- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim tarif görsel paylas bizimle.Kizlar vegan tarifler denemeye basladim yarin vegan sucuk yapicam yapinca fotosunu paylasirim sizinle tabi becebilirsem tum malzemeleri aldim dun alimunyum folyo haric haslanmis nohuttan yapicam
Canım reglin etkisi olabilir.Tamam canim tarif görsel paylas bizimle.
Ben nedense diyet motivasyonumu kaybettim. İnşallah bu hafta biraz eksileri görürüm de, yeniden kendime gelirim.
Bayram tatilinde 9 gün tam kapanma olur diye düşünüyordum. Bende ondan önce ailemin yanına geçsem, 9 gün birlikte olsak diye içimden geçiriyordum ki 17 günlük kapanma oldu. Hayırlısı artık.
Bugün doymak bilmiyorum. Dolunay varmış, onun etkisi mi acaba![]()
Ya canim sizin isbyeri kapan miyor mu ?günaydınnnn nasılsınızzzz ?
tam kapanmaya kimler giriyor ya da girmeyenler kimler :))) her zaman ki gibi bennnn
İyiyiz canim şükür.merhaba kızlar
nasılsınız
işe gelmeye başladım 2 gündür
bakalım bize de tam kapanma gelecek mi.
Tam değil ama epey kapanıyorum bengünaydınnnn nasılsınızzzz ?
tam kapanmaya kimler giriyor ya da girmeyenler kimler :))) her zaman ki gibi bennnn
canım ahşap üretim sektöründeyim çalıştığımdan beridir hiç böyle yasakmış tatilmiş göremedim yıllık iznimi bile gıdım gıdım kullanıyorumYa canim sizin isbyeri kapan miyor mu ?
Ne üzerineydi sizin iş yeri ?
ya şöyle bir çalışma stili bende istiyorum ya az kaldı ama zirvede bırakcam :))))Tam değil ama epey kapanıyorum benhaftada bir gün filan ancak gelirim, bu hafta da 1 gün çalışıyorum zaten. Geçen hafta 2 gündü.
İyiyim canim şükür.Kizlarr nasilsiniz canlar hayirli gunler
Buradada isindi ama aksamlari serin oluyor pazara gittim bugun buranin pazari allahim yarabbim bir kalabalik tam kapanma olacagi xaman pazar olmuycak 17 gun . Bugun pazarda eski evimizin ordaki kadinlarla karsilastim taniyamadilar beni ilk diyoki biri sen ne oldun boyle hayirdir hastamisin erimissin sen demezmi vallahi isteyerek verdim dedimİyiyim canim şükür.
Kizi okuldan aldım geldim.
Hava baya ısındı burada da.
Evler çok sıcak değil henüz ama dışarısı sıcak.
Buraya bu sene 1 kez Yağmur yagdi, hiç yağış olmadı Nisan ayında. Yağmur olmadan ısındı hava.
Canim olur bazen o sekilde zaman zaman sen uzme kendini acsan gercekten yemekten de cekinme, bana da oluyor bir bakiuorum istah yok bazen de oluyor eger gercek acliksa yeTamam canim tarif görsel paylas bizimle.
Ben nedense diyet motivasyonumu kaybettim. İnşallah bu hafta biraz eksileri görürüm de, yeniden kendime gelirim.
Bayram tatilinde 9 gün tam kapanma olur diye düşünüyordum. Bende ondan önce ailemin yanına geçsem, 9 gün birlikte olsak diye içimden geçiriyordum ki 17 günlük kapanma oldu. Hayırlısı artık.
Bugün doymak bilmiyorum. Dolunay varmış, onun etkisi mi acaba![]()
Hadi uaaa uzuldum cnm azcik dinlenirdin sen degünaydınnnn nasılsınızzzz ?
Hayalcim evde dinlenirsin seviyor musun yoksa ise gitmeyi mi daha cok seviyirsumTam değil ama epey kapanıyorum benhaftada bir gün filan ancak gelirim, bu hafta da 1 gün çalışıyorum zaten. Geçen hafta 2 gündü.
Ramazan’da ev iyi canım, ibadete takatim kalmıyordu, uykumu tam alamıyordum böyle iyi şükür. Bir de işler durgun o yüzden kafam rahat. Yoksa izin kullanıp iki ayağım bir pabuca girince de anlamı olmuyor :)Canim olur bazen o sekilde zaman zaman sen uzme kendini acsan gercekten yemekten de cekinme, bana da oluyor bir bakiuorum istah yok bazen de oluyor eger gercek acliksa ye
Hadi uaaa uzuldum cnm azcik dinlenirdin sen de
Hayalcim evde dinlenirsin seviyor musun yoksa ise gitmeyi mi daha cok seviyirsum
Hayalcigim geçen seneler daha yogunsun, şehir dışı görevin de çok oluyordu. Bu sene şükür daha rahatsınRamazan’da ev iyi canım, ibadete takatim kalmıyordu, uykumu tam alamıyordum böyle iyi şükür. Bir de işler durgun o yüzden kafam rahat. Yoksa izin kullanıp iki ayağım bir pabuca girince de anlamı olmuyordu :)
Pandeminin etkisi var aslında ama en büyük etki bize personel atanması oldu. O gelince otomatik rahatladım, iş yüküm azaldı.Hayalcigim geçen seneler daha yogunsun, şehir dışı görevin de çok oluyordu. Bu sene şükür daha rahatsın