Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

benimde kızım regldi çok ağrısı vardı onunla uğraştım çok şükür iyi şu an kahvaltıyı anca 12 de yapabildik
kahvaltım= 2 tb. ekmeği+peynir+zeytin +domates salatalık+çay+2 ceviz
ara = nescafe+layt bisküi
akşam= çorba +patates yumurta haşlama
ara=1 elma

Öğle
Kabak
Yoğurt
Salata

Şimdi
Yeşil çay
Mısır
Bu hafta müthiş yiyorum ve durduramıyorum boğazımı ne olcak bu halim yaaaa

60 dk 7 km 400 kal. yürüyüş yapıldı

Dolabımdaki sebzeleri temizledikten sonra
çorba ve sıvı beslenmeye geçiş yapcam inşallah.

inşallah son bulur canım allah kuvvet versin tüm askerlerimize polislerimize:KK68:

ah canım çok sevindim hele kızın oluşuna daha bi sevindim her eve lazım bi kız :rolleyes:çok neşeli oluyolar sanada farklı gelecek iki oğlandan sonra:KK66: allah huzur ve neşe içinde büyütmek nasip etsin:KK36:

sorma sersumcum klimasız hiç durmuyoruz ev işi,yemek hazırlamak dersen işte o zaman su içinde kalıyorum ardından duş çıkıyosun yine aynı kaç gün kalacaksınız sidede
fazla dayanamazsınız alışık olmayınca halsizlik yorgunluk olur
kıs nasıl unuttun tartıyı aklındaydı oysao_O
sersumcum tatildede dikkat edilmiyor be kuzum insanın inadına iştahı açılıyo sabahtan öğleye kadar canının çektiğini ye akşam hafif geçiştir yapabilirsen
bol eğlenceli tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK74::KK73::KK73::KK73:
sağol canım:KK68::KK68:...şimdilik iyi gidiyor...sabah ve akşam olmak üzere 2 öğün yapıyoruz..sadece bugün 2-3 minik gofret yedim...yemeklerde ekmek yemedim hiç...bakalım...cuma dalyana geçicez canım..:KK66:
Allah sana kolaylık versin...

makbuşcuğum sana da kolay gelsin canım yollarda:KK68:

sağolasın çakmelciğim..:KK68:

bugün eltimler de geliyor..2 gün onlarla beraberiz...uğrayamam heralde..hepinizi öptüm..:KK15::KK15::KK15:

sağol canım:KK68::KK68:...şimdilik iyi gidiyor...sabah ve akşam olmak üzere 2 öğün yapıyoruz..sadece bugün 2-3 minik gofret yedim...yemeklerde ekmek yemedim hiç...bakalım...cuma dalyana geçicez canım..:KK66:
Allah sana kolaylık versin...

makbuşcuğum sana da kolay gelsin canım yollarda:KK68:

sağolasın çakmelciğim..:KK68:

bugün eltimler de geliyor..2 gün onlarla beraberiz...uğrayamam heralde..hepinizi öptüm..:KK15::KK15::KK15:
bizde seni öptük canım:KK15:keyfine bak

bugün sularımız kesik yarın gece 12 de gelecekmiş ilk kez böyle oldu:KK57:
kahvaltım=2 tb. ekmeği+peynir+zeytin+1 yumurta+2 ceviz+domates salatalık
ara=semizotlu yoğurt+1 nescafe+3ad. limonlu layt bisküi
akşam=wok tavada sebze kızartma 1 yemek k. zeytin yağıyla+üzerine yoğurt
ara=1 nektar

Sekerler tatil yarin bitiyor acık büfe de cozuttum kaynanamın yanindayim gözlemeler falan inş çok almamışımdr ankarada ilk isim isvec diyeti olacak pazartesi yaninuzdayim çok öptüm;)

bebeklede zor oluyordur canım haklısın evine gidince herşey düzene girer:KK68:
hemde nasıl zor oldu dönüşte antalyanın çıkışında çok fazla trafik ardı bizim sıpa araba giderken bişş yok da durunca koparıyor yaygarayı e trafikte mecbur dur kalk yaptı eşim anaaam sakinleştiremedim de bi kenara çekip duramadık da nasıl ağladı içim gitti ama düğüne gittiğim arkadaşımı kızkardeşim ola öyle severim herhalde zaten başka biri olsa bebekle o sıvcaklara hayatta gitmezdim ama insanın hayatında böylesine değer verdiği kişiler 1 ya da 2 yi geçmiyor iyi ki de gittim yoksa içime sinmezdi

Öğle
Kabak
Yoğurt
Salata

Şimdi
Yeşil çay
Mısır
Bu hafta müthiş yiyorum ve durduramıyorum boğazımı ne olcak bu halim yaaaa
canım ne yemişsin ki fazla sıkma kendini bakem ne var yediklerinde gayet düşük kalorili kabak su zaten e mısır biraz nişastalı ama olsun o kadarcık:KK68::KK68:

bugün sularımız kesik yarın gece 12 de gelecekmiş ilk kez böyle oldu:KK57:
kahvaltım=2 tb. ekmeği+peynir+zeytin+1 yumurta+2 ceviz+domates salatalık
ara=semizotlu yoğurt+1 nescafe+3ad. limonlu layt bisküi
akşam=wok tavada sebze kızartma 1 yemek k. zeytin yağıyla+üzerine yoğurt
ara=1 nektar
ayy çok zor su kesikliği evde kolaylıklar diliyorum canım :KK51::KK51::KK51:

Sekerler tatil yarin bitiyor acık büfe de cozuttum kaynanamın yanindayim gözlemeler falan inş çok almamışımdr ankarada ilk isim isvec diyeti olacak pazartesi yaninuzdayim çok öptüm:KK66:
hadi bakalım bekliyoruz :cool::cool:bende gidebilseydim hayırlısıyla evime :KK51::KK51::KK51:

slm kızlar dün giremedim çünki muğladan geldiğimizden beri misafir misafir bugün gittiler yarın yeni misafirler geliyor yatılı misafir olunca insanın tüm düzeni alt üst oluyor yaa bende bu ara kaçamak yapıyorum allah beni ıslah etsin diyorum e pişiyor güzel güzel yemekler misafirlere nasıl dayenek yahu :KK45::KK45::KK45:tabiki bahane değil dayanmak lazım :KK11::KK11::KK11:neyse gelelim menülerime

dün
kalkınca 3 kuru kayısı

sabah: 2 dilim tt ekmek 1 kk peynir 1 yumurta domates salatalık yeşil biber

ara: 1 malt içeceği

öğlen: miktarını bilemediğim kadar kuzu ızgara (hep abartıyorum ben bunu ya) salata 1 bardak ayran 2 dilim tt ekmek

ara: 1 muz 1 bardak süt

ara: 5-6 tane incir :KK57::KK57::KK57::KK57:çocuğuma da fena gaz yaptı bunlar dün gece kıvrandık niye yediysem hem pişmanlık çektim hem de yavruma eziyet oldu

akşam: 3 közlenmiş patlıcanla yapılmış patlıcan salatası 1 kase yoğur 3 dilim tt ekmek

ara: 1 bardak süt :KK50::KK50:

bugün
sabah: aynı

ara: 1 malt 3 kuru kayısı

öğlen: 4 köfte 4 kaşık pirinç pilavı(fena koktu yedim:KK61::KK61::KK61:) 2 bardak ayran

ara: 1 muz 1 bardak süt 15 fındık

akşam: yumurtasız melemen 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek 3 yaprak sarma :kk77::kk77::kk77:

ara: henüz yemedim ama 1 porsiyon meyve ve 1 bardak süt düşünüyorum

Makbulecim misafire rağmen beslenme süper tebrikler
Ben de 4 gün annelerdeydim orda hiiiç dikkat etmedim ona üzülüyorum korkudan tartılamadım da :(

dün güzel yürüdüm iskender pala efsane eşliğinde

Eklentiler

• P_20150819_203641.webp
    P_20150819_203641.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 32
slm kızlar dün giremedim çünki muğladan geldiğimizden beri misafir misafir bugün gittiler yarın yeni misafirler geliyor yatılı misafir olunca insanın tüm düzeni alt üst oluyor yaa bende bu ara kaçamak yapıyorum allah beni ıslah etsin diyorum e pişiyor güzel güzel yemekler misafirlere nasıl dayenek yahu :KK45::KK45::KK45:tabiki bahane değil dayanmak lazım :KK11::KK11::KK11:neyse gelelim menülerime

dün
kalkınca 3 kuru kayısı

sabah: 2 dilim tt ekmek 1 kk peynir 1 yumurta domates salatalık yeşil biber

ara: 1 malt içeceği

öğlen: miktarını bilemediğim kadar kuzu ızgara (hep abartıyorum ben bunu ya) salata 1 bardak ayran 2 dilim tt ekmek

ara: 1 muz 1 bardak süt

ara: 5-6 tane incir :KK57::KK57::KK57::KK57:çocuğuma da fena gaz yaptı bunlar dün gece kıvrandık niye yediysem hem pişmanlık çektim hem de yavruma eziyet oldu

akşam: 3 közlenmiş patlıcanla yapılmış patlıcan salatası 1 kase yoğur 3 dilim tt ekmek

ara: 1 bardak süt :KK50::KK50:

bugün
sabah: aynı

ara: 1 malt 3 kuru kayısı

öğlen: 4 köfte 4 kaşık pirinç pilavı(fena koktu yedim:KK61::KK61::KK61:) 2 bardak ayran

ara: 1 muz 1 bardak süt 15 fındık

akşam: yumurtasız melemen 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek 3 yaprak sarma :kk77::kk77::kk77:
yatılı müsafir zor canım haklısın bide bebeklisin ayyy allah sabır versin müsafire rağmen iyi bence:KK36:

ara: henüz yemedim ama 1 porsiyon meyve ve 1 bardak süt düşünüyorum
yatılı müsafir zor canım haklısın bide bebeklisin ayyy allah sabır versin müsafire rağmen iyi bence:KK36:

bende kahvaltımı 11 de yaptım
kahvaltım aynı aslında=1yumurta+2 dilim tb.ek+peynir+3 ceviz+çay+3 dilim karpuz
şimdi ara=semizotlu yoğurt
akşam belli deyil
bu arada sularımız geldi hemen banyoya attım kendimi bulaşık makinasını açtım iş güç işte:KK69:

Filiz canım su gibi var mı ya...
Allah susuz koymasın en temel ihtiyaç.

Sabah
Kaju
Fıstık
kahve

Öğle
y.fasulye
Yoğurt
az karışık kızartma

akşam
Fıstık
1 parmak cezerye

63 dk yürüyüş 7.3 km 403 kal

ve barbaros andre doria ile karşılaşıyor iskender pala ve efsane eşliğinde ;)

Filiz canım su gibi var mı ya...
Allah susuz koymasın en temel ihtiyaç.

Sabah
Kaju
Fıstık
kahve

Öğle
y.fasulye
Yoğurt
az karışık kızartma

akşam
Fıstık
1 parmak cezerye

63 dk yürüyüş 7.3 km 403 kal

ve barbaros andre doria ile karşılaşıyor iskender pala ve efsane eşliğinde :KK66:
aynen ya çok şükür:KK36:
buda yürüyüş için:KK9::KK9::KK9::KK9:

makbule007:31 Temmuz 2015 liste yaptı:KK60::KK60:
girlboymom:7 Ağustos 2015 liste yapamadı:KK59: listeyi sersum yaptı

çakmel:14 Ağustos 2015

filiztoprak:21 Ağustos 2015

leylak84:28 Ağustos 2015

safransarı:4 Eylül 2015

sersum:11 Eylül 2015

ficans:18 Eylül 2015

kaneel:25 Eylül 2015

arkadaşlar saat 5-6 arası liste hazır olur inşallah yarın için tabi umarım herkez gelir​

slm kızlar tatil uzadı bizim okulların bayramdan sonra açılacağını duymuşsunuzdur muhtemelen semineri de herkes kendi memleketinde yapsın diyecekler bu da evimizde dönmeye bir ay daha var demek böyle ne diyetisyene gidebiliyorum ne bi düzenim olur bi taraftan da artık boş boş zaman geçirmekten gına geldi daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama bizim bu iki ay tatil olayı gerçekten çok sıkıcı şimdi bir ay daha :KK14::KK14::KK14::KK14:

bugünki menü
sabah: 1 kk peynir 1 yumurta 2 dilim tt ekmek domates salatalık dereotu

ara: yarım muz 1 çay bardağı süt 1 malt

öğlen: 2 kase yeşil mercimek yemeği 3 dilim tt ekmek

ara: 1 şeftali

akşam: 2 kase şehriyeti tavuk çorba 2 kaşık pirinç pilavı

ara: 3 tane incir :oops::oops:bu yine fazla oldu

tatil bir ay daha olduğuna göre biran önce toparlanmalı ve kendime gelmeliyim :KK51::KK51::KK51:of yaa hiç sevmiyorum böyle planlarımın alt üst olmasını :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Makbulecim misafire rağmen beslenme süper tebrikler
Ben de 4 gün annelerdeydim orda hiiiç dikkat etmedim ona üzülüyorum korkudan tartılamadım da :KK43:

dün güzel yürüdüm iskender pala efsane eşliğinde
sağol canım valla hiç de kilo veremedim bu hafta 69 bana hayal olacak bu gidişle

sağol canım benim

bende kahvaltımı 11 de yaptım
kahvaltım aynı aslında=1yumurta+2 dilim tb.ek+peynir+3 ceviz+çay+3 dilim karpuz
şimdi ara=semizotlu yoğurt
akşam belli deyil
bu arada sularımız geldi hemen banyoya attım kendimi bulaşık makinasını açtım iş güç işte:KK69:
hadi gözünüz aydın

yarın liste bende kızlar bilginize:KK28:
kolay gelsin canım

selam kızlar...bugün sidede son gün 11 gibi dalyana yola çıkacağız...tartılamamama rağmen sanki kg verdim..az yedim çok yüzdüm sanırım ondan..2 gündür eltimlerleyiz..hepimiz için iyi oldu beraberce eğlendik..eltimin 2. çocuğu 2 yaşında bizim yaşımızdalar karı kıoca peşinde koşmaktan oturamıyorlar:KK47: valla herşey yaşında güzel:KK14:..40 ından sonra çocuk çok zor...olacaksa en fazla 30-35 ben dayanamazdım valla...Allah isteyen herkese nasip etsin tabi...

bu arada ben fena yandım hiç güneşlenmememe rağmen habire yağlanıyom ama oluyor işte beyaz olunca..habire güneş sonrası kremler hametanlar..neyse ki canım yanmıyor ama sürünüp duruyom işte:KK70::KK70:

ayy filizim bu sıcaklarda susuzluk çok zor neyse ki gelmiş Allah susuz bırakmasın kimseyi..

makbulecim ah o tatil bana da vursaydı keşke:KK53::KK53:siz daha yeni başladınız tabii bizim emeklilik geldi nekaa tatil okaaa mutluluk:KK53::KK53:

liste için kolay gelsin filizim...beni saymayın eve dönene kadar garii...:KK14::KK14:

öpüldünüz...:KK15::KK15:

Back
X