Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selamm canlarım....:KK68::KK68:

çok mutluyum çünkü kızımın okulu olduu..Ankara Atatürk Lisesi.:rolleyes::rolleyes:..bekledik ve deydi doğrusu.:rolleyes::rolleyes:.Allah herkesin evladına nasip etsin:KK68:
4 haftadır çektiklerimiz son buldu.:KK36:.bu hafta 2 kere okula gittim hergün okulu aradım okuldakileri bıktırdım:KK70:
Allah sağlıkla huzurla başarılarını daim etsin..Tüm evlatlarımızın:KK68:
akşam kutlama var anlıyacaanızz..:KK53::KK53::KK53:
öptüm sizi kocaman:KK15::KK15:

selam kızlar benim küçük kuzum hasta burnu fış fış boğazı balgamlı onunla uğraşıyorum, diyet desen hak getire artılardayım üf bi ileri 2 geri nolcak bu işin sonu. dün evde yemek yoktu dışarda yedik, çok iyi oldu yav uzun zamandır yok diyetti yok evde sağlıklı yapim diyodum ama insan özlüyo be :KK68:
geçmiş olsun canımmm kıyamam kuzuyaaa:cry:

aynen bende bi + bi - pöfff:KK47:biz de dışardan yeriz bugün heralde:KK53:

çok mutluyum çünkü kızımın okulu olduu..Ankara Atatürk Lisesi.:rolleyes::rolleyes:..bekledik ve deydi doğrusu.:rolleyes::rolleyes:.Allah herkesin evladına nasip etsin:KK68:
4 haftadır çektiklerimiz son buldu.:KK36:.bu hafta 2 kere okula gittim hergün okulu aradım okuldakileri bıktırdım:KK70:
amin canıım sonunda çok şükür valla yav sevindim kıs elinden bi uçan bi kaçan eferim sana :KK9::KK9:

geçmiş olsun canımmm kıyamam kuzuyaaa:cry:

aynen bende bi + bi - pöfff:KK47:biz de dışardan yeriz bugün heralde:KK53:
bende battı balık durumu:confused::confused: e bi kutlama gereir tabe:KK73::KK73:

Slm kizlar..sersum cok sevindim kizina masallah ne guzel istediginiz yer olmus..
Brukxelcim gecmis olsun kuzuya..hastalik havasi baya sogudu ortalik..
benimde iyi gecti bugunum..oruc iyi gecti midem duzlesti..
bugun canan hocayi dinledim showdaydi tam yatiyo kafama hersey ins yavastan baslicam ya..bugun iftarimi karataya uygun yapicam kkk..tam 1 saat kaldi..

amin canıım sonunda çok şükür valla yav sevindim kıs elinden bi uçan bi kaçan eferim sana :KK9::KK9:
bende battı balık durumu:confused::confused: e bi kutlama gereir tabe:KK73::KK73:
sağol bebeeemmm:KK60:
çok kaçırmadım neyse ki:KK45::KK45:

Slm kizlar..sersum cok sevindim kizina masallah ne guzel istediginiz yer olmus..
bugun canan hocayi dinledim showdaydi tam yatiyo kafama hersey ins yavastan baslicam ya..bugun iftarimi karataya uygun yapicam kkk..tam 1 saat kaldi..

sağol datlım:KK60:
Allah kabul etsin:KK68:

ah o canavar ahhhhh:KK45::KK45::KK45:

:KK19::KK68::KK68::KK68::KK68:

ah bilmem mi o ders çalışmaları geçen yıl benim kız da anlatarak çalışmayı seviyor tüm konuları bize anlattıydı:KK70::KK70::KK70:
şimdiden kolay gelsin kujummmm:KK68::KK68:

sağol canım yaaa bazende dinlemekten sıkıllıyo insan ama dersi anlıyoya önemli olan o ne yapalım:KK36:
ya o keki ben yapmadım ama bana da kabarmaz gibi geliyo..böyle pelte gibi olunca yapış yapış sevmiyorum ben de keki..şööle puf puf olacak kek dediğin değil mi filizim yaaa.:KK53:.ağzımızın tadını da biliriz beyaaa:KK70::KK70::KK70:
valla ne yapış yapış oldu bi bilsen her gördüğünü yapmıcan bunu anladım bide denenmiş diyolar kitapta denenen buysa bilmiyom artık ne geldiyse azımızın tadını bilmekten geldi:eek:
:KK9::KK9::KK9:hadi bakalım devammm:nazar:

ayy beklemek ne sinir bozucu evet yaaaa gelsin ler biran önce bacım.:KK62:.ahan da ben bilirim o pasaklılık durumunu yerleşene kadar hep öyleydim beyaaa:KK70::KK70::KK70:
geldi ama mafetti beni ya taa 4 buçukta geldi 1 günüm boş geçti:KK43:
selammm güzeller....:KK68:

bugün de kızımı okula ben götürdüm dönüşte ben dönerim dedi.:KK24:.onu bırakıp markete gittim 4-5 saate yakın alışveriş ve üstüne de yüklerle yürüyüş..bugünlük yürüyüş hakkım yeter garii:KK49::KK49::KK49:
kahvaltım
:KK22::KK22::KK22:
1 dilim kepek ekmek
söğüş domates
tereyağı
peynir zeytin
çayyy çayyy:KK50::KK50::KK50:

