Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar ne yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum tüm gün menüsü yazıyorum

Kahvaltı

2 yumurta
2 dilim ekmek
Limonlu su

2 küçük mandalina

Öğle yemeği
5 tavuk kanat
Brokoli salatası
Mercimek çorbası

1 tane Trabzon hurması
3 kuru kayısı
2 tane ceviz

Akşam

islim köfte
1 kaşık pilav
Yarım kase yoğurt
2 tane salatalık turşusu

Gün içinde 1 fincan rezene çayı ve yeşil çay içtim

Günaydın kızlar kilo bildirimi mi kalkınca yapacağım şimdi yatakta oyun oynuyoruz gözümden uyku akıyor ama uyumuyo

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar canlarim sabah menum mayasiz ekmeğin dörtte biri acı kozlenmis biber
Dün incirreceli yapmıştım iki parçada incir reçeli yedim.
Regl yaklaşıyor dün akşamki yediğim de şişlik yaptı bana kilo bildirimin
Rumuz mesmeser
Geçen haftaki kilo 66.8
Bu haftaki kilo 67.4
Farkk +600ve
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Aksam kahvaltilarini ben de cok severim. esimin olmadigi aksamlar ya makarna ya kahvalti yapilir bizim evde.
Bu arada gozun aydin. kocisinle birazcikda olsa hasret giderirsiniz.
Benim de eşim akşam yoktu cocuklara kısır yaptım maalesef kontrolü kaybettim bir kase kisiri tursuyla yedim :oops:
Bedir&After resmi ile geleyim dedim :)

Eki Görüntüle 2060266
Supersin canım

Temizlik yaparken mutfak dolabini birakmistim bugin onu da aradan cikartayim birazda ortaligi siler supururum :temizlik:şimdilik benden bu kadar ben kaçar :KK55:

Hepinize tekrar günaydın bu gece bebek beni mahvetti ya ama bidaha yapamayacağım için şimdi yürüyüş bandındayım hemen kilo bildirimi yapayım

Rumuz : nadalvanos
Başlangıç tarihi: 20.09.2017
Başlangıç kilom: 85
Geçen hafta:82,5
Güncel kilo :82,2
Fark :300 g
% 0,363
Diyet : kafama göre
Spor : yürüyüş (yeni başladım 3. günüm)

Günaydın kızlar..
bu sabah 2 haşlanmış yumurta+küçük salatalık yedim..
az önce de sade kahve içtim.
Bu aralar yemek işini fazla kaçırdığım için artık dur demenin zamanı geldi dedim yani.. Hoppa
Öğlen yemekhanede ne varsa artık onlardan takılacam mecbur..Akşama da Allah Kerim..:KK39:

selam kızlar...
dün akşam erkenden sızmışım
1 alabalık ve salata yemiştim
yanında da yeni yaptığım yağlı sirkeli köy biberi turşusu.İlk defa denedim güzel olmuş..

bu sabah
yarım lavaş arası peynir zeytin biber
onun da yarısını yiyebildim

öğlen
tavuk sarma
domates çorbası
ayran vee maalesef 2 tulumba:kızgın:5 koymuşlardı ben ikisini yedim..

akşam için kızımla kahvaltı yapmayı düşünüyoruz..menemen peynir zeytin pastırma falan

bu aradaaaaa haftaya cuma sabahı eşim 3 günlüğüne gelecek inşallah.:KK71::KK71::KK71:.Bir aksilik çıkmazsa.:eek:.Uçak biletini aldık..
az kalacak ama buna da razıyız napalım..:cry::cry:
perşembe cuma gününe izin aldım..perşembeden evi siler süpürür sevdiği yemekleri yaparım..klasik kol böreği ve kadın budu köfte..özlemiştir kocişim...:KK45::KK45:cumartesiden itibaren de 3-4 gün protein yaparsam bir de soğan suyu azcık kilo verişim hızlanır belkim..kociş gelene kadar azcık farkeder..:KK48::KK48:

benden bu kadar şimdilik..:KK15:
Gözün aydın canım.. Güle güle kavuşun inşallah.. Nerede Kocişin? Neden ayrısınız? :(

Tünaydın kızlar.

Sabah 7 gibi

1 kepekli simit
1 parça peynir
Şekersiz çay

Öğlen

Ekmeksiz tavuk döner
Salata
Domates çorbası
Acı turşu biber

Belki yanında ayran içerim

Öğle yemeğim

Screenshot_2017-10-27-13-38-46-716.webp

selam kızlar...
dün akşam erkenden sızmışım
1 alabalık ve salata yemiştim
yanında da yeni yaptığım yağlı sirkeli köy biberi turşusu.İlk defa denedim güzel olmuş..

bu sabah
yarım lavaş arası peynir zeytin biber
onun da yarısını yiyebildim

öğlen
tavuk sarma
domates çorbası
ayran vee maalesef 2 tulumba:kızgın:5 koymuşlardı ben ikisini yedim..

akşam için kızımla kahvaltı yapmayı düşünüyoruz..menemen peynir zeytin pastırma falan

bu aradaaaaa haftaya cuma sabahı eşim 3 günlüğüne gelecek inşallah.:KK71::KK71::KK71:.Bir aksilik çıkmazsa.:eek:.Uçak biletini aldık..
az kalacak ama buna da razıyız napalım..:cry::cry:
perşembe cuma gününe izin aldım..perşembeden evi siler süpürür sevdiği yemekleri yaparım..klasik kol böreği ve kadın budu köfte..özlemiştir kocişim...:KK45::KK45:cumartesiden itibaren de 3-4 gün protein yaparsam bir de soğan suyu azcık kilo verişim hızlanır belkim..kociş gelene kadar azcık farkeder..:KK48::KK48:

benden bu kadar şimdilik..:KK15:
gözün aydın canım olsun canım hiç görmemekten iyiidir

selam kızlar dün dışarıdaydım yazmıştım 1 simit yemiştim
akşamda çok acıkmışım tavuk salata yapıcaktım aslında ama bi anda gözüm döndü yanına bulgur pilavı yaptım malesef etkiledi tabi
bugünde kahvaltı köy yufkkasına sararak yedim az yediim
sonra kuaföre gittiim saçım boyandı ama şşansızlık elektrik kesildi fön çektiremedim saçımı ördüler öyle geldim
kendim düzleştiricem eşim arabayla gitti işe eve bizi almaya gelecek üstünüde değiştirecek
yemek olarak kaçırmam inşallah benden bu kadar kızlar

Selam kızlar

Gelemedim koşturmaktan akşam da sızıp kalıyorum

sersum sersum Allah kavuştursun canım biz de o şekilde hep

yazarhanim35 yazarhanim35 hoşgeldin canım

filiztoprak filiztoprak güle güle kullan canım saçını iyi eğlenceler

mesmeser mesmeser kolay gelsin canım yap yap iş bitmiyor

A aaadddaaa geçen haftanın üstüne ben de bu hafta iştah patlaması yaşadım resmen

N nnnadal canım fırsat buldukça yürü sen de bebişlerden anca olduğu kadar

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu daha iyidir inşallah canım miden

@Ozelim92 canım bu ara hiç gelmedin ya da ben kaçırdım

@demirleke sen de yoksun ne zamandır canım

Unuttuğum yoktur kızlar inşallah menü de yazamadım çok saçma sapan beslendim bu ara ve hemen kilo olarak döndü moral de çok etkiliyor beni hemen modum düşüyor ekmeğe saldırıyorum ve hamur işi

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar canlarim sabah menum mayasiz ekmeğin dörtte biri acı kozlenmis biber
Dün incirreceli yapmıştım iki parçada incir reçeli yedim.
Regl yaklaşıyor dün akşamki yediğim de şişlik yaptı bana kilo bildirimin
Rumuz mesmeser
Geçen haftaki kilo 66.8
Bu haftaki kilo 67.4
Farkk +600ve
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Canım yüzdeni unutmuşsun ben hesapladım:KK66:
ben de regl oldum sanırım onun şişkinliği bunlar üzülme..

Gözün aydın canım.. Güle güle kavuşun inşallah.. Nerede Kocişin? Neden ayrısınız? :KK43:
Amin canım sağol:KK36: ..Görevde Hatayda:cry:

gözün aydın canım olsun canım hiç görmemekten iyiidir
Aynen canım sağol:KK36:
selam kızlar dün dışarıdaydım yazmıştım 1 simit yemiştim
akşamda çok acıkmışım tavuk salata yapıcaktım aslında ama bi anda gözüm döndü yanına bulgur pilavı yaptım malesef etkiledi tabi
bugünde kahvaltı köy yufkkasına sararak yedim az yediim
sonra kuaföre gittiim saçım boyandı ama şşansızlık elektrik kesildi fön çektiremedim saçımı ördüler öyle geldim
kendim düzleştiricem eşim arabayla gitti işe eve bizi almaya gelecek üstünüde değiştirecek
yemek olarak kaçırmam inşallah benden bu kadar kızlar
Ah kıyamam aksiliğe bak..sen halledersin ama keşke olsaydı fön..Amaaannn kaçırsan da olur kıss kırk yılda bir:KK31::KK31:

Cidden topikce ya aliyoruz ya veriyoruz nerdeyse regl donemlerimiz bile ayni bu hafta bircogumuz onun azizligine ugradik:)
Aynen canım..Hadi bu sayede 1. liği kaptın..:KK9::KK9::KK9:
Selam kızlar

Gelemedim koşturmaktan akşam da sızıp kalıyorum

sersum sersum Allah kavuştursun canım biz de o şekilde hep

Unuttuğum yoktur kızlar inşallah menü de yazamadım çok saçma sapan beslendim bu ara ve hemen kilo olarak döndü moral de çok etkiliyor beni hemen modum düşüyor ekmeğe saldırıyorum ve hamur işi
Amin canım sizi de Allah kavuştursun..Allah böyle ayrılık versin ,sağlık olsun ne yapalım geçecek...:cry:
moral diyeti çok etkiliyor..çok haklısın:KK51::KK51:

Son düzenleme:
Back
X