- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım be..iksCEllerine sağlık canım
Canım benim de oğlum çok seviyor çeşit kurabiye
Yaptığın denediğin tarif varsa vaktin olduğunda yazar mısın
O zaman evde b vitamini bulunduralım bende de Aft çıkar be..iks olandan mı canım
Bi da asla ama asla şişmanlama çok kötü bişey olduğunu anladın dimi asla emeklerin boşa git meşin doğum hariç tabikidevam edeceğim canım :)
Ben geceler haftalarda ani gelen yorgunluktan şikayetçiydimevet canım be..iksC
Canım yaşım 39
2 ay sonra 40
25/03/1977 liyim
canım sağ ol .yeterince açıklayıcı oldu.Burda 30 yaşın üstüne test yapmıyorlar direk günlük multivitamin veriyorlar. Günde 1 kere alınan içinde her tür vitamin olandan. Güneşe çok çıkmıyorsan ayrıca ek olarak D vitamini alman özellikle kanser gibi hastalıklardan korunman için şart. Arada güneşe çıktığım için Ben kutunun üzerinde yazan değilde yarım doz alıyorum. Balık yağı zaten kalp ve beyin sağlığı için mutlaka alınması lazım ve bunun testi yok zaten çocukluktan itibaren almak gerekiyor. Benim gibi tuvalete çıkma problemin varsa ek magnezyum da alman lazım.
Ayrıca büyüme çağındaki çocuklar, hamileler, emzirenler, aşırı hareketliler, diyet ve spor yapanlar mutlaka ama mutlaka günlük vitamin almalılar. Aksi halde enerji azlığı, bitkinlik, çabuk yorulma, mutsuzluk, çabuk hasta olma gibi bir çok olumsuzluğa maruz kalırlar. O yüzden yukarıda saydıklarıma burda test yapmıyorlar direk vitamin tavsiye ediyorlar. Ne bana ve çocuklarıma ne de eşime test yapılmadı. Ama hepimiz spor yaptığımız için çocuklar büyüme çağında oldukları için yukarıda saydığım vitaminleri alıyoruz. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Bende kirabik canavariyim canm esime de alistirdim:)Bende isterim evde dört tane kurabiye canavarı var
bana da doktor d vitamini onerdi onu kullaniorumBurda 30 yaşın üstüne test yapmıyorlar direk günlük multivitamin veriyorlar. Günde 1 kere alınan içinde her tür vitamin olandan. Güneşe çok çıkmıyorsan ayrıca ek olarak D vitamini alman özellikle kanser gibi hastalıklardan korunman için şart. Arada güneşe çıktığım için Ben kutunun üzerinde yazan değilde yarım doz alıyorum. Balık yağı zaten kalp ve beyin sağlığı için mutlaka alınması lazım ve bunun testi yok zaten çocukluktan itibaren almak gerekiyor. Benim gibi tuvalete çıkma problemin varsa ek magnezyum da alman lazım.
Ayrıca büyüme çağındaki çocuklar, hamileler, emzirenler, aşırı hareketliler, diyet ve spor yapanlar mutlaka ama mutlaka günlük vitamin almalılar. Aksi halde enerji azlığı, bitkinlik, çabuk yorulma, mutsuzluk, çabuk hasta olma gibi bir çok olumsuzluğa maruz kalırlar. O yüzden yukarıda saydıklarıma burda test yapmıyorlar direk vitamin tavsiye ediyorlar. Ne bana ve çocuklarıma ne de eşime test yapılmadı. Ama hepimiz spor yaptığımız için çocuklar büyüme çağında oldukları için yukarıda saydığım vitaminleri alıyoruz. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Kacsin simdiAkşam 9 kaşık kurıfasülye bir dilim premium çok tahıllı ekmek yedim
25 dakika bacak hareketleri
24 dakika ev toplama temizlık
15 dakika yüksek tempolu dans
Yarın sabah tartıda 63:300 ü görmek ve iddiayı kazanmak istiyorum son iki sabahım kaldı![]()
Gün içinde yemekten ziyade su içtiğim için 1.700 fazla çıkıorum bu sabah 63.700 (düz hesap olsun die hedefim 63tü garantilemek için ama boşver) 63.300 olunca beş kilo gidio iddiayı kazanıyorum inş (400 gram gitmeli)Kacsin simdi