• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar vegan tarifler denemeye basladim yarin vegan sucuk yapicam yapinca fotosunu paylasirim sizinle tabi becebilirsem tum malzemeleri aldim dun alimunyum folyo haric haslanmis nohuttan yapicam
Tamam canim tarif görsel paylas bizimle.

Ben nedense diyet motivasyonumu kaybettim. İnşallah bu hafta biraz eksileri görürüm de, yeniden kendime gelirim.

Bayram tatilinde 9 gün tam kapanma olur diye düşünüyordum. Bende ondan önce ailemin yanına geçsem, 9 gün birlikte olsak diye içimden geçiriyordum ki 17 günlük kapanma oldu. Hayırlısı artık.

Bugün doymak bilmiyorum. Dolunay varmış, onun etkisi mi acaba 🤔

Ben nedense diyet motivasyonumu kaybettim. İnşallah bu hafta biraz eksileri görürüm de, yeniden kendime gelirim.

Bayram tatilinde 9 gün tam kapanma olur diye düşünüyordum. Bende ondan önce ailemin yanına geçsem, 9 gün birlikte olsak diye içimden geçiriyordum ki 17 günlük kapanma oldu. Hayırlısı artık.

Canım reglin etkisi olabilir.
Ben de iki gündür doyamadığımı düşünüyorum. Yediklerim az değil ama nedense doymamış hisset. Ama bu açlık midenin açlığı değil kesinlikle. Bir şeyler yeme isteği tamamen.

Bugün kisliklari kaldırdım, yazlıkları çıkardım.
Yazlık 2 pantolonumu yiyemiyordum, etiketiyle duruyordu. Onlara girebildim çok şükür, kalça kısmı hala biraz sikiyor ama giyelebilinir yine. İnşallah bir iki kilo daha verirsem, daha rahat giyerim.

Her zaman taktigim bilekligim yuruys yaparken, düşecek gibi olmaya başladı. Rahatsız oldum düştü düşecek diye çıkardım artık kaybolmasın diye.
Yani bileğimden kilo vermişim 🤦
Bileklerim incedir baya. Ama hiç vermemem gereken yerden vermişim.kalcam yağ tulumu gibi duruyor, sadece kemik üstü deri olan bileğim incelmiş 😡

Ya canim sizin isbyeri kapan miyor mu ?
Ne üzerineydi sizin iş yeri ?
canım ahşap üretim sektöründeyim çalıştığımdan beridir hiç böyle yasakmış tatilmiş göremedim yıllık iznimi bile gıdım gıdım kullanıyorum :(
Tam değil ama epey kapanıyorum ben😂😂 haftada bir gün filan ancak gelirim, bu hafta da 1 gün çalışıyorum zaten. Geçen hafta 2 gündü.
ya şöyle bir çalışma stili bende istiyorum ya az kaldı ama zirvede bırakcam :))))

Kizlarr nasilsiniz canlar hayirli gunler
İyiyim canim şükür.
Kizi okuldan aldım geldim.
Hava baya ısındı burada da.
Evler çok sıcak değil henüz ama dışarısı sıcak.
Buraya bu sene 1 kez Yağmur yagdi, hiç yağış olmadı Nisan ayında. Yağmur olmadan ısındı hava.

İyiyim canim şükür.
Kizi okuldan aldım geldim.
Hava baya ısındı burada da.
Evler çok sıcak değil henüz ama dışarısı sıcak.
Buraya bu sene 1 kez Yağmur yagdi, hiç yağış olmadı Nisan ayında. Yağmur olmadan ısındı hava.
Buradada isindi ama aksamlari serin oluyor pazara gittim bugun buranin pazari allahim yarabbim bir kalabalik tam kapanma olacagi xaman pazar olmuycak 17 gun . Bugun pazarda eski evimizin ordaki kadinlarla karsilastim taniyamadilar beni ilk diyoki biri sen ne oldun boyle hayirdir hastamisin erimissin sen demezmi vallahi isteyerek verdim dedim😁😁😁😁 kendimle gurur duyuyorum vallahi😍😍😍. Ha bu arada benim sucuk cop oldu ben saftirigi😁😁 muge anliya bakmaya dalinca benim nohutlar yanmis. Zor yetistim

Canim olur bazen o sekilde zaman zaman sen uzme kendini acsan gercekten yemekten de cekinme, bana da oluyor bir bakiuorum istah yok bazen de oluyor eger gercek acliksa ye
günaydınnnn nasılsınızzzz ?

tam kapanmaya kimler giriyor ya da girmeyenler kimler :))) her zaman ki gibi bennnn
Hadi uaaa uzuldum cnm azcik dinlenirdin sen de
Tam değil ama epey kapanıyorum ben😂😂 haftada bir gün filan ancak gelirim, bu hafta da 1 gün çalışıyorum zaten. Geçen hafta 2 gündü.
Hayalcim evde dinlenirsin seviyor musun yoksa ise gitmeyi mi daha cok seviyirsum

Eger cozum olacaksa kapanalim gitsin, bence cok onceden hatta havalar sogukken kaoanmali ve bu isi halletmeliydik simdi javalaar isindi tam biseyler yapacagiz nefes alacagiz zor yabi ama neyse umarim gider virus, ben de bol bol netflixx dusunuyorummmm😅😅

Canim olur bazen o sekilde zaman zaman sen uzme kendini acsan gercekten yemekten de cekinme, bana da oluyor bir bakiuorum istah yok bazen de oluyor eger gercek acliksa ye

Hadi uaaa uzuldum cnm azcik dinlenirdin sen de

Hayalcim evde dinlenirsin seviyor musun yoksa ise gitmeyi mi daha cok seviyirsum
Ramazan’da ev iyi canım, ibadete takatim kalmıyordu, uykumu tam alamıyordum böyle iyi şükür. Bir de işler durgun o yüzden kafam rahat. Yoksa izin kullanıp iki ayağım bir pabuca girince de anlamı olmuyor :)

Ramazan’da ev iyi canım, ibadete takatim kalmıyordu, uykumu tam alamıyordum böyle iyi şükür. Bir de işler durgun o yüzden kafam rahat. Yoksa izin kullanıp iki ayağım bir pabuca girince de anlamı olmuyordu :)
Hayalcigim geçen seneler daha yogunsun, şehir dışı görevin de çok oluyordu. Bu sene şükür daha rahatsın

Back
X