- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
sağol canımMakbusum hayirlisi olsun..biraz gec dollenme olmus olabilir..gunluk sayidaki artis ikiye katlamali eger saglikli bi gebelikse..sayi duserse gebelik dusukle sonuclanabiliyo..ki dusen gebeliklerin yuzde 90 i sagliksiz oldugu icin allah tarafindan sonlaniyo..yani buda bi hikmet. ..biraz sabirli ol ve bekle..yoksa sen 9 ayida geciremezsin hee..
filizcim kolay gelsin ..yeni esyalarin hayirli olsun. Bende kullaniyorum surgulu dolap cok memnunum..
simdi bi keyif kahvesi icicem..derslerini yaptirdim kizimin..kafam kazan gibin..

baya bi rahatladım daha bugün yerleştiricem yine çıkar bişeler şu an telefon bekliyom dolap gelmeden 1 saat önce arıcaklar hayırlısı bende umutlu deyilim canım regl oldum canım acayip bitter çikolata çekiyo yemeyide düşünüyom doğrusu yoksa kesmiyo daha çok cıslı yerim bitteri masum buluyorum ben yinedekız o kadar şey yazdım bir sürü kişiyi alıntıladım hepiciği uçtu ağliicem şimdi
kısaca özetliyem aklımda kalanları.
makbule canım yıldıza katılıyortum çok güzel anlatmış bencede geç döllenme olmuştur. ben senden yeminlen bekliyordum kilo veremeyince hayırlısı böyleymiş dediydim hatta eşinle aynı yer olunca kesin dedimkalbini ferah tut canım herşeyin hayırlısı
filiz, kolay gelsin arkadaşım çok iş yapmışın valla, eski kıyafetleri vermek beyin olarak bile rahatlatıyo hatta hafifliyo insan bende geçen haftalarda yaptım o kadar rahatladım ki yatağın altında bi kolim var küçük gelenler hoop sandığaevde küçük çocuk olunca mecburrr
neşeerkan inan hafta sonu hepimiz öyle oluyoruz
sersum,ben bu hafta umutlu değilim kendideniçimde bi canavar var sürekli yemek isteyen
yıldızda gelmişş, iyi akşamlqar canım