- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
rumuz: bruxelles
başlangıç: 74
geçen hafta 72
bu hafta 74
yüzde:+2.778
içimden şöyle bi cümle geçiyopr Allah benim belamıııı...... neyse mübarek gün![]()
Günaydın kızlar
rumuz : bahar_34
başlangıç tarihi : 23.03.2014
başlangıç kilo : 98,8
geçen hafta : 84
bu hafta : 85,9
fark : 1,9
yüzde : 2,262
toplam fark : 12,9
Bugün reglimin ilk günüAma sadece ondan değil.. Bi türlü diyet moduna giremiyorum
Aylarca dukan'ın sert kurallarına uydum şimdi olmuyo
Karatayı araştırıyorum bugünlerde.. Çok da protein almamam lazım aslında puff kafam çok karışık
Bu hafta fitness kas da yaptı sanırım, vücut ölçülerimi de takip ediyim artık en iyisi cm'lerden belli olur kas mı yağ mı
![]()
anammm kıslarrrr bu nasıl bi liste olcakkkkkfiliztoprak
b. kilom =69.6
g. hafta= 71.3
bu hafta=++72.5
fark=1.2
haftalık yüzde=%1.683
çok fenayım şişlikmi kilomu anlayamadım regldim söylemiştim
aslında cıslı fazla yemedim lakin mobilya işleri yüzünden hep geç yedim 9 u buldu o yüzden heralde sağlık olsun stres yapmıcam düzenim oturdu sayılır bugün son süpür sil işleri artık yürüyüş bandımı açıcam durmak yok yola devam tekrar 78 olmak istemiyorum 9 kilo vermiştim ne güzel eski kiloma dönmeye 6 kilo var dikkat etmessem 6 kilo nedirki bunun bilincindeyim en azından alerji bi türlü geçmiyo ondanmı tam veremiyom çok üzülüyom kızlar doktorda çare bulamıyo böle devam edicek heralde hapla falan inşallah tam geçer

hadi kolay geleben ev işlerine koyulayım daha halıları silicem offf çok iş var bugünde annem gelicek yaşasın![]()

dökülmek ne kelimeeSlm kizlar guzel bi gun dilerim herkese..topigin sakinleri dokuluyo yuhh hepimize yaff..yok kizlar toparlanma zamani hadi hadi birakmayalim kendimizi..
bende bildireyim bugunki kilom 73,1![]()

SABİT
sersum
KİLO ALANLARRRRR
Filiztoprak +++1200
bahar34 +++1900
bruxelles +++2000
yıldız geçen haftayı yazmamışsın canım
bu nasıl liste yaffff![]()

ellerine sağlık canımmm

bende halıların hepsini sildim canım çıktı lekeleri falan kalmadı zaten fazla lekelenmeden oraları siliveriyodum
halı yıkama makinesi laf valla el gibisi yok bu seferlik kullanmadım makineyi daha iyi oldu tam bi bayram temizliği oldu koltuklarımıda sildim yastık kılıflarınıda yıkadım evi süpürdüm sildim dünde kızım odasını toparladı verilcekleri verdik
ne çok yoruldum kızlar öpüyorum hepinizi![]()
güle güle kirlen canımmm.ellerine sağlık..