- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
slm kızlar herkese iyi pazarlar bi kaç gündür uğrayamadım ama kulamada da yine diyeti bozacak çok fazla bişi yağpmadım tavuk salata yedim ama kremalı tavuk yedim sadece hepinize tşk ederim kızlarr 

Makbule cok sevindim canim..hayirli olsun..yapin bi kutlama bosverr bee azda:)
Listedeki herkesi tebriks ederim kizlar...
bende cok yorgunum uzandim az dinleniyom. .
tabii herkese yer var..
işin zor canım Allah yardımcın olsun...
valla canım ben de anlamadım oldu olan
p tesiden itibaren düzelicem sözzz
bravo canım ellerine sağlık
kutlanmalı tabiisiiiihayırlı olsun canımmmm çok sevindimmmm
sağol canım benim kaydını yaptırdık p tesi bir üst okul için sonkez şansımızı deniyeceğiz..hayırlısı inşallah
İyi akşamlar kızçeler nasılsınız, bugün yürüyüşümü yaptım ama kuzum haftalardır kurabiye diye tutturuyodu yani yapınca yedim gitti valla ama akşam yemeğim bi çorbaydı dengelesin artık napiyim
makbuş seninde gözün aydın canımben kaçar kızlar çok uykum var şu bıdıkları uyutabili,rsem ve geriye uykum kalırsa uyurum inş
![]()
sağol canım darısı başına bende pazar arabasıyla pazar pazar dolaştım banada yürüyüş oldu darısı başına canım sende yaparsın nasıl olsa
çok sevindim canımkızın adına kutlamayı hak etmişsin yine bende uzun zamandır 500g veremiyodum bende kutladım bugün viyenetta dondurma yedim nolcek bizim halimiz sanki fit oldukta vere vere 500g cık
valla kafayı yicez yaaaa biz iflah olmayız
ayyyy bebeğin heralde resimdeki çok tatlı allah bağışlasın katıl canım katıl sende katıl bizde alışveriş hastasıyız ama durum mağlüm mağzaya girdiğimizle çıktığımız bir oluyobende kızıma alıyom stres atıyom valla ne giyse oluyo
size mi efendim deyip bide bakmıyolarmı yuh yani popomda şort giycek deyilim heralde üstelik s beden
kutla canım sende kutla nasıl olsa hepimiz kutlucak bişe buluyoz şaka şaka seninkide mühim ama![]()