Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

of ne çok yazılmış . eşimgeldi .yemek hazırlıyam . nadal canım sünnet ettirmişsin küçüğü . maşallah kuzuma. Allah damatlığını da göstersin inşallah . Amin .

okuyamayacağım . mecburen çıkıyorum . yine gelir okurum inşallah . umuyorum.

telefonum da bozuldu. tüm rehber her şey gitti. başka telefona hat takınca.
şimdi telefon sipariş ettik . gelince memnin kalırım inşallah
Sağol canım atlattık inşallah 1 hafta oldu beklediğimden daha kolay oldu gözümde çok büyütmüştüm
Ben de dile getirmiştim bi ara mutfak kilitlemeyi🤦‍♀️

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin

Tüm haberlere çok sevindim canım gözün aydın hayırlı olsun emeklilik ev inşallah gelsin 7 ler

İyi tatiller adacım
Amin inşallah canım çok şükür atlattık
Kızlar neredesiniz ?
Yarın tarti günü diye, bugün birşey yemediniz mi :KK53:
Yok kız ben bugün misafirlikteydim çok fena kaçamaklar yaptım umarım kiloya yansımaz diyecem ama sanmıyorum 1 gün raydan çıksam ertesi gün hemen yarım kilo artıya geçiyorum nasıl iş bende anlamadım

İyi herkes canim şükür.
Ada tatilde
Sersumun eşi geldi, emeklilik dilekçesi verdi.
Önemli olaylarlar bunlar şimdilik 😄😊
Geçmişi okuyamadın diye ozetledim :KK66:
Ooo A aaadddaaa cım iyi tatiller nereye gittin bacım
sersum sersum canımmm gözünüz aydın rabbim bir daha ayırmasın yeni evinizde çook mutlu olun inşallah

Tatilde yine çok iyi gidiyorsun adacigim :KK66:
Tesekkurler canim😊
of ne çok yazılmış . eşimgeldi .yemek hazırlıyam . nadal canım sünnet ettirmişsin küçüğü . maşallah kuzuma. Allah damatlığını da göstersin inşallah . Amin .

okuyamayacağım . mecburen çıkıyorum . yine gelir okurum inşallah . umuyorum.

telefonum da bozuldu. tüm rehber her şey gitti. başka telefona hat takınca.
şimdi telefon sipariş ettik . gelince memnin kalırım inşallah
Hayirli olsun canim gule gule kullan gelince

Çok geçmiş olsun canım

Tüm haberlere çok sevindim canım gözün aydın hayırlı olsun emeklilik ev inşallah gelsin 7 ler

İyi tatiller adacım
Tesekkurler ficamscim
sersum sersum canımmm gözünüz aydın rabbim bir daha ayırmasın yeni evinizde çook mutlu olun inşallah
Canim manisa izmir yapiyoruz memlekete geldik😊

Az kalmis sersumcum once ev sonra tatil cok guzel cok😊
Aynen canım:KK66:
Canım evi buldunuz mu bulacak mısınız? Hemen nereye taşıyorsun evi kafam karıştı🤣
Canım arıyoruz kiraya çıkacağız Ankara içi yani:KK66:
Sabah esimin teyzesi pişi yaomis 1 tane ondan 1 dilim peynir 3 catal yumurta bir tatli kasigi susam ezmesi ve recel az ekmekle
Ikindi kuru uzum ceviz badem yedim kahve ile bir kucuk avuxcc
Afiyetler olsun
Ara
1 elma
1 gün kurusu

4 kase ayran aşı çorbası.
Nasıl gidiyor tartıda görürüz bakemm:KK8::KK8:

Çok geçmiş olsun canım

İyi tatiller adacım
Sağol canım Aminn inşallah:dua::KK36:
Selam kızlar
Bu sabah sirkeli su
Kahvaltı yapamadım
Öğlen 1 muz yer fıstığı badem ayran biraz kısır kahve 3 kare çikolata ne bulduysam yedim resmen
Akşam ekşili köfte salata ayran
Diğer günleri yazamadım fırsat bulup
Güne hep sirkeli su ile başladım
2 gün gene kaçamaklı geçti son öğün saatim 5 idi teselli olarak
Her gün de yürüyebildim bu hafta
Maşallah sana yürüyüşler çok işe yarıyor...
Senin adına çok sevindim çifte mutluluk eşin birşey dedim merak ettim kolonla ilgili çok heyecanlı 🤗🤗🤗 hayırlısı ilede evinizede kavuşun inşallah
Çok sağol canım aminn:dua::KK36:
Çok sağol canımm aminn:dua::KK36:Sen de sünnet yaptırmışsın heralde çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım..Diyeti bozmamana da çok sevindim..Ben taşınma telaşında olduğumdan biraz düştü modum umarım çok etkilemez:işsiz:
Günaydın arkadaşlar
Kilo bildirimim
Başlangıç 81.8
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 75.7
Fark 1.6 kg
Toplam fark 6.1
Çok şükür 75 i gördüm devamı gelir inşallah
Demiştim yürüyüşler çok işe yarıyor diye..harikasın...:KK9::KK9::nazar:

