• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1.65 canım boyum 1-2 cnm kısa olabilirim ama fazlası yok boyumun :) evet kalan kilolarda eminim ki kalçadan gidecek. zaten bu saatten sonra eskisi kadr sıkmayı düşünmüyorum çnkü fark ettim ki 3 gün paso pastama kadr yiyince ertesi hafta sadece 4 gün diyetle bile 600 gram verdim ki duraklamayı kırıp vücudumu düzene soktum
evet cok kasma zaten yeteri kadar yorun kendini cnm

Bende biraz spor yapayım diyorum belki vücudum kendini biraz toplar

Akşam yemek yapmadım eşim dışarıda durum yaptırdı yarım yedim maalesef

ara öğün

1 türk kahvesi fincanı leblebi
1 adet hurma

üzerine erikli kayısılı form çayı

yazayım canım diyet tarifi bu ama kooyduğun şekere göre değişir tabi
1 yemek k. tereyağı
1 yemek k.. zeytin yağı
yarım çay bardağı diyet şeker
1 ad. yumurta
vanilya ,yarım pakket kabartma tozu
1 çay bardağı süt
1 ççay bardağı yulaf
alabiilldiğine çavdar unu
1 tatlı k. niişasta
yarım avuç ceviz
2 yemek k. kakao
yapılışı= şeker yumurta çırpılır arkasından yağlar süt eklleniir diğer malzemelerde eklenir
kıvamı yağlı kağıda kaşıkla kooyuyoruz kaşıktan akmıcak lop lop koyulacak şekilde un ekleniir
nişşastada ağızda dağılması için ekleniyor damla çikolata çok yakışşıyor
20_25 dakika yeterlii pişirmek için :kk77:

ah canım ne güzel yapmışlar kıssss kıyamam afiyet olsun:kk77:

ah canım bulgur pilavına bende dayanamıyorum her türlüsüne yapsamda hafta sonuna dek getiriyom bir kere yiyorum olsun canım her zaman yemedikten sonra üstüne soda içseydin:KK66:

canım senin nasibinmiş demekki bak müsliman oldu sayende bunları yaşıyacakmışsın demekki ne güzel mutlusunda daha ne olsun dürüst olman onun ilgisinii çekmiş boşluktaymış seninle hayatını tamamlamış allah her daim mutlu etsin sizi çocukllarınızla berabber :KK36:

ah canım kıyamam sen iyileşte devam edersin nasıl olsa :KK36::KK36::KK36:

ficans ficans canım bu ölçüleri 2 katı yaparsan 1 tepsiyi doldurur unutmuşum söylemeyi

Ellerine sağlık canım

Canm smdi gordum hemen actim ama tabi bitmis coktan ben tam bir kurabiye canavariyim oyle kremali tatlilar pastalar falan yemem cok kaliteli cesit cesit kurabiye severim esime.de alistirdim ankara gittigimizde gecn orda cok kaliteli bi yer var ordan cesit cesit kurabiye alip yemistik esim diodu yine gittigimizde eve de alalim onlardan dio:))

Canım benim de oğlum çok seviyor çeşit kurabiye

Yaptığın denediğin tarif varsa vaktin olduğunda yazar mısın

ellerine sağlık canım..herkesi kutlarımm:nazar::nazar:

hoşgeldin canım ..öğrenebildin mi bu sefer neden banlanmışsın kıss:KK70::KK70:

bence de:KK48::KK48:

ben de ben de:KK51::KK51:ama halsizim hala:KK51:

:KK9::KK9:

geçmiş olsun canım:cry:..ağız yarası başladığı an daha kaşınma aşamasında B vitamini alırsan kurtarıyorsun ama açıldıktan sonra olmuyor..ben çok çeken biri olarak keşfettim bunu ve neredeyse 5 yıldır ağız yarası başlamadan bitiyor B vitamini sayesinde..olunca adaçayı ve karanfili ayrı ayrı kaynatıp gargara iyi geliyor..en azından azaltıyor acıyı:KK39:

O zaman evde b vitamini bulunduralım bende de Aft çıkar be..iks olandan mı canım

Selam kızlar dün sabahtan anneme geldik orada kaldık kilo bildirimi yapamadım zaten dikkat etmemiştim geçen hafta gene de yazayım

Geçen hafta 71.1

Bu hafta 72.0

Haftaya daha iyi olur inşallah

Back
X