- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin canım.. geçer inşallah bu günlerde..Amin canım sağol..Görevde Hatayda
![]()
sersum eline sağlık canım yuzdemi hesaplamissin teşekkürler ben de kimse benim kadar fazla çıkmaz diye düşündüm
Canım ben bir türlü oturamadım anca gelebildim. Hakkını helal et. Zaten kilomda da bir değişiklik yok aynıyım. İlaçlarım bitmeden kilo veremiycem anlaşılan.27 Ekim 2017 Tarihli Listemiz
Kilo verenler
1-aaadddaaa:%0,468
2-nadalvanos:%0.363
Kilo alanlar
sersum:++%0.729
mesmeser:++%0.898
ficans:++%0.968
filiztoprak:++%1.065
sabahvesen:başlangıç kg 63.5kg
seylanıngunlügü:%???sen kendini eklersin canım..
Teşekkür ederim venöz yetmezliği var bir tür damar sorunu canım.sersum ellerine sağlık canım haftaya alanların olmadığı bir liste olması dileğiyle
A aaadddaaa canım bizimde 300 g başarı olmasa gerek haftaya şişliğimiz gidince çok verelim
ayaysel canım sen neden bildirim yapmadın
mesmeser
ficans yarışıyorsunuz kızlar
yazarhanim35 geçmiş olsun hayırdır ne operasyonu
Tekrar geçmiş olsun nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ama sağlık çok önemli kendine dikkat etTeşekkür ederim venöz yetmezliği var bir tür damar sorunu canım.
canim moral bozmak yok yarin aynen devam sakin olup devam edelimKilo bildirimim
Geçen hafta 72.3
Bu hafta 73.0
Fark 700 gr
% 0.968
Teşekkür ederim cnm damarlarla alakalı :) bu arada seninle tanışmadık biz müsait bir zamanda tanışmaya geleceğim :)Tekrar geçmiş olsun nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ama sağlık çok önemli kendine dikkat et
"Canim.yogunum.ise baslayacagim 20 gun kaldi.ev almak uzereyiz.evi boyatcaz.tadilat biraz yeni esya nasipse.cocuklar falan.gelemiyorum.Selam kızlar
Gelemedim koşturmaktan akşam da sızıp kalıyorum
sersum Allah kavuştursun canım biz de o şekilde hep
yazarhanim35 hoşgeldin canım
@filiztoprak güle güle kullan canım saçını iyi eğlenceler
mesmeser kolay gelsin canım yap yap iş bitmiyor
A aaadddaaa geçen haftanın üstüne ben de bu hafta iştah patlaması yaşadım resmen
N nnnadal canım fırsat buldukça yürü sen de bebişlerden anca olduğu kadar
Seylanin Gunlugu daha iyidir inşallah canım miden
@Ozelim92 canım bu ara hiç gelmedin ya da ben kaçırdım
@demirleke sen de yoksun ne zamandır canım
Unuttuğum yoktur kızlar inşallah menü de yazamadım çok saçma sapan beslendim bu ara ve hemen kilo olarak döndü moral de çok etkiliyor beni hemen modum düşüyor ekmeğe saldırıyorum ve hamur işi