Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

filiztoprak
b.klio=78
g. hafta=73.3
bu hafta=74.4
fark=1.1
haftalık yüzde=1.500
artık vermek zorlaştı ramazanda ama dün itibarıyla dikkat etmeye başladım pideyi kaçırıyodum talı aldırmadı beni kontrollü yiyorum çünkü onuda yemesem bayılacam eşim önümde yiyo
pide börek kaçırıyodum yani dün iftarda ve sahurda dikkat ettim hemen fark etti daha fazlaydım kızlar:KK17:

filiztoprak
b.klio=78
g. hafta=73.3
bu hafta=74.4
fark=1.1
haftalık yüzde=1.500
artık vermek zorlaştı ramazanda ama dün itibarıyla dikkat etmeye başladım pideyi kaçırıyodum talı aldırmadı beni kontrollü yiyorum çünkü onuda yemesem bayılacam eşim önümde yiyo
pide börek kaçırıyodum yani dün iftarda ve sahurda dikkat ettim hemen fark etti daha fazlaydım kızlar:KK17:
:KK48::KK48:çok güldüm canım ya iftar ve sahurda bura için dikkat ettim der gibi cok tatlisin

Ayy kızlar iftarda o kadar çok yedimki bu son olsun yarın basliyorum:KK47:

Cok ozur dilerim liste bu saate kaldi. Bildirim bekledim aksama kadar sonra birden iftar hazirliklarina daldim listeyi yapamadim. Simdi hemen yapiyorum.

Esselamu aleykum

Dün cuma mi'ydı aaaa inanın perşembe sanmışım.

Safransarı canııım filiz kilo almış sanırım...

Cakmel bildirim
Geçen hafta: 73
Bu hafta: 72.500
Fark: - 500
% fark : - 0,712

O kadar dikkat etmeme rağmen sonuç aha da bu ,hayırlısı ve sağlıklısı inşallah.

Dün iftar
2 köfte
6 yk çorba
3yk etli b.pilavı
3 yk kabak salatası
3Yk patates salatası
1 s b ev usulü ayran ve limonata
2 dilim güllaç haftanın tek kaçamağı

Küçük kız kardeşimdeydik

O nedenle bizim için 2 gün hazırlık yapmış mecburen yedim.

Selâmetle...

Kaka problemi bizde de var
Kabiza mi rrzene kimyon veriliyor?
Bizde çok yaşadık özellikle de katı ya geçince .. Her yemeğinin içine iki damla hakiki zeytin Yağı damlatırsan ve rezene cayı verirsen sorun ortadan kalkacaktır ve eğer süt veriyorsan senin yediğin de çok önemli .. Bol bol su içmeni ve posa yönünden zengin yiyecekler yemeni öneririm.

Ayyy ne güzel emekliyomuş kuzucuğun..Benim kızım emeklemiyo daha,istediği yere döne döne gidiyo şimdilik,inş yakında emekler:))Bugün tam 8,5 aylık,belki 9 olana kadar emeklemiş olur:)
Benim kızçem de 8-9 ay arası istediği yere poposunun üstünde Otura Otura gitti tam 9. Ayına Girdiği gün yanpirik yanpirik gitmeye başladı tabi şimdi tutamıyoruz yolunu yordamını öğrendi bu arada hafif toplu olduğumuz için çok çok terliyoruz bi de hava çok sıcak belki eridik bile biraz haraket iyi geldi

Selam kızlar
Bu akşam yine görevim var
Saat 23.30-24.00 evdeyim .. Bunun gibi iki görevim daha var sonra ı am Freeman
Bu sabah yediklerime gelince :
Tarçınlı ekmek ( 2 Kaşık badem unu , 1 Kaşık erimiş Tereyağ , 1 yumurta , 1 Çk tarçın .. Mikrodalga 1,30 dk ) TADI harika ve içindeki karbonhidrat çok çok çok az .. Yok gibi bişey ..
Ikiye böldüm arasına bir dilim kaşar peyniri ve biraz da Fıstık ezmesi sürdüm ( onun da içindeki karbonhıdrat Değeri çok düşük )
Yanına kahve

Bugün hava çok sıcak olacakmış .. Dünya tersine döndü .. Burada görülmüş şey değil .. 40 derece .. Eşim Oruçlu .. Ben tutamıyorum malum bebek ..

