Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Esselamu aleykum
Oy oy safransarı maşallah sübhanallah seninki de kaneelin ki de çok çok tatlı.mevlâm size bağışlasın inşallah.

Sahur
Maydonoz salata
üstüne kahve ve leblebi üzüm karışımı
5 badem

İnşallah iftarım daha hafif olur.
Selâmetle yavru ceylanlar..
.

Slm kızlar safransari ve kaneel minikleriniz çok tatlı maşallah Allah bağışlasın. Bende kaka problemini rezene ve kimyon çayıyla çözdüm eczaneden almıştım akşamları emzirmeden önce veriyorum hem çok güzel uyuyor hamde rahat kaka yapabiliyor kızlar

Dün diyetisyene gittim 4 kilo 300 gr yağ kaybetmiştim 1 ay oldu işte bugün çok şükür 31 kilo 300 gr yağ vardı şimdi 27 kilo tabi daha 13 14 kilosu fazla ideal kilom elli altı ben 73.7 çıktım yani 17 kilo vermem Lazım ben Eylül'e kadar 65 olayım da gerisine bakacağız ama akıllandım tekrar hamile kalırsam bu sefer hamilelikte de diyetisyen kontrolünde geçireceğim tabi mide bulantıları izin verirse o zamana daha çok var Nasılsa

Neyse işte diyetisyen yeni bir diyet verdi onu da yazayım emziren Arkadaşlara fikir olur
Sabah 1 kk peynir 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek domates Salatalık yeşillik 5 zeytın ya da 2 ceviz

Ara 1 porsiyon meyve 1 cay bardağı süt

Öğlen 4 köfte kadar et tavuk balık ya da 10 kasık baklagıl
1 kepçe Çorba salata 1 bardak ayran 1 dılım ekmek

Ara 1 meyve 2 ceviz 5 badem 5 Fındık

Ara 1 Galata 1 su bardağı ayran

Akşam 8 yk sebze yemeğı 1 su bardağı yoğurt 2 kepçe Çorba 1 dilim tam tahıllı ekmek salata

Ara 1 Çay bardağı süt 1 porsiyon meyve

Dün yediklerim
Sabah kahvaltı diyetle aynı Öğlen 120 gr kuşbaşı et salata 1 bardak ayran 2 dilim ekmek yedim ara 1 muz 1 cay bardağı süt
Akşam 8 Kaşık taze fasulye 30 gr kadar tavuk bu fazladan oldu 2 bardak ayran 3 kepçe mercimek Çorbası gece de 12 kiraz ve 1 bardak süt

Bugünki menüm kahvaltı aynı ara 12 kiraz 1 cay bardağı süt Öğlen 120 gr tavuk 2 kepçe mercimek Çorbası salata
Ara karpuz yerim herhalde cevi badem Fındık diğer ara 1 Galata ayran akşamada da 8 kasık taze fasulye Çorba olursa Çorba içerim olmazsa 3 dilim tahıllı ekmek 1 su bardağı yoğurt gece de kiraz ve süt olur muhtemelen pilavım bu

slm
iftar
kabak yemeği
yoğurt

herkesleri oruç vurdu anlaşılan hayırdır kızlar...

selam canlarım...birden son dakika kararıyla annemlere gitmeye karar verdik..cumartesi 11 de...gittik bi deniz havası aldık geldik iyi oldu.az önce geldik..kızımda Çin'e gitmeden görüştü ananesiyle..bayramda malum burada değil..
orada çok fazla kaçırmadım..idare eder..ama yarın daha istikrarlı olacağım..En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
kanelcim,safransarı miniklere:nazar::nazar::nazar:

safransarı liste için ellerine sağlık canım

günaydın canlar.....güneşli bir Ankara dan merhaba...sanırım ısınmaya başladık...:KK54:

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
dukan krepi arası kaşar
1kk peynir
3 zeytin
1 küçük kase yoğurt
çay

kendime söz verdim artık kaçamak yok..Aynadaki görüntüm artık değişmeli..bayrama kadar kaçamak yokEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
akşamları da yürüyüş inşallah:KK49::KK49::KK49:

Selam kızlar
Bu akşam yine görevim var
Saat 23.30-24.00 evdeyim .. Bunun gibi iki görevim daha var sonra ı am Freeman
Bu sabah yediklerime gelince :
Tarçınlı ekmek ( 2 Kaşık badem unu , 1 Kaşık erimiş Tereyağ , 1 yumurta , 1 Çk tarçın .. Mikrodalga 1,30 dk ) TADI harika ve içindeki karbonhidrat çok çok çok az .. Yok gibi bişey ..
Ikiye böldüm arasına bir dilim kaşar peyniri ve biraz da Fıstık ezmesi sürdüm ( onun da içindeki karbonhıdrat Değeri çok düşük )
Yanına kahve

Bugün hava çok sıcak olacakmış .. Dünya tersine döndü .. Burada görülmüş şey değil .. 40 derece .. Eşim Oruçlu .. Ben tutamıyorum malum bebek ..

