyandım. Sabah kalktım ki hala ağrıyor. Hemen bitki çayı yaptım yumusasin diye.

Erkekler ne güzel, hasta olunca yatıyorlar, eşim de hastaydı bir kaç gündür, yattı sürekli, biz hep ayaktayiz
canim kızin nasil oldu. iyileşti mi.belki kızınan bulaştı.
dikkat et kuzum sen de.
zencefil at agzina 1 parca .tazesinden. beklet agzinda. şifa.

sabah 1 bardak süt ile turk jahve içtim.
3 avuc fistik.1 kucuk kase kadardi.
simi taze fasulye yiyorum.buzluktan. . üstüne yarim limon sıktım. kızim da yedi.ikimiz yedik.

Eklentiler

• 20200229_113012.webp
    20200229_113012.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 25
canim kızin nasil oldu. iyileşti mi.belki kızınan bulaştı.
dikkat et kuzum sen de.
zencefil at agzina 1 parca .tazesinden. beklet agzinda. şifa.
Evet eşim de kızdan geçtiğini iddia ediyor.
Ama spor salonuna gidiyor, orada duş alıp çıkıyor, bence üşüttü.
Kızımın da hala burnu akıyor.
Eşim hiç böyle hastalanmamisti, baya ağır geçiriyor.

Kızlar ben bir süre daha böyle arada gidip geleceğim büyük kızım ve ben farenjit olduk
Küçük kızım da 8 tane dişi bir an da patlayasi tuttu kaç gündür uyku yüzü görmüyorum spor ve diyete ara verdim ama zaten pek bir şey de yiyemiyorum öksürmekten perişan olduk kızımla kendimi geçtim yavrum sürekli ağlıyor uykusunda anne uyumak istiyorum diye ama uyuyamıyor öksürmekten 😢 vallahi ne yapacağımı şaşırdım ben keşke çocuklar bebekler hiç hasta olmasam sıkıntı çekmeseler😢

Idlib de şehit düşen mehmetlerimiz de yaktı cigerlerimizi ne desek boş bu saatten sonra ah gidene vah kalana Rabbim ailelerine bol sabır metanet versin.
Canım 1 lt kaynamis dinlenmis suya 4 cay kasigi tuz 1 cay kasigi karbonat koy aklina geldikce gunde 3 4 kez gargara yap kiza sa yaptir gercekten birebir esimde de faranjit var kis boyu yapti hatta surekli yenilerim pet sise banyoda duruyor gidip gelip gargara yapiyor dene faydasini goreceksin
Organik sirkeyle de yapabilirsin onu da ayrı yap
Çok geçmiş olsun
60 olunca foto atacaktın öncesi sonrası isterizzz

Geçmiş olsun canım bu dış sorunları bitmedi biri biet diğeri başlar biz zorlanıyoruz minikler ne yapsın ağzını bile açmıyor acıyor galiba birşey yemek istemiyor elime vurup yemeği hep döküyor rabbim tüm miniklere şifa versin inşallah

Dünkü menüm
Sabah biraz peynir
Ve helva bir dilim ekmek

Akşama kadar ne su içtim nede çay boğazım yandı midem kötüydü

Akşam açlıktan
yarım soğanı kavurdum iki yumurta kırdım yedim
İki dilim ekmek
Sabaha kadar ikitane ağrı kesici içtim ağrıdan anca kurtuldum

Bugün 11 adet zeytin
Bir dilim peynir
İki dilim ekmek
Çay
Kavurmalı yumurta

Çok geçmiş olsun canım ılık suya limon soda yap iç canım thlol hot varsa ondanda yap iç canım bogazları baya yumuşatıyor

Canım çok geçmiş olsun.