Oruç tutacaklara Allah SABIRLAR Kolaylıklar versin
Iyi günler kızlar

Bu da benim 9 aylık prensesim :
image.webp

yürümek iyidir. ama regl iken tabi ağrıların olur. iyi yapmışsın.

kanelcim.
baya bi büyütmüş olursun kızçeni.
tatil 1 ay mı sizin.
Türkiye ye mi geleceksiniz. memleket neresi .

sabah kahvaltım.
2 küçük dilim ve keçiboynuzu pekmezi. limon da sıktım ekmeğin üstüne

2 yumurtalı soğanlı biberli omlet.

öğlen yeşil mercimek yemeği. 1 tabak dolusu fulll.

ara öğün 2 adet orta boy şeftali.

açık çay içmek istiyorum bugün.
Bizim tatil 5 hafta canım .. Evet Tr ye geleceğiz .. Daha üç ay önce kuşadasındaydık şimdi memleketimize Samsuna gideceğiz .. Samsun dediysem Laz değiliz .. Çünkü herkes Laz sanıyor yada o şive ile konuştuğumuzu .. Yakın uzak alakamız yok biz Selanik göçmeniyiz .. Samsun çok GÖÇ alan bir metropol olduğu için öyle sanılması normal Tabiki .. Ama genel olarak Köylerinde Mübadiller oturur ve gerçek kurucuları Mübadiller dir .. Trabzon ve Rize sonradan gelmişlerdir iş imkanları ve konumundan dolayı neyse .. İşte 7 hafta sonra tatildeyiz ..
Inş -5 kilo ile

Bizim tatil 5 hafta canım .. Evet Tr ye geleceğiz .. Daha üç ay önce kuşadasındaydık şimdi memleketimize Samsuna gideceğiz .. Samsun dediysem Laz değiliz .. Çünkü herkes Laz sanıyor yada o şive ile konuştuğumuzu .. Yakın uzak alakamız yok biz Selanik göçmeniyiz .. Samsun çok GÖÇ alan bir metropol olduğu için öyle sanılması normal Tabiki .. Ama genel olarak Köylerinde Mübadiller oturur ve gerçek kurucuları Mübadiller dir .. Trabzon ve Rize sonradan gelmişlerdir iş imkanları ve konumundan dolayı neyse .. İşte 7 hafta sonra tatildeyiz ..
Inş -5 kilo ile
samsunun neresinden canım çok severim samsunu orda okudum üniversiteyi

Selam kızlar
Bu akşam yine görevim var
Saat 23.30-24.00 evdeyim .. Bunun gibi iki görevim daha var sonra ı am Freeman
Bu sabah yediklerime gelince :
Tarçınlı ekmek ( 2 Kaşık badem unu , 1 Kaşık erimiş Tereyağ , 1 yumurta , 1 Çk tarçın .. Mikrodalga 1,30 dk ) TADI harika ve içindeki karbonhidrat çok çok çok az .. Yok gibi bişey ..
Ikiye böldüm arasına bir dilim kaşar peyniri ve biraz da Fıstık ezmesi sürdüm ( onun da içindeki karbonhıdrat Değeri çok düşük )
Yanına kahve

Bugün hava çok sıcak olacakmış .. Dünya tersine döndü .. Burada görülmüş şey değil .. 40 derece .. Eşim Oruçlu .. Ben tutamıyorum malum bebek ..

Oruç tutacaklara Allah SABIRLAR Kolaylıklar versin
Iyi günler kızlar

Bu da benim 9 aylık prensesim : Eki Görüntüle 1573414
Masallah canim minige
Buda benimki. 5.5 aylik

Eklentiler

• IMG_20150601_135842.webp
    IMG_20150601_135842.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 74
Back
X