Oruç tutacaklara Allah SABIRLAR Kolaylıklar versin
Iyi günler kızlar

Bu da benim 9 aylık prensesim : Eki Görüntüle 1573414
amannnnnnnnnnnn
maşallah
tam prenses bu yaa.
maşallah .:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bizim tatil 5 hafta canım .. Evet Tr ye geleceğiz .. Daha üç ay önce kuşadasındaydık şimdi memleketimize Samsuna gideceğiz .. Samsun dediysem Laz değiliz .. Çünkü herkes Laz sanıyor yada o şive ile konuştuğumuzu .. Yakın uzak alakamız yok biz Selanik göçmeniyiz .. Samsun çok GÖÇ alan bir metropol olduğu için öyle sanılması normal Tabiki .. Ama genel olarak Köylerinde Mübadiller oturur ve gerçek kurucuları Mübadiller dir .. Trabzon ve Rize sonradan gelmişlerdir iş imkanları ve konumundan dolayı neyse .. İşte 7 hafta sonra tatildeyiz ..
Inş -5 kilo ile
anladım canım.
ben lazım mesela .
annem trabzonlu
babam artvin arhavi li
ama onlar da çok yıllar evvel çıkmışlar oradan. hatta dedelerimiz çıkmış gelmiş bolu ve düzce ye yerleşmiş
iyi yapmışsın. tatil şart

ben de temmuz 24 de raporlu olmaya başlıyorum artık.
doğuma son 3 hafta kala yani
ayvalık ve akçay a gidiyorum.
kayınvalidem ve annem orda oturuyor
doğumu nasip olursa orda yapacağım.
sana da iyi tatiller canımcım. 5 hafta güzel geçer inşallah

günaydın canlar.....güneşli bir Ankara dan merhaba...sanırım ısınmaya başladık...:KK54:

kahvaltım
dukan krepi arası kaşar
1kk peynir
3 zeytin
1 küçük kase yoğurt
çay

kendime söz verdim artık kaçamak yok..Aynadaki görüntüm artık değişmeli..bayrama kadar kaçamak yokEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
burası kapalı canım
ama açacak diyor eşim
sıcaklar bastıracakmış. öyle diyor.

sabah 1 dilimk kek
2 yumurtalı domatesli biberli omlet
1 tane vitamin hapı

öğlen yeşil mercimek yemeği . 1 tabak dolusu
yanında bol salatalık.

kahvaltım
dukan krepi arası kaşar
1kk peynir
3 zeytin
1 küçük kase yoğurt
çay

hadi inşallah sersumcuğum.
inşallah bayrama kadar halledersin . kaçamazsız olarak. :KK60::KK60::KK60:

Kızlar çok mutsuzum ya 68.5 tüm ramazana girdiğimizde şimdi 71 e yakın cikiyorum kendime gelmem lazım yuh bana yaa:KK11: hem emzirip hem oruç tutup kilo almak bana mahsus sanirim:KK43: çok kızdım kendime çok hemen dikkat etmeye ve spora başlıyorum artık kacamak yok:mad::KK62:

kahvaltım
dukan krepi arası kaşar
1kk peynir
3 zeytin
1 küçük kase yoğurt
çay

Ankarada nerdesin şekerim ben keciorendeym:KK49:

ayy maşallah annesi süslü kokoş bu kız ya sana benzetemedm ama bu cimcimeyi:KK51:
Babasina benziyor canim :)

Kızlar çok mutsuzum ya 68.5 tüm ramazana girdiğimizde şimdi 71 e yakın cikiyorum kendime gelmem lazım yuh bana yaa:KK11: hem emzirip hem oruç tutup kilo almak bana mahsus sanirim:KK43: çok kızdım kendime çok hemen dikkat etmeye ve spora başlıyorum artık kacamak yok:mad::KK62:
Bende hem emziriyorum hem oruc tutuyorum ama pek bir fark yok
Davetlere cok gidiyoruz ekmek yemesemde aliniyor iste
Salata diyetimde yarim yamalak oldu davetlerden

Babasina benziyor canim :)

Bende hem emziriyorum hem oruc tutuyorum ama pek bir fark yok
Davetlere cok gidiyoruz ekmek yemesemde aliniyor iste
Salata diyetimde yarim yamalak oldu davetlerden
Demekki çok dikkat etmek lazım canim tartıda kilo farketmeyince canimizda sıkılıyor en iyi is kararlı olmak ben davetlere gitmemeye calsiiyorum ama evde davetten daha çok şey hazirliyorum :63:

Bi kase çorba
Bi kase yoğurt
1 tabak salata
1Küçük güveç tavuklu sebze
1 Küçük puding

Yatarkende meyve yerim..cesiti çok tutup ekmek yememeye calusiyorum kızlar:KK53:
Ha birde 2 km yürüyüş yaptık arkadaşımla

Back
X