Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün giremedim kızlar eşimin otelinde defile vardı ona davetliydik gelinlik tanıtımı kızım çok istemişti gitmeyi
çağla şikel,özge ulusoy,merve saraç vardı ünlü olarak kuğu gibilerdi özgeyle resim çekildi kızım çağlayı yakalayamadık uaçağa yetiştiler özge baya uzun boylu çok şaşırdım ve çok kibar tipi neyse görmüş olduk
bugünde baya bi yattık dinlendik kızımla sonra pazara gittim nerdeyse rezil oluyordum regl olmuşum günlük pet vardı da en azından yinede hızlı hızlı vardım eve
şu anda da çok ağrım var yattığım yerden yazıyorum
kısır yaptım bugün onu yedik
herkeze iyi hafta sonları

dün giremedim kızlar eşimin otelinde defile vardı ona davetliydik gelinlik tanıtımı kızım çok istemişti gitmeyi
çağla şikel,özge ulusoy,merve saraç vardı ünlü olarak kuğu gibilerdi özgeyle resim çekildi kızım çağlayı yakalayamadık uaçağa yetiştiler özge baya uzun boylu çok şaşırdım ve çok kibar tipi neyse görmüş olduk
bugünde baya bi yattık dinlendik kızımla sonra pazara gittim nerdeyse rezil oluyordum regl olmuşum günlük pet vardı da en azından yinede hızlı hızlı vardım eve
şu anda da çok ağrım var yattığım yerden yazıyorum
kısır yaptım bugün onu yedik
herkeze iyi hafta sonları
defile cok guzel bir degisiklik olmus canim kizin da eminim cok mutlu olmistur:)

Bende bugun spora yazildim yenjden gecen yil da girmistim su ems denilen alete vuxudu baya skilastiryor olculerimi de ogrenmis oldum 92 80 98 mis en 90 60 90 olamam ama en azindan 90 70 90 olabilme ihtimalim varmis:) haftasonu oldugu icin biraz bikac biskuvi ve 2 kurabi seklinde kacamak yaptim sabah da yarim simit

2017-11-06 08.57.53.webp bu da kahvaltım arkasında sade kahvem olmak üzere
Ekmeği kendim yaptım 1 dilim yetiyor

defile cok guzel bir degisiklik olmus canim kizin da eminim cok mutlu olmistur:)
aynen canım hayranlıkla izledi

Bende bugun spora yazildim yenjden gecen yil da girmistim su ems denilen alete vuxudu baya skilastiryor olculerimi de ogrenmis oldum 92 80 98 mis en 90 60 90 olamam ama en azindan 90 70 90 olabilme ihtimalim varmis:) haftasonu oldugu icin biraz bikac biskuvi ve 2 kurabi seklinde kacamak yaptim sabah da yarim simit
iyi olmuş canım :KK36:hımmm sen yine az yemişsin canım bende kızartmayı çok özlemiştim eşimde çok sever hafta sonu evde olunca köfte patates yaptım birde tulumba tatlısı almıştı ondan yedim ayrıca regl oldum çok iyi geldi tatlı

Günaydıınnnn... hafta sonu evle ilgilenmekten pek nete girme şansım olmuyor benim şahsen.. :) mesai saatlerinde kaçamak yapmak daha rahat oluyor...:KK39:
aynen canım katılıyorum sana bende giremiyorum ütü oluyor yemek hazırlığı oluyor yada dışarı çıkılıyor normal yani

kızlar temizlik yapıcam bugün bi kargom var onu bekliyorum koşturmaca dün yediklerimi eriteyim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kızımın kışlıklarını çıkarıcam ama bugüne yetişmez heralde yarın yaparım
tekrar gelirim kızlar:KK55:

hayırlı sabahlar kızlar;

dün hem regl hemde grip oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum kendimde değilim dün sadece kahvaltı yaptım tam manasıyla akşam üzeri çay içip fındık falan yedim

bu sabah kahvaltım;

kepek ekmek sandwiç

2 adet limonlu çay

Eki Görüntüle 2063943 bu da kahvaltım arkasında sade kahvem olmak üzere
Ekmeği kendim yaptım 1 dilim yetiyor
cok hos gorunuyor kahvaltn canim aslinda bende cok severim tek olsam bile en guzel tabaklarimi kullanirim kendim icin cunku boylece diyet yapma istegim de artiyor ve mumkin oldugunca esimle ayni seyler yemege calisiyorum ki kendimi diyette hissetmemek icin
Ben de eskiden kizartma cok yerdim cnm kahvaltilarin olmazsa olmazi ama benim esim kahvalti ogununu hic sevmiyor o yuzden bende yaomiyorum ordan yirrtim en azindan:)

hayırlı sabahlar kızlar;

dün hem regl hemde grip oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum kendimde değilim dün sadece kahvaltı yaptım tam manasıyla akşam üzeri çay içip fındık falan yedim

bu sabah kahvaltım;

kepek ekmek sandwiç

2 adet limonlu çay
cok gecmis olsun cnm iyi bak bunyene zayif dusmesin

Tünaydın kızlar 2 gün fazlasıyla kaçırdım bu yüzden bir süre dikkat etmek istiyorum..

Sabah 8.15

1 dilim tam tahilli ekmek
Tek yemeklik krem peynirler var ya onlardan sürdüm üzerine

13.00 gibi

1 duble fincan sade türk kahvesi

Sabah çok zor geliyor kalkıp kahvaltı yapmak ama maalesef ilacım var mecburum yiyesim de gelmiyor

cok hos gorunuyor kahvaltn canim aslinda bende cok severim tek olsam bile en guzel tabaklarimi kullanirim kendim icin cunku boylece diyet yapma istegim de artiyor ve mumkin oldugunca esimle ayni seyler yemege calisiyorum ki kendimi diyette hissetmemek icin
Ben de eskiden kizartma cok yerdim cnm kahvaltilarin olmazsa olmazi ama benim esim kahvalti ogununu hic sevmiyor o yuzden bende yaomiyorum ordan yirrtim en azindan:)

cok gecmis olsun cnm iyi bak bunyene zayif dusmesin

Allah razı olsun cnm bnm tamam cnm

Back
X