Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öldüğünü kızz:KK48::KK48:geriden gelip izleyenler olabilir diye..ben de yazdım sonra aklıma geldi sildim..:KK48::KK48:
hahah sildiğini görmedim . sen yazmıştın evet .
neyse konuyu kapatalım o zaman .
saçlarını kestirmeye gidiyor musun bugün .
nasıl kestireceksin .
bi tarz yaptırsana.
senin saçların düz demi.
öyle hatırlıyorum.

@demirleke corba ictim cnm 2 tane de ayran sen de yoruldun tabi bu hafta hem is hem cocuklatin durumu o yuzden bozuldu psikolojin saclarin cok guzel ben daha hic boyamadim dogal rengini seviorum bu arada bndr ankarada hamama gderkrn orda kahve masaji yapiolar harika bisey yuzun pamik gbi oluo
aaaaaaaaa ilk kez duyuyorum yapıldığını .
bizim de bildiğimiz bi şeyler varmış demek . hihhi

aaaaaaaaa ilk kez duyuyorum yapıldığını .
bizim de bildiğimiz bi şeyler varmış demek . hihhi
kahvenin pealing etkisi var cnm :) şekersiz telveyi. hani içtiğinde bardağn dibinde kalan ıslak telveyi yüzüne sürüp bekletip yıkayınca yumuşacık oluyor

uzun-yuz-sekli-icin-kisa-sac-modeli-2014-2015.jpg

sersum bu model gibi . 2 yıl önce gezmeye gelmiştim ankara ya . kardeşime , kaynıma. saçlarımı orda kestirmiştim. harika kesmişlerdi. burda öyle kuaförler yok ne yazık ki.
sersum sersum

hahah sildiğini görmedim . sen yazmıştın evet .
neyse konuyu kapatalım o zaman .
saçlarını kestirmeye gidiyor musun bugün .
nasıl kestireceksin .
bi tarz yaptırsana.
senin saçların düz demi.
öyle hatırlıyorum.
:KK48::KK48::KK48:aynen..benim az dalgalı canım..o fotoda fönlüydü..gidicem sanırım totomu kaldırabilirsem:KK70::KK70:kestirirsem paylaşırım foto gene:KK39:

sersum sersum ins baban iyi olcak cnm cok istiorum bnu izin almakla iyi yapmissin ins annen onceki gbi panik yapmiodur
Sağol canım amin inşallah:dua::dua:
yok yok daha iyi çok şükür:KK48:..bana gelince ben de onu teskin ederim zaten:KK39:

şu kahve içtiğim hödük. sanırım kendisi bana aşık oluyor şu aralar eskiden aşka inanmıyorum diyen adama dikkat et de bana aşık olma çok gülerim sana dediğim zaman bilmem olabilir diyor. fark ettim ki bazılarına cidden iyi davranmamak gerekmiş. adama resmen hani gelsen yalvarsan benle evlen diye senle evlenmem şuan evlenmeyi düşünmüyorum ama biri ikna edebilir beni bu sen değilsin dedim :D

sersum sersum sağol cnm bir yandan güzellikler bir yandan ölüm.

2 gibi anneannemi de hastaneden çıkartacaklarmış. böbrekleri gerekli bir şekilde çalışmaya başlamış gidebilirsiniz eve demişler. hem üzüldüm hem sevindim

şu kahve içtiğim hödük. sanırım kendisi bana aşık oluyor şu aralar eskiden aşka inanmıyorum diyen adama dikkat et de bana aşık olma çok gülerim sana dediğim zaman bilmem olabilir diyor. fark ettim ki bazılarına cidden iyi davranmamak gerekmiş. adama resmen hani gelsen yalvarsan benle evlen diye senle evlenmem şuan evlenmeyi düşünmüyorum ama biri ikna edebilir beni bu sen değilsin dedim :KK70:
Kaçan kovalanırmış misali oldu seninki..
sersum sersum sağol cnm bir yandan güzellikler bir yandan ölüm.

2 gibi anneannemi de hastaneden çıkartacaklarmış. böbrekleri gerekli bir şekilde çalışmaya başlamış gidebilirsiniz eve demişler. hem üzüldüm hem sevindim
ananene sevindim canım.. hayat işteo_Oo_O

Back
X