canım kızı dün sağlık ocağına götürdüm büyük hastane ortamına sokmak istemiyorum adanada koronovirüs tehlikesi var aile hekimi de dolven ve calpol kullan gece yatmadan öncede bir damla verdi onada ıhlamur vermeye başladım kucağımda durduğu sürece sıkıntı yok keyfi yerinde yemek yemiyor ve üstümden inmiyor
canim benim. gecmiş olsun .kızçeme ve sana.
inşallah ilerlemez öylece kalır.
daha gecen hasta olmuştunuz kuzum .bu son olsun insallah. bahar geliyor az kaldi.
hastiklar gjtsin bitsin insallah.
inşallah canım sabahki gibi değilim boğazım geçti
Çok geçmiş olsun canım ılık suya limon soda yap iç canım thlol hot varsa ondanda yap iç canım bogazları baya yumuşatıyor
hep ılık şeyler içiyorum kupam hiç boş kalmıyor

canım kızı dün sağlık ocağına götürdüm büyük hastane ortamına sokmak istemiyorum adanada koronovirüs tehlikesi var aile hekimi de dolven ve calpol kullan gece yatmadan öncede bir damla verdi onada ıhlamur vermeye başladım kucağımda durduğu sürece sıkıntı yok keyfi yerinde yemek yemiyor ve üstümden inmiyor
inşallah canım sabahki gibi değilim boğazım geçti
hep ılık şeyler içiyorum kupam hiç boş kalmıyor
cok sükür canim.hasteneler riskli haklisin canim. gecmis olsun tekrar

kizlar kendime ispanal bowl yaptim.
smothi mak. ile ispanak yarim muz ve limon kabugunu su ile cektim.
ve bimmm den kiwii marka kahve cekme mak. aldim bugun. her turlu baharati da cektigini arkadaştan biliyirum

üstune chia cektim. toz oldu

bi taraftaki de çekilmiş keten tohumu
yiycem simdi.

Eklentiler

• 20200229_141849.webp
    20200229_141849.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200229_141829.webp
    20200229_141829.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 20200229_141807.webp
    20200229_141807.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 25
:KK68: :KK60::KK200::KK200:28.02.20 KİLO BİLDİRİM LİSTEMİZ

KİLO VERERENLER

1. @777MOM777 -1300 %-1,76:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK9::KK9::KK9:
2. Aytanesii Aytanesii -1000 %-1,65:KK28::KK28::KK68::KK25::KK25::KK9::KK9:
3.@mochachocolate -1000 %-1,59:KK55::KK200::sampiyon:
4.@miraycan84 -900 %-1,27:KK68::sampiyon::sampiyon:
5.@ficans -500 %-0,65:sampiyon:

SABİT KALANLAR
@sarfansari:KK9::KK9::KK25:
A aaadddaaa (korumada):KK25:

ARA VERENLER
@hayal_hatun:KK200:
@Zeze:KK200:
@İzole:KK200:
@Sersum:KK200:
@Zeyytin:KK200:
@ertuğrulunhalimesi:KK200:
Kızlar bildirmeye yazsın

BAŞLANGIÇ BİLDİRENLER
@Pamuk97:spor:
@nnnadal:spor:

Kilo alan yok maşallah:skandal::skandal::skandal:
Eline sağlık cnm liste güzel olmuş beni yanlış etiket yapmışsın ama sıkıntı yok pamuk92 olucaktı🤗😽

Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin ne zor hem sen hem bebek 😞 iyileşince başlarsın boşver sağlık daha önemli
kizlar kendime ispanal bowl yaptim.
smothi mak. ile ispanak yarim muz ve limon kabugunu su ile cektim.
ve bimmm den kiwii marka kahve cekme mak. aldim bugun. her turlu baharati da cektigini arkadaştan biliyirum

üstune chia cektim. toz oldu

bi taraftaki de çekilmiş keten tohumu
yiycem simdi.
Çok güzel olmuş eline sağlık yeni mak. hayırlı olsun cnm güle güle kullan
Bendede sinbo nun buna benzeri vardı şekerden pudra şekeri yapıyordum tane karabiberi öğütüyordum buzuda güzel kırıyordu ama iz yapıyordu kavanoz u sonra bıçaklı aparatı kırıldı hala yedek parçasını alıcam🙄

Eline sağlık cnm liste güzel olmuş beni yanlış etiket yapmışsın ama sıkıntı yok pamuk92 olucaktı🤗😽

Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin ne zor hem sen hem bebek 😞 iyileşince başlarsın boşver sağlık daha önemli

Çok güzel olmuş eline sağlık yeni mak. hayırlı olsun cnm güle güle kullan
Bendede sinbo nun buna benzeri vardı şekerden pudra şekeri yapıyordum tane karabiberi öğütüyordum buzuda güzel kırıyordu ama iz yapıyordu kavanoz u sonra bıçaklı aparatı kırıldı hala yedek parçasını alıcam🙄
Kusura bakma canım

Back
X