Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yüzdeni unutmuşsun ben hesapladım
ben de regl oldum sanırım onun şişkinliği bunlar üzülme..
Amin canım sağol..Görevde Hatayda
Aynen canım sağol
Ah kıyamam aksiliğe bak..sen halledersin ama keşke olsaydı fön..Amaaannn kaçırsan da olur kıss kırk yılda bir
Aynen canım..Hadi bu sayede 1. liği kaptın..
Amin canım sizi de Allah kavuştursun..Allah böyle ayrılık versin ,sağlık olsun ne yapalım geçecek...
moral diyeti çok etkiliyor..çok haklısın![]()
sersum ellerine sağlık canım haftaya alanların olmadığı bir liste olması dileğiyle
A aaadddaaa canım bizimde 300 g başarı olmasa gerek haftaya şişliğimiz gidince çok verelim
@ayaysel canım sen neden bildirim yapmadın
@mesmeserficans yarışıyorsunuz kızlar
yazarhanim35 geçmiş olsun hayırdır ne operasyonu
canim yakinda eriyeceksin dikkat et kuzumBen de bu sabah 53.2 geldim 200 gr gitmis dunden
sersumcum bi iki gun daha gecsin regl den istersen o zaman pro yap ben cok denedim regken illaki az da olsa karbobhidrat istiyor vucutbugün pro yapamadım
sabah
omlet
ev sucuğu
peynir zeytin
1 dilim çavdar
arada 1 elma
2. öğün
tarhana
3 kaşık bulgur
sirkeli sarımsaklı brokoli salatası
yoğurt
Savaş ve barış izliyorum ne uzunmuş beyaa..3 saat 20 dk![]()
en sevdigim seylerden biridr ceviz ezmesi eskiden biz eve findik fistik ceviz ezmesi ve kakaolu olandan alirdik ben o zaman surekli yerdim asla dayanamazdim simdi cok uzun zamandir almiyoruz esime bal ve tahin pekmez recel alistirdim.dun diyor ki alalim artik sende az yemegi ogren dedim ki azcik daha sabret ideal kiloma geleyim az yemegi ogrencemSelam kızlar
Bu sabah kahvaltım sucuklu yumurta cevizli ezme domates salatalık peynir zeytin fındık süzme yoğurt ve 1 çay kaşığı kayısı reçeli
Akşam kızımla dışarıdaydık bişey yemeyecektim ama yemeyince de kendini yalnız hissediyor üzülüyor 1.5 dilim pizza ve ayran
sorma canim ben de lisede oldugum icin cocuklar perisan surekli soruyorlar hocam nolcak diye anlatti rehber hocamiz bizde motive ediyoruz onlariAmin canım inşallah Allah can sağlığı versin
Çocuklar da çok yük altında bu sene onlara da canım sıkılıyor yani sisteme
Biri teog biri üniversite sınavına girecek sistem sürekli değişiyor biri yeni açıklandı zaten teog daha hiç belli değil ne olacağı bu sürede de motivasyonları düştü
Ben de toparlamaya çalışıyorum bazen de olmuyor hayırlısı inşallah kendime de sıra zor geliyor haliyle
Yeog kalkti.simdi nasil bir yol izleyeceksinjz canim .bilgin var miAmin canım inşallah Allah can sağlığı versin
Biri teog biri üniversite sınavına girecek sistem sürekli değişiyor biri yeni açıklandı zaten teog daha hiç belli değil ne olacağı bu sürede de motivasyonları düştü
Ben de toparlamaya çalışıyorum bazen de olmuyor hayırlısı inşallah kendime de sıra zor geliyor haliyle
Hmuru ince elmasi bol olursa harija olurHaftasonu kimse gelmez diyordum ama masallah topik cok hos kizlar herkesin cumhuriyett bayrami kutlu olsun oncelikle bugun sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta azcik peynir ve 5 adet ceviz
Oglen 1 dilim ekmek sebze porasa ayran arada yarim elma yemistim
Ikindi 4 kayisi kahve ceviz
Yarim bardak sutlu nescafe sonra ingilizce dersine gittim ozel ders aliyorum hocam elmali turta yapiyordu nasil koktu anlatamam size sicak sicak getirmis yanina da kahve yapmis bir dilim ama kucuk tabiki yedim aksam da sebze yedim 3 kasik yogurt