Selam canlar...Bundan sonraki günler gelemeyebilirim kusura bakmayın..Malum taşınma toplanma falan...
yediklerime gelince

Dün öğlen

1.webp

Akşam

2.webp

Bu sabah

3.webp

Rumuz sarfansari
Başlangıç: 62.8
Geçen hafta : 58.4
Bu hafta: 58
Fark -400 Gr

2 günlük ayran detoksu + 1 haftalık kacamaksiz diyet 400 Gr :(

Ayran detoksu ile ilgili bir sürü motivasyon yazısı okudum video izledim. 1-2 arası kilo verilmiş. Tabiki bende etkisi, bu kadar oldu.

Rumuz sarfansari
Fark -400 Gr

2 günlük ayran detoksu + 1 haftalık kacamaksiz diyet 400 Gr :KK43:

Ayran detoksu ile ilgili bir sürü motivasyon yazısı okudum video izledim. 1-2 arası kilo verilmiş. Tabiki bende etkisi, bu kadar oldu.
Tebrikler canim hedef kilona yaklaştıkça az az gitmesi cok normal oyle düşün sonucta 58 i görmüşsün ne mutlu sana

Rumuz sarfansari
Fark -400 Gr

2 günlük ayran detoksu + 1 haftalık kacamaksiz diyet 400 Gr :KK43:

Harikasın :KK9: :KK9: :nazar: :nazar:

Tebrikler canim hedef kilona yaklaştıkça az az gitmesi cok normal oyle düşün sonucta 58 i görmüşsün ne mutlu sana

Teşekkürler kızlar çok şükür.

Dün 3 aydır giymedigim kot pantolonumu giydim, likralı olduğundan mi bilmiyorum hiç fark yok.

Keşke bu verdiklerim yağ kaybı olsa, incelirdim, ama kas kaybı da yaşıyorum sanırım ki, ben farkedemiyirum pek incelik.

Bu hafta hergun yürüdüm. Hafta sonu sokağa çıkma yasağından yürüyemiyorum. Havalar düzeldi gibi, inşallah yürüdükçe incelme de olur.

Kızlar ben geldim lakin mutlu gelmedim elim ayağım şişti birden hreketsizlikten mı neden bilmiyorum yüzük birden ağrı yapmaya başladı bu anı ödem şişlik neden oldu acaba tartılmaya korktum açıkçası yeşil çayı artırıcam bakalım yarın ne olacak birde hareketsiz kalmak üzüyor beni eklemlerim iyi olsada bende egzersiz yapsam çok özledim egzersizleri egzersizde özlenirmi diyene özlenir 😔🙄 ayın 12 sine ortapediye randevu aldm acaba bir iç hastalıkları uzmanı ile mi ofg9rüşsem yada diyetisyenlemi

Kızlar ben geldim lakin mutlu gelmedim elim ayağım şişti birden hreketsizlikten mı neden bilmiyorum yüzük birden ağrı yapmaya başladı bu anı ödem şişlik neden oldu acaba tartılmaya korktum açıkçası yeşil çayı artırıcam bakalım yarın ne olacak birde hareketsiz kalmak üzüyor beni eklemlerim iyi olsada bende egzersiz yapsam çok özledim egzersizleri egzersizde özlenirmi diyene özlenir 😔🙄 ayın 12 sine ortapediye randevu aldm acaba bir iç hastalıkları uzmanı ile mi ofg9rüşsem yada diyetisyenlemi
Geçmiş olsun canim. .
Devletteki diyetisyenler daha çok obezite grubu ile ilgileniyor. Gideceksen özel de bir yere git.

Günlük menü paylaşımı neden yapmıyorsun artık ?

Geçmiş olsun canim. .
Devletteki diyetisyenler daha çok obezite grubu ile ilgileniyor. Gideceksen özel de bir yere git.

Günlük menü paylaşımı neden yapmıyorsun artık ?
Moralim hiç iyi değil menü paylasamıyorum ondan ev hali battı gidiyor işler yığıldı yapamıyorum moralim 0 sabaha kadar da uyuyamıyorum tam uyuyacak kız kalkıyor kendimi bir toparlayayım pazartesi paylaşmaya baslayım inanırmısın egzersizleri bile yapamıyorum kızdan fırsat bulup ortalığı toparlıyorum hemen başlıyor dökmeye dağıtmaya perişanım

Back
X