şimdi de çay demlemeyi ve birşeyler yemeyi planlıyorum..:KK45:
çavdar ekmeğinden tost olabilir:KK54::KK54:
hatta oldu bile :KK8::KK8:
afiyet olsun kuzum:KK68:
Slmss :KK68:
bizim kiza ogretmen tuttum..bir saat rahatim..iceri gectik cocuklarla..kafam agriyo artik onun derslerinden simdilik haftada bir gelsin istiyorum..
filizcim dolabin gelmistir muhtemelen..islerle bogusuyosundur ama sonrasi rahat oluyo..kolay gelsin canim. .
sersumcum ne guzel spor aradan cikmis..
bende az spor yapicam simdi firsati degerlendiricem kahvemi icip..
sağol canım baya bi boğuştum işlerle ah o çocuk sesleri bazende çekilmiyo kolay gelsin canım:KK68:
Gunluk islerim bitti..kahvaltiya kisir biber kozleme Yumurtali ekmek yaptim..guzel yedim iki bardak cayla abartmadan ardindan 40 dk bisiklet cevrildi. . .
cocuklara schokolu waffel yapicam bugun..azicik yerim bende..
aksamada hamsi aldirdim corba salata yaninda ins..birazdan yine ders calismaca basliyacak kahvemi iceyimde..

Gonlunu ferah tut makbulecim ins hersey istedigin gibi olur..ilki cok farkli oluyo endise korku sevinc butun duygular birbirine giriyor. Bol bol dua et hayirlisi olsun ..
kizlar cok mubarek aya girdik zilhicce ayi bu gece basliyor..ins hakkiYla gecirebiliriz..bu 10 gunluk oruc cok faziletli..ben niyetlendim bakalim ins..hem biraz nefsimi koreltmis olurum. Bugun esim gececi ise gitti..kizlari yatirdim bende kucuk kizin yaninda yaticam bugun..gecede kalkip kahvalti yapmaya niyetim var..neyse gorusurz..bugun kimse ugramadi hersey yolundadir ins..
ahhh ah yıldızcım bende düşünüyodum oruç hep aklımda fakat benim alerji hapı kesince tekrar başlıyo o yüzden madur durumdayım allah kabul etsin canım:KK68:
günayyyydınnn:KK31::KK31::KK31:

regl oldum dün canımın habire tatlı istemesi ondandı malumm:KK59::KK59:
dün çoğunlukla kızımın okul ve okul alışverişi işleriyle geçirdim..bu akşam son artık kısmetse nakil olursa p.tesi yeni okulu servisi hayırlısıyla bu stresimiz de bitince ben düzene girerim canlar..En Büyük KK
salı günü işbaşıyım..yeni iş yeri yeni ortam:KK47:..yıllardır aynı şeyleri yaşadım alıştım diyo insan ama yok alışılmıyor be:KK14::KK14:Hayırlısı inşallah en büyük rahatlık işe yürüyerek gidip gelecek olmam..Ankara gibi bir yerde lüks bence:KK68:
Allaha çok şükür..Allahım verirse hayırlısını versin diye dua ederim hep hayırlısı bu demek ki canlar..yaşayıp görücem:KK68:

sabah kahvaltım
1 dilim ekmekten tost(yani yarım)
çayy çayyy
afiyet olsun canım bende yakın oluşuna çok sevindim senin adına alıştıydın evde rahatça ne çabuk geçti tatilin yaaa benimde çok heyecanlı bi yapım var sersumcum bakalım hayırlısı olsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım:KK68:
selam kızlar benim küçük kuzum hasta burnu fış fış boğazı balgamlı onunla uğraşıyorum, diyet desen hak getire artılardayım üf bi ileri 2 geri nolcak bu işin sonu. dün evde yemek yoktu dışarda yedik, çok iyi oldu yav uzun zamandır yok diyetti yok evde sağlıklı yapim diyodum ama insan özlüyo be :KK68:
geçmiş olsun canım acil şifalar:KK68:

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:oooooo yaşasın kıs kutlayın bakalım kuzuya da allah başarısını daim etsin inşallah:KK36:
allah kabul etsin yıldızcım :KK36:

geldi ama mafetti beni ya taa 4 buçukta geldi 1 günüm boş geçti:KK43:

afiyet olsun kuzum:KK68:

ahhh ah yıldızcım bende düşünüyodum oruç hep aklımda fakat benim alerji hapı kesince tekrar başlıyo o yüzden madur durumdayım allah kabul etsin canım:KK68:

afiyet olsun canım bende yakın oluşuna çok sevindim senin adına alıştıydın evde rahatça ne çabuk geçti tatilin yaaa benimde çok heyecanlı bi yapım var sersumcum bakalım hayırlısı olsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım:KK68:

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:oooooo yaşasın kıs kutlayın bakalım kuzuya da allah başarısını daim etsin inşallah:KK36:
oyy ne geç gelmiş öyle...olan olmuş filizim napçan güle güle kullan canım iyi günlerde..:KK68::KK68:
aman filizim sağlık olsun sen iyi ol da Allah biliyor sen rahat ol:cry:

he kıss ne kaa güzel ev hanımıydım ayy ne çabuk geçti stresten anlamadım valla:KK14::KK14:
amiin canımcım:KK68::KK68:

sağol tatlım darısı sizin evlatlarınızın başına..cümlemizin:KK68::KK68: dışarı çıkmak istemedi ergen:KK48: evdeydik baahaneyle çok kaçamak olmadı sayılır:cool:

ayrıntıları yarın yazayım kızlar geç oldu sabah erkenciyim
bekliyoruz şekerim:KK69::KK69:

günayyyydınnnnn güzeller bugün tartı günü...makbuşum liste aşağıda..azcık ama olsun az olsun bizim olsun de miii:KK48::KK48:sana kolay gelsin kuzummm:KK68:

liste sıramız...

sersum:29 Ağustos 2014 liste yaptıEn Büyük KK

yıldız:5 Eylül 2014 liste yaptıEn Büyük KKListede yok

çakmel:12 Eylül 2014 liste yaptıEn Büyük KK2 HAFTA İZİNLİ

bruxelles:19 Eylül 2014 liste yaptıEn Büyük KK

hamiş makbule07:26 Eylül 2014

bahar_34:3 Ekim 2014

filiztoprak:10 Ekim 2014

ficans:17 Ekim 2014

rumuz:sersum
baş.kg:77.9 kg
geçen hafta:80.1 kg
bu hafta:80.1 kg regl dolayısıyla aynı olmak bile iyi alammm nelere seviniyoz:KK57::KK57::KK53:
fark:00
spor:yok

lise arkadaşıma kahvaltıya davetliyim..hadi hayırlısı:KK17::KK17:
yıllardır görüşmüyorduk güzel vakit geçireceğimizden eminim..:KK28::KK28:
öpüldünüzzz:KK37::KK37:

rumuz: bruxelles
başlangıç: 74
geçen hafta 72
bu hafta 74
yüzde:+2.778
içimden şöyle bi cümle geçiyopr Allah benim belamıııı...... neyse mübarek gün:KK62:

Günaydın kızlar :confused:
rumuz : bahar_34
başlangıç tarihi : 23.03.2014
başlangıç kilo : 98,8
geçen hafta : 84
bu hafta : 85,9 :KK57:
fark : 1,9
yüzde : 2,262
toplam fark : 12,9

Bugün reglimin ilk günü :KK51: Ama sadece ondan değil.. Bi türlü diyet moduna giremiyorum :110: Aylarca dukan'ın sert kurallarına uydum şimdi olmuyo :KK61: Karatayı araştırıyorum bugünlerde.. Çok da protein almamam lazım aslında puff kafam çok karışık :KK64: Bu hafta fitness kas da yaptı sanırım, vücut ölçülerimi de takip ediyim artık en iyisi cm'lerden belli olur kas mı yağ mı :KK53:

filiztoprak
b. kilom =69.6
g. hafta= 71.3
bu hafta=++72.5
fark=1.2
haftalık yüzde=%1.683
çok fenayım şişlikmi kilomu anlayamadım regldim söylemiştim
aslında cıslı fazla yemedim lakin mobilya işleri yüzünden hep geç yedim 9 u buldu o yüzden heralde sağlık olsun stres yapmıcam düzenim oturdu sayılır bugün son süpür sil işleri artık yürüyüş bandımı açıcam durmak yok yola devam tekrar 78 olmak istemiyorum 9 kilo vermiştim ne güzel eski kiloma dönmeye 6 kilo var dikkat etmessem 6 kilo nedirki bunun bilincindeyim en azından alerji bi türlü geçmiyo ondanmı tam veremiyom çok üzülüyom kızlar doktorda çare bulamıyo böle devam edicek heralde hapla falan inşallah tam geçer

ben ev işlerine koyulayım daha halıları silicem offf çok iş var bugünde annem gelicek yaşasın:KK6:

Slm kizlar guzel bi gun dilerim herkese..topigin sakinleri dokuluyo yuhh hepimize yaff..yok kizlar toparlanma zamani hadi hadi birakmayalim kendimizi..
bende bildireyim bugunki kilom 73,1:(

Pardon 83,1 10 kilo eksik yazmisim..4 -5 sene oncesinde o kilolardaydim..simdi 80 i inemiyorum:(

bende halıların hepsini sildim canım çıktı lekeleri falan kalmadı zaten fazla lekelenmeden oraları siliveriyodum
halı yıkama makinesi laf valla el gibisi yok bu seferlik kullanmadım makineyi daha iyi oldu tam bi bayram temizliği oldu koltuklarımıda sildim yastık kılıflarınıda yıkadım evi süpürdüm sildim dünde kızım odasını toparladı verilcekleri verdik
ne çok yoruldum kızlar öpüyorum hepinizi:KK15:

Back
X