- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde senin gibiyim bnde oksuruk varSabah uyandığımda daha iyi oluyorum ama saat 4:00 ten sonra ateşim yükseliyor. Titreme ve üşümeyle boğuşuyorum. Sağlık kadar kıymetli birşey yok. Allah tüm hastalara bende dahil şifa versin.![]()
Ins diyelimben içtim
aynen katılıyorum..telafi edeceğine inanman lazım..
Yaa alıcaz galiba ama güzel havalarda ben gene çıkarım dışarı..gerçi soğukta iyi olur gibime geliyor ..seninki ne marka canım..çok pahalı birşey istemiyorum..Fox alıcak gibiyim..
BenimKi dynamic canm
aynı sabahın dediği gibi kendini şartlarsan eriyip gidiyor kaçamak yeter ki sürekli olmasın..![]()
ellerine saglik canim bu arada gecmis olsun bnde yeni atlattim terleyip terleyip disa girdimTurşum hazır![]()
eridin iyice şeker sen. maşllah . çok hoş olmaya başlamış fizik kimya biyolojin. mucukbanlıyken foto çekilmiştim fotolarla geldim size :) taytın bel kısmı kalın şerit lastik göbiş gibi duruyor o yüzden
![]()
![]()
![]()
![]()
ah kuzum. sen yemeseydin keşke.Selam kızlar eşimle kızım yaptı gene yapacağını pizza söylediler..en ince hamurdan 3 dilim yedim..Lahmacun niyetine napayım..Yürüyüş yapayım diye çıktım ama yürümek mümkün değil yürüş yolum da buz tutmuş anca markete kadar gittim bişeyler alıp zar zor yürüdüm döndüm..800 m anca yürümüşümdür..
![]()
canım ben yapamam oruç tutuyorum çünkü.Yarin detoks yapacak miyiz
Kimse bisey yazmadi gunduz de sordum ama
suhsi değil de o arkadaşın eşi çekilmiş ciğ at eti üzerine yine çiğden 1 yumurta kırılmıştı. onu yedi. afiyetle hem de.Hahahahahaha amin demeyin sakıııın
Ben bir kere limon zeytinyağı detoxu yapmıştım bağırsaklarım temizlensin diye 24 saat oruçtan daha zor gelmişti. Bravo sana.
Ben Japonların Deniz ürünlerini özellikle sushi ye çok alıştım severek yiyorum.
Amerika'nın kendine ait bir mutfağı yok. Toplama tamamen. Ama yemeklerden çok kullandıkları malzemeler ve yağlar yüzünden sevmiyorum.
Cennet keşke o kadar kolay olsa. İnşallah Allah razı olmuştur.
Aile bağları Amerika'nın bölgelerine göre değişiyor sanırım kuzeydekiler daha samimiler. Benim yaşadığım bölge genelde zengin tabakanın yaşadığı bir bölge. İnsanlar çok soğuk, kaba ve ukala. Eşimin anneside çok zengin belki yanlış düşünüyorum ama öyle gözlemledim.
Allah karşına gerçekten seni mutlu edecek vicdan azabı çekmeyeceğin birini çıkarsın inşallah. Evli erkekler helede çocuklular vicdan azabı demektir. Tanıdıklarımdan biliyorum. Hep çocukların mutsuzluğundan sorumlu hissedip mutlu olamadılar ve kısa zamanda ayrıldılar. Adam çocuklarına geri döndü. Diğer arkadaşlara katılıyorum. Gözden ırak olan gönülden ırak oluyor. Bence kendini bu adamla fazla meşgul etmemeye çalış.
Oh be sonunda! Sen de insanmışşsın demekki. Bu kadar aç kalabilmene şaşıyordum seni insan üstü falan görüyordum açıkcası.![]()
ben de 5-6 yıl oldu galiba takip ediyorum. hoş bi blog ve yuao tube kanalı da öyle@demirleke serroseyi bende takip ediyorum :) üniden hocamın arkadaşıydı 3 sene önce falan hocam tavsiye etmişti
ellerine sağlık şekerim. afiyetle yiin.Turşum hazır![]()
canım baban sende mi bu hafta. baban tek mi yaşıyor .Ac karnına iki bardak cay ictim kızımı okula bırakıp öyle kahvalti yapacam babam da sabah annesinin yanına gitti aksama gelecek buradayken spor yapamam cuma günü erkek kardeşime gidecek o zamana kadar bogazimi tutmakla yetinecem
Allah kabul etsincanım ben yapamam oruç tutuyorum çünkü.
bugün sahur
1 ekşi elma
2 yumurta omlet . peynirli
1 avuç taze fındık
1 bardak limonlu su
1 dilim ekmek .
dun iftarım
1 kase mercimek çorba. dereotlu.
2 avuç da tuzlu yerfıstığı yedim yemekten sonra
ve çay
yatmadan 1 bardak limonlu su
Yarin detoks yapacak miyiz
Kimse bisey yazmadi gunduz de sordum ama
akşam yemeği ardından soda ve yemek arasında içtiğim su derken duş alıp çıktım ve tartıldığımda ıslak vücutla bile 65.5 u yeniden gördüm :)
başladığımda 75'idim geçen sene ocak sonlarında şubat başlarında buradayken eğer bu azmim olsaydı şimdi daha zayıf olurdum ama demek ki zamanı gelmemiş o zaman. o zaman 71 e kadar düşüp pes etmiştim ve şubattan ekim 24 'e kadar 4.5 kg alıp orada kalmayı başarmıştım.
desteklerinizden dolayı teşekkür ederim kızlar. durmak yok yola devam :)
yeni yaşıma daha fit gireceğim için mutluyum seneye bu mutluluğun daha fazlasını tadacağım inşallah![]()
arkadaş screen shot attı şimdi telefonundaki hava durumu ankara'nın -13 müş
Marketten gelirken 2-3 kere düşme tehlikesi atlattım her yer çatır çatır buzKaldırımlarda yürünmüyor..yolun ortasından yürüdüm resmen..Arabalar geçiyor bekliyorum sonra ben geçiyorum
![]()
Turşum hazır![]()
Allah kabul etsin
Internetten tarif buldum yapicam bakalim
Seyda coskunun tarifiCanım ben de sabah balkabağı aldım geldim haşlanıyor şu anda
Maşallah canım böyle devam doğum günün de kutlu olsun nice yaşlara
Gece - 14 ü buldu
Aynen canım ara sokaklar berbat ,ben yürüyorum yürüyüş yolu kar içinde
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor, Allah şifa versin canım
Sen nasıl yapıcaksın canım tarifi yazar mısın
Seyda coskunun tarifi
Kup kup dograyi uzerine bi kac karanfil biraz tarcin haslayip bi kase yenir.
Sabah ogle aksam ayni sekilde
Aralarda da odem atici cay icilir
Yok canım tek yaşamıyor kış gezmesine çıkmış adamcağızcanım baban sende mi bu hafta. baban tek mi yaşıyor .
olsun o gidince yaparsın sporunu