canim yakinda eriyeceksin dikkat et kuzum
sersumcum bi iki gun daha gecsin regl den istersen o zaman pro yap ben cok denedim regken illaki az da olsa karbobhidrat istiyor vucut
en sevdigim seylerden biridr ceviz ezmesi eskiden biz eve findik fistik ceviz ezmesi ve kakaolu olandan alirdik ben o zaman surekli yerdim asla dayanamazdim simdi cok uzun zamandir almiyoruz esime bal ve tahin pekmez recel alistirdim.dun diyor ki alalim artik sende az yemegi ogren dedim ki azcik daha sabret ideal kiloma geleyim az yemegi ogrencem
sorma canim ben de lisede oldugum icin cocuklar perisan surekli soruyorlar hocam nolcak diye anlatti rehber hocamiz bizde motive ediyoruz onlari
Yeog kalkti.simdi nasil bir yol izleyeceksinjz canim .bilgin var mi
Hmuru ince elmasi bol olursa harija olur
Youtubee de bugun bugun bi tarif ezledim.1.5 kilo elma ile yapti
Amin canım...Allah yardımcısı olsun çocukların..benimki bu yıl ilk defa yırttı..5 yıl olduğundan biliyorsun yoksa hep 2000 lilere vuruyor bu değişiklikler..kızına da vurmuş teog maalesef..üzüldüm bak ..İnşallah vukuatsız atlatır yavrucaklar...Amin canım inşallah Allah can sağlığı versin
Haklısın canım regl de insan sürekli bişeyler istiyor..motive de olamadım bu sefer..bakalımmmsersumcum bi iki gun daha gecsin regl den istersen o zaman pro yap ben cok denedim regken illaki az da olsa karbobhidrat istiyor vucut
en sevdigim seylerden biridr ceviz ezmesi eskiden biz eve findik fistik ceviz ezmesi ve kakaolu olandan alirdik ben o zaman surekli yerdim asla dayanamazdim simdi cok uzun zamandir almiyoruz esime bal ve tahin pekmez recel alistirdim.dun diyor ki alalim artik sende az yemegi ogren dedim ki azcik daha sabret ideal kiloma geleyim az yemegi ogrencem
sorma canim ben de lisede oldugum icin cocuklar perisan surekli soruyorlar hocam nolcak diye anlatti rehber hocamiz bizde motive ediyoruz onlari
ben de bol elmalı seviyommBen de incecik hamur ve elması ve cevizi bol severim
Amin canım...Allah yardımcısı olsun çocukların..benimki bu yıl ilk defa yırttı..5 yıl olduğundan biliyorsun yoksa hep 2000 lilere vuruyor bu değişiklikler..kızına da vurmuş teog maalesef..üzüldüm bak ..İnşallah vukuatsız atlatır yavrucaklar...
Haklısın canım regl de insan sürekli bişeyler istiyor..motive de olamadım bu sefer..bakalımmm![]()
aynen oleydi zaten canm hicam guney afrikali oranin usulune gkte yaomis elmalar da dise geliyordu cok iyiydiHmuru ince elmasi bol olursa harija olur
Youtubee de bugun bugun bi tarif ezledim.1.5 kilo elma ile yapti
Hemen tanışalım canım ben nadalvanos 31 yaşında 2 çocuk annesiyim 3 ay önce doğum yaptım hamilelikte 26 kilo aldım zaten kiloluydum fil oldum 98 le doğuma girdim şimdi 82,3 e düştüm ama ilk hedef 70 olacak inşallah sen kimsin
Haklısın canım sabah 2 yumurta yedim sonra eşime tatil günü diye poğaça yaptım kendimi tutamadım yedim nar festivaline gittik orada taze sıkılmış nar suyu içtim akşamda kv ye gittik yemekte oradaydik ben çok seviyorum diye yapmış kadın benim için uğraşmış diye yedim benim bu haftasonları tüm düzen bozuluyorCanim.cok kacmis sanki dunku menun. Kahvaltida iki yumuta yaninda 2 pogaca yemene gerek yoktu diye dusunuyorum.1 yumarta 1 pogaca makul.yada dadece 2 yumurta.
Oglen nar suyu super olmus.gercek nar sanirim.kendin siktin
Aksam balik ve salata yeterliydi.
Mercimek kofte ve kola liht bile olsa fazla