- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
olsun canım gider o kilolar hepberaber inşallahhoşbulduk sersumcum, benim herşey yolunda yaşadığım şehir değişmek zorunda kaldım, kilolarla aram iyi oldu, karatydan sonra hayatım değişti yesemde kilo almadım, hatta 57 den kendimi zorla 58-59 a çıkardım sonrda devam etti....öyle
geçmiş olsun canım.Kayınçom ayıp ettin , yaparım ama cam silmem baştan söliimmm...Bizim camlardan dışarısı gözükmüyodu , artık dayanamamış enişten silmiş kısss
Keşke yeseydin valla kayınçom , ben yicem şahsen
Bu arada hem regl olucakmışsın hem de açıkça söylemek gerekirse kaka yapmamışsınÇok normal artıda olman , niye kafaya taktın ki o kadar kayınçom , relax , geçici bi durum
Bu arada ben de felaket şişim ki ne şiş...Belim kalınlaşmış resmen...Sizin yoğurttan yedim ben de bugün.Zaten normalde tarçınla yiyodum , ötekilerden de koydum tadı ne güsel oldu , ben seviyorum ööle tatsız şeyleri
Az önce de pilavı yaparken bileğimin iç kısmını yaktım buharda , aciyiiiii![]()
geçidir umarım canım..öyle olsada bu kadar özveriden sonra ++ görünce moraller 00 oluyor.
biliyorum da yine de üzülüyor insan be gülüm..++ ların hızıyla gelse şu -- ler noolurdu sankiHiç kaçamak yapmadan ++ olmak mümkün değil. Bunu sen de biliyorsun. Tartıda ++ görmek moralini bozdu tabii ama geçici bir durum bu. Sen kaldığın yerden devam et.
Ne efsane listeydi be!:))))
.
bir efsane liste daha geliyor galiba sanursam
Selam kızlar, bugün olanlar oldu, tam toparlandım derken bugün yine çok çok kaçamak yaptımmaalesef, tartı öncesi hiç iyi olmadı, bi de devam ettiresim var battı balık misali, ne güzel tartıda da biraz eksi görmüştüm, misafirim vardı , hazırlık yapıp yorulunca gözüm bişey görmedi:26:, yaptıklarımı götürdüm resmen
hoşgeldin aramızahoş bulduk. önce ne yapmalıyım
sersum gııııı ne yedüğüz nasıl yedüğüzki + ları düzden gördüğüzbende sabah artı gorursem akasyaakın basında sac bırakmam yolarım
![]()
et tavık yımırta yedük