• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltıda sucuklu kaşarlı pankek .
1 bardak süt
4 yumurta
1 bardak sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
2 kaşık kurufasulye unu
1 çay kaşığı tuz
Sucuk
1 su bardağı rende kaşar

Aslında muffin tarifiydi
Ben tavada yaptım
Pankek gibi ,hatta daha fazla kabardı
Çocuklar çok sevdi

29 ocak pazar
Kahvaltı 08:30
2 kutu activia kayısılı
Öğle 12:05 (aslında bu kahvaltı sabahki yoğurtları sabah uyanır uyanmaz yedim)
Yarım dilim cheddar peyniri
5 adet burgu peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet premium çok tahıllı
Akşam
Saat yediyi geçmiorum zaten
Kuru fasülye yicem o zamana kadar bi ara yapıcam
Ekstralar ise
Yatmaya yakın kürümü hep yapıom
Yeşil çayın birini içtim biri kaldı
Suyu 15-20 yapıcam
Tarçınlı süt belki
25 dakika bacak hareketleri yaptım
24 dakıka evi süpürdüm topladım
Akşam sekizden sonra 10-15 dakika yüksek tempolu dans edicem

evet canım be..iksC
Ben geceler haftalarda ani gelen yorgunluktan şikayetçiydim
Doktor bu sıralar mevsimden de olur
3 çocukla yorgunluk ve stresten de
3. Çocuk hala uyumuyor
Geceleri kalkıp mızıklıyor 1 ya da 2 saat. Bunun yanında sık sık da uyanır .bağırır geri uyur
Abileri de aynıydı
Derin uyumayı özledim

Günaydın kızlar,
Namazdan sonra tuvalete gitmekten uyuyamadım. :rolleyes:
Geçen hafta kabızlık sorunum vardı. Kayısı ve kayısı çayıyla hallettim. Bağırsaklarım temizlendi iyi oldu. Kiloda verdim ama Cumaya kadar yazmıycam.:KK39:
Şimdi kalktım 2 kuru kayısıyla yarım bardak su içtim.
Bugün eşim spora gitmedi yağmurlu diye o yüzden pazar kahvaltısı baya çeşitli olur.
Yedikten sonra yazayım:confused:

Canım yaşım 39
2 ay sonra 40
25/03/1977 liyim

Burda 30 yaşın üstüne test yapmıyorlar direk günlük multivitamin veriyorlar. Günde 1 kere alınan içinde her tür vitamin olandan. Güneşe çok çıkmıyorsan ayrıca ek olarak D vitamini alman özellikle kanser gibi hastalıklardan korunman için şart. Arada güneşe çıktığım için Ben kutunun üzerinde yazan değilde yarım doz alıyorum. Balık yağı zaten kalp ve beyin sağlığı için mutlaka alınması lazım ve bunun testi yok zaten çocukluktan itibaren almak gerekiyor. Benim gibi tuvalete çıkma problemin varsa ek magnezyum da alman lazım.
Ayrıca büyüme çağındaki çocuklar, hamileler, emzirenler, aşırı hareketliler, diyet ve spor yapanlar mutlaka ama mutlaka günlük vitamin almalılar. Aksi halde enerji azlığı, bitkinlik, çabuk yorulma, mutsuzluk, çabuk hasta olma gibi bir çok olumsuzluğa maruz kalırlar. O yüzden yukarıda saydıklarıma burda test yapmıyorlar direk vitamin tavsiye ediyorlar. Ne bana ve çocuklarıma ne de eşime test yapılmadı. Ama hepimiz spor yaptığımız için çocuklar büyüme çağında oldukları için yukarıda saydığım vitaminleri alıyoruz. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Burda 30 yaşın üstüne test yapmıyorlar direk günlük multivitamin veriyorlar. Günde 1 kere alınan içinde her tür vitamin olandan. Güneşe çok çıkmıyorsan ayrıca ek olarak D vitamini alman özellikle kanser gibi hastalıklardan korunman için şart. Arada güneşe çıktığım için Ben kutunun üzerinde yazan değilde yarım doz alıyorum. Balık yağı zaten kalp ve beyin sağlığı için mutlaka alınması lazım ve bunun testi yok zaten çocukluktan itibaren almak gerekiyor. Benim gibi tuvalete çıkma problemin varsa ek magnezyum da alman lazım.
Ayrıca büyüme çağındaki çocuklar, hamileler, emzirenler, aşırı hareketliler, diyet ve spor yapanlar mutlaka ama mutlaka günlük vitamin almalılar. Aksi halde enerji azlığı, bitkinlik, çabuk yorulma, mutsuzluk, çabuk hasta olma gibi bir çok olumsuzluğa maruz kalırlar. O yüzden yukarıda saydıklarıma burda test yapmıyorlar direk vitamin tavsiye ediyorlar. Ne bana ve çocuklarıma ne de eşime test yapılmadı. Ama hepimiz spor yaptığımız için çocuklar büyüme çağında oldukları için yukarıda saydığım vitaminleri alıyoruz. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
canım sağ ol .yeterince açıklayıcı oldu.

Bende isterim evde dört tane kurabiye canavarı var
Bende kirabik canavariyim canm esime de alistirdim:)
bana da doktor d vitamini onerdi onu kullaniorum

Abiler kurabiye yaptı
2 tane yedim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 34
Selam kızlar nasılsınız kaç gündür okuyorum ama yazamadım bir türlü dün temizlik yaptım cam balkon falan bugün de kızı avm ye oyun oynamaya götürdük sonra da yemek tatlı derken şimdi girebildim bu arada tatlıdan ben yemedim iki gündür çocuklar mahvediyor beni kızım çok hareketli ve laf dinlemiyor yordukça yoruyor beni

Akşam 9 kaşık kurıfasülye bir dilim premium çok tahıllı ekmek yedim
25 dakika bacak hareketleri
24 dakika ev toplama temizlık
15 dakika yüksek tempolu dans
Yarın sabah tartıda 63:300 ü görmek ve iddiayı kazanmak istiyorum son iki sabahım kaldı :KK76:

Akşam 9 kaşık kurıfasülye bir dilim premium çok tahıllı ekmek yedim
25 dakika bacak hareketleri
24 dakika ev toplama temizlık
15 dakika yüksek tempolu dans
Yarın sabah tartıda 63:300 ü görmek ve iddiayı kazanmak istiyorum son iki sabahım kaldı :KK76:
Kacsin simdi

